Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Εάν δεν φανείτε ψύχραιμοι, οικονομικές υποχρεώσεις θα είναι η αιτία για ομηρικούς καβγάδες. Επειδή η επικοινωνία θα είναι κάπως δύσκολη, προσέξτε να μη λάβετε λάθος μηνύματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο σύντροφός σας βγαίνει από μια σκοτεινή περίοδο και θέλει την υποστήριξή σας. Μην πάρετε σπασμωδικές αποφάσεις που θα αφορούν τη σχέση σας, γιατί είναι επικίνδυνο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην κάνετε κατάχρηση της υπομονής των συνεργατών σας και μη μετέχετε σε συζητήσεις που θα προκαλέσουν σχόλια. Αφήστε τον εγωισμό σας στην άκρη αν δεν θέλετε να χαλάσετε μια φιλία χρόνων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ανοίξτε τους ορίζοντές σας και θα δείτε καθαρότερα τις νέες προοπτικές στην εργασία σας. Καταπολεμήστε το άγχος και εμπνευστείτε από τις αλλαγές που συμβαίνουν γύρω σας.

ΛΕΩΝ: Ανανεώστε ό,τι δεν λειτουργεί σωστά στα εργασιακά σας θέματα, χωρίς να δίνετε υποσχέσεις που δεν θα κρατήσετε. Ξεκαθαρίστε ποια πράγματα δεν ταιριάζουν στις προσωπικές ή επαγγελματικές σας σχέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Διατηρήστε τις αντοχές σας σε υψηλά επίπεδα, περιφρονώντας άτομα που προσπαθούν να επιβάλουν τις απόψεις τους. Δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για να έχετε περισσότερη ελευθερία κινήσεων.

ΖΥΓΟΣ: Εάν εξαιρέσουμε την ασυνεννοησία που μπορεί να υπάρξει κάποιες στιγμές, η μέρα θα είναι υπέροχη. Ο σύντροφός σας περνάει ένα μεταβατικό κρίσιμο στάδιο και έχει ανάγκη από συμπαράσταση και συμβουλές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προωθήστε τα καινούργια σας σχέδια έχοντας εμπιστοσύνη στις δυνατότητές σας. Πρέπει πάση θυσία να ξεδιαλύνετε παρεξηγήσεις που υπάρχουν στον εργασιακό σας χώρο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τολμήστε να προβείτε σε κάποιες επενδύσεις που έχουν τα φόντα να αποδώσουν αργότερα. Μην καταπιέζετε τους άλλους να ζουν σύμφωνα με τα δικά σας μέτρα και σταθμά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επεξεργαστείτε τα δεδομένα που υπάρχουν για να μπορέσετε να βρείτε λύσεις. Ενισχύστε τη διάθεσή σας και με ώριμη σκέψη θα αποκτήσετε περισσότερη σιγουριά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βρείτε χρόνο για τις προσωπικές σας ανάγκες και κάντε σωστούς συνδυασμούς για να είστε αποδοτικοί. Να είστε διαλλακτικοί και να παίρνετε μέρος μόνο σε ουσιαστικές συζητήσεις.

ΙΧΘΥΣ: Βρείτε χρόνο για να διασκεδάσετε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Αποκαταστήστε το τεταμένο κλίμα που υπάρχει στις επαγγελματικές και προσωπικές σας σχέσεις.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Ο έρωτας της Mel B με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια

Στον μεγάλο έρωτά της με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια αναφέρθηκε...