Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Θα σας προβληματίσει έντονα είναι η αναποφασιστικότητα των συνεργατών σας. Δεν μπορείτε να τους μεταμορφώσετε, γι’ αυτό αποδεχθείτε τις ιδιορρυθμίες τους. Δώστε προτεραιότητα στην κάλυψη των αναγκών σας και μη φορτίζεστε συναισθηματικά.

ΤΑΥΡΟΣ: Οσο απόλυτοι κι αν είστε στις απόψεις σας, σε κάποια θέματα απαιτείται να κάνετε πίσω. Κάντε σαφείς τις θέσεις σας και μην αλλάζετε συνέχεια γνώμη. Φροντίστε να κερδίσετε χρόνο, καθώς μόνο έτσι θα μπορέσετε να καταλάβετε τι ακριβώς θέλετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κρατήστε κάποιες επιφυλάξεις για τις σκέψεις που κάνετε και μην επιμένετε σε αυτές. Αφού ξέρετε καλά να διαπραγματεύεστε, κάντε το και στη σχέση σας. Η κούραση που νιώθετε εξαιτίας υποχρεώσεων που έχετε αναλάβει σας κάνει να μη φέρεστε σωστά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι ερωτικές αναζητήσεις σας θα σας κάνουν να αρχίσετε να ψάχνεστε πέρα από τα όρια που βάζατε συνήθως. Μην απομακρυνθείτε από μια συζήτηση που μοιάζει να είναι ρουτίνας, γιατί μπορεί να κρύβει μια μεγάλη ευκαιρία όσον αφορά τα επαγγελματικά σας.

ΛΕΩΝ: Μην παρασυρθείτε και πάρετε μέρος σε έντονες διαφωνίες μπροστά σε άτομα που θα σας κριτικάρουν με διάφορους τρόπους. Υπάρχουν και άλλα ενδιαφέροντα στη ζωή σας, οπότε μην το παρακάνετε με την εργασιομανία σας, γιατί χάνετε όμορφες στιγμές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η πολιορκία που επιχειρείτε να κάνετε στο ταίρι σας για να πάρετε κοινές αποφάσεις θα είναι πιεστική αλλά απαραίτητη. Μέσα από τις αντιθέσεις θα κατασταλάξετε σε τρόπους συμπεριφοράς πιο ταιριαστούς με τις ανάγκες σας και τον χαρακτήρα σας.

ΖΥΓΟΣ: Το ανήσυχο πνεύμα σας θα βοηθήσει να επιλύσετε θέματα που σας απασχολούν έντονα. Για να μην μπλεχτείτε σε περιπέτειες ή σε παρασκηνιακές καταστάσεις, προσέξτε τι λέτε και πού το λέτε. Περιορίστε τις απαιτήσεις σας, γιατί έχετε κουράσει τον σύντροφό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εκδηλώστε τα αισθήματά σας εκεί που θέλετε και θα βρείτε ανταπόκριση. Εκφράστε τις απόψεις σας ήρεμα και τα επιχειρήματά σας θα πείσουν τους συνεργάτες σας. Αρπάξτε τις ευκαιρίες που σας δίνει η μέρα, καθώς η γοητεία σας θα είναι βοηθός σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αν θέλετε πραγματικά να εξαφανιστεί το άγχος σας, πρέπει να πιστέψετε στον εαυτό σας. Ενα νέο πρόσωπο πρόκειται να μπει ξαφνικά στη ζωή σας. Εφαρμόστε τις ιδέες που έχετε στον εργασιακό σας χώρο και να είστε σίγουροι ότι θα γίνουν αποδεκτές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Να είστε επιφυλακτικοί σε μια σοβαρή συζήτηση, χωρίς όμως να κουράζετε το μυαλό σας. Εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία που θα σας δοθεί για να διασκεδάσετε. Μην είστε τόσο εύπιστοι, ειδικά όταν συνεργάζεστε με άτομα που δεν τα γνωρίζετε καλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σε οικογενειακά θέματα πρέπει να δείξετε διαλλακτικότητα και όχι να το παρακάνετε. Οι εκκρεμότητες που έως τώρα σας έφερναν σε δύσκολη θέση θα διευθετηθούν και αυτό θα σας βοηθήσει να δείτε πιο καθαρά τον δρόμο σας για την επιτυχία.

ΙΧΘΥΕΣ: Δώστε έμφαση στα πρακτικά θέματα για να φανερωθεί η πραγματική διάσταση μιας υπόθεσης την οποία είχατε υποτιμήσει. Η μέρα θα είναι σημαντική τόσο για την επαγγελματική όσο και για την αισθηματική πορεία σας τώρα αλλά και στο απώτερο μέλλον.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...