Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Βρείτε χρόνο για να είστε μαζί με έναν καλό φίλο σας και κρατήστε ζωντανή τη σχέση σας. Κρατηθείτε μακριά από συζητήσεις που θα λάβουν χώρα στο οικογενειακό σας περιβάλλον, καθώς θα σχετιστούν με θέματα που δεν θέλατε να αναπτύξετε ούτε στο ελάχιστο.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην αφήσετε την καθημερινότητα να σας κάνει να πλήξετε ή να σας απογοητεύσει. Κάντε τους απολογισμούς σας, ώστε να ανακαλύψετε αν η κατεύθυνση που έχετε πάρει είναι σωστή ή όχι. Αρχίστε τη μέρα μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις και ευθύνες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η σημερινή ημέρα θα φέρει στο προσκήνιο ερωτικές υποθέσεις που θα σας χαροποιήσουν. Θα πρέπει να υπηρετήσετε πιστά υποχρεώσεις και επιλογές που επιβάλλονται εκ των πραγμάτων. Η γνώση που αποκτήσατε σας δίνει αυτοπεποίθηση ότι μπορείτε να διεκδικήσετε κάτι καλύτερο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δείτε φίλους, βγείτε έξω και κυρίως κάντε για τον εαυτό σας ό,τι σας ευχαριστεί πραγματικά. Για μια φορά βάλτε τις δικές σας ανάγκες πάνω από των άλλων και να είστε σίγουροι πως δεν θα το μετανιώσετε.

ΛΕΩΝ: Θα αυξηθούν ο ερωτισμός και η γοητεία σας και μάλλον είναι η κατάλληλη στιγμή για να αρχίσετε να προωθείτε τα επαγγελματικά σας σχέδια, μια που θα είναι αρκετά εύκολο να πείθετε τους άλλους για τις απόψεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οσο και αν κάθε φορά πιστεύετε ότι έχετε φτάσει στη λύση των προβλημάτων σας, πάντα υπάρχει μια εκκρεμότητα, η οποία παραμένει και θα σας οδηγήσει στην επανάληψη καταστάσεων καθόλου ευχάριστων για εσάς.

ΖΥΓΟΣ: Θα βγουν στην επιφάνεια όλα τα ταλέντα που διαθέτετε και μαζί με το χάρισμα της επικοινωνίας θα μπορέσετε να κάνετε θαύματα στα επαγγελματικά σας σχέδια, αλλά θα πετύχετε και πρόοδο στον οικονομικό σας τομέα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Απαιτείται να κάνετε μια τελική οργάνωση προτού κινηθείτε, και να διευθετήσετε κάποια στεγανά στη δουλειά σας. Καινούργιες ιδέες θα σας βοηθήσουν πολύ, γι’ αυτό σκεφτείτε από τώρα κάποιες οικονομικές προοπτικές που θα αποδώσουν αργότερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι συζητήσεις, οι συναντήσεις και οι επαφές θα καταλήγουν στα επιθυμητά αποτελέσματα, αλλά δεν θα ισχύει το ίδιο και με τα άτομα της οικογενείας σας, καθώς οι εντάσεις ακόμα δεν θα έχουν καταλαγιάσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η ενεργητικότητά σας φαίνεται να είναι αρκετά ελαττωμένη και εσείς αντί να φροντίσετε να την ενισχύσετε, είστε έτοιμοι να πάρετε και τα τελευταία αποθέματά της, προκειμένου να κερδίσετε λίγες στιγμές επιτυχίας στον εργασιακό σας χώρο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν καταλαβαίνετε σε πόση εξάντληση υποβάλλετε τον εαυτό σας και θα χρειαστεί να επέμβουν τρίτα πρόσωπα ή συγκεκριμένες καταστάσεις για να σας το υποδείξουν. Διαλέξτε τον σωστό τρόπο ανάπαυσης και όχι αυτόν που θα σας κρατάει σε εγρήγορση.

ΙΧΘΥΣ: Οι προσωπικές σας σχέσεις φαίνεται πως έχουν πάρει έναν δρόμο πιο ευέλικτο και καινούργιες γνωριμίες θα αρχίσουν να αποδίδουν περισσότερο τώρα, ενώ κάποιες από τις παλιές θα πάρουν πιο ουσιαστική θέση στη ζωή σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...