Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ

Αυξάνονται οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες σας στον επαγγελματικό χώρο, όμως θα έχετε συμμάχους στο πλευρό σας τους συνεργάτες σας που απλόχερα θα σας δίνουν την πολύτιμη βοήθειά τους και θα σας στηρίζουν  θερμά σε κάθε βήμα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα αποτελέσματα θα είναι αρκετά θετικά, καθώς θα βλέπετε τα σχέδιά σας να προχωρούν ακόμα πιο γρήγορα απ’ ό,τι υπολογίζατε. Στο χέρι σας είναι να αποφασίσετε αν θα προχωρήσετε δυναμικά για να κερδίσετε ή αν θα μείνετε σταθεροί στη γνωστή θέση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ταξίδια προγραμματισμένα ή απρόοπτα μπορούν να κάνουν τη μέρα σας πιο ενδιαφέρουσα, ενώ ειδήσεις ή πληροφορίες που θα σας έρθουν θα δώσουν μια νέα πνοή έμπνευσης στα σχέδιά σας όλη τη μέρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσπαθήστε να τονώσετε τους δεσμούς με τα άτομα της οικογένειάς σας, αλλά και να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Δουλέψτε ώστε να προετοιμάσετε το έδαφος και να προχωρήσετε σε μια εποικοδομητική αναδιάρθρωση των σχέσεών σας.

ΛΕΩΝ

Η εξωτερική εμφάνισή σας σάς απασχολεί πάντα και ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που, όταν είστε συναισθηματικά στενοχωρημένοι ή απογοητευμένοι, η αδιαφορία που δείχνετε στον εαυτό σας καθρεφτίζετε στην όψη σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι επιλογές σας θα πρέπει να βασίζονται στη λογική και όχι στις συναισθηματικές εξαρτήσεις που κατά καιρούς έχετε. Το μεγαλύτερό σας μέλημα θα είναι η εμφάνισή σας και έτσι θα είστε συνεπείς σε αυτά που θα κάνετε για την καλυτέρευσή σας.

ΖΥΓΟΣ

Η προσοχή σας στα επαγγελματικά θέματα εντείνεται και θα σας φέρει την επιτυχία ιδιαίτερα σε ό,τι έχει σχέση με δημιουργικές εργασίες. Αποφασίστε να θέσετε σε εφαρμογή κάποια σχέδιά σας, που η εξέλιξή τους θα κρίνει τις συνεργασίες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ακόμα και αν προβληματίζεστε για κάποιους από τους συνεργάτες σας, δεν είστε διατεθειμένοι να οπισθοχωρήσετε. Το καθαρό μυαλό θα είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχός σας, γι’ αυτό θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αναλάβετε ίσως και ηγετική θέση στη δουλειά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Βελτιώστε την κοινωνική εικόνα σας και αναλάβετε νέες ευθύνες μαζί με τις δεσμεύσεις που συνεπάγονται. Επιδείξτε προνοητικότητα στις επαγγελματικές σας συζητήσεις, ξεπερνώντας τις ιδιοτροπίες και τους φόβους σας, και οργανωθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τηρήστε πιο αυστηρό πρόγραμμα για τη διεκπεραίωση των οικονομικών υποχρεώσεών σας. Αντιπαραθέσεις με συνεργάτες ή αγαπημένα σας πρόσωπα είναι κάτι που θα πρέπει πάση θυσία να βγάλετε από το πρόγραμμά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ικανοποιήστε τις επιθυμίες σας και ζήστε σε πλήρη ελευθερία. Καρδιά και μυαλό θα βρίσκονται σε θαυμάσια συμφωνία, ενώ οι σχέσεις σας θα ανανεωθούν από τη θέρμη του έρωτα και θα φωτιστούν από μια έντονη πνευματικότητα.

ΙΧΘΥΕΣ

Μεταδώστε την καλή σας ενέργεια σε όποιον βρεθεί κοντά σας και η έντονη δημιουργικότητα που νιώθετε θα σας εμπνεύσει ώστε να κάνετε τις σωστές επιλογές σας και να προχωρήσετε σε σημαντικές, θετικές αλλαγές.

{{-PCOUNT-}}25{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Ο έρωτας της Mel B με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια

Στον μεγάλο έρωτά της με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια αναφέρθηκε...