Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Πολλά οικογενειακά προβλήματα πρόκειται να λυθούν πολύ σύντομα. Ο δυναμισμός και η γοητεία σας θα διατηρήσουν την ηγετική σας θέση μέσα στο περιβάλλον σας, αλλά κι εσείς θα πρέπει να πάρετε πρωτοβουλίες που θα δικαιολογούν τα προνόμιά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Σημαντικές επιτυχίες στον εργασιακό χώρο σας θα σας γεμίσουν αυτοπεποίθηση. Ενα νέο οικονομικό σχέδιο αλλά και ο έλεγχος της άσκοπης σπατάλης είναι οι δύο στόχοι σας που θέλετε να περάσουν στη σκέψη σας ως καινούργιος τρόπος ζωής.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η οργάνωση της σκέψης σας και η ενίσχυσή της από τον ορθώς διαρθρωμένο λόγο θα σας επιτρέψουν να ξεπεράσετε εμπόδια και να προσεγγίσετε τους στόχους σας. Είναι σημαντικό να ξέρετε τι πρέπει να προωθήσετε και τι πρέπει να αποφύγετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η διάθεσή σας για επέκταση δεν θα περιοριστεί στο υλικό επίπεδο, αλλά θα αναζητήσετε τρόπους για να βελτιώσετε τις γνώσεις σας και να αυξήσετε τις εμπειρίες σας, η αξία των οποίων γνωρίζετε πως δεν είναι μόνο προσωρινή, αλλά και μελλοντική.

ΛΕΩΝ: Συγκεντρώστε την προσοχή σας, εκτός από τα προσωπικά σας, στα χρηματοοικονομικά ζητήματα. Ενδεχομένως να νιώσετε πως έφτασε ο καιρός να οργανώσετε τελείως διαφορετικά τον προϋπολογισμό σας ή να κάνετε πιο σφιχτή διαχείριση των χρημάτων σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εξεγερθείτε ενάντια σε καθετί που σας κάνει να νιώθετε πως καταπιέζεστε. Χωρίς να αναλάβετε δεσμεύσεις ή να βάλετε δύσκολους στόχους, παρατηρήστε όσα συμβαίνουν μέσα σας και αυτό μπορεί να γίνει η αρχή ενός νέου τρόπου σκέψης.

ΖΥΓΟΣ: Εμβαθύνετε στις σχέσεις σας και ανακαλύψτε την ουσία τους. Η αμοιβαία προσέγγιση με τα κοντινά σας πρόσωπα, ώστε ο ένας να βασίζεται στον άλλον, θα σας ωθήσει να ανακαλύψετε τον ρόλο που σας ταιριάζει, αλλά κι αυτόν που παίζουν οι άλλοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η φιλική διάθεση και η οικειότητα που έχετε με κάποια άτομα θα βοηθήσει τόσο στην εμπιστοσύνη όσο και στην κατανόηση. Βέβαια, μπορεί οι επαφές σας να βελτιώνονται, αλλά θα πρέπει να προσέξετε να μην οδηγήσετε τα πράγματα σε υπερβολές.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Απερισκεψίες ή κακοπροαίρετα σχόλια θα μπορούσαν εύκολα να διαταράξουν την ισορροπία στις σχέσεις σας, οπότε μην αφήνετε τα πράγματα στην τύχη. Αναγκαία στις σχέσεις σας δεν είναι μόνο η σιγουριά, αλλά και η αντοχή τους στον χρόνο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι συναντήσεις που θα κάνετε με κάποια άτομα θα φανούν χρήσιμες για να ανοίξετε νέους ορίζοντες στη ζωή σας. Μην αφήσετε ανεκμετάλλευτη καμία ευκαιρία και αδράξτε τη δυνατότητα που σας δίνεται για να πραγματοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αν και δεν είστε σε πολύ ανθηρή εποχή, θα σας δοθεί η δυνατότητα και κάποια βοήθεια για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας. Διατηρήστε μέχρι το τέλος του μήνα ακμαίο το ηθικό σας, καλή την υγεία σας και σε καλή κατάσταση τις σχέσεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Η προσωπική σας γοητεία θα παίξει και αυτή τον ρόλο της στον επαγγελματικό τομέα σας. Η διάθεσή σας για κέρδος θα σας ωθήσει να βρείτε νέους τρόπους διαχείρισης των χρημάτων σας, ενώ σύντομα θα οδηγηθείτε σε οικονομική ανάκαμψη.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Ο έρωτας της Mel B με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια

Στον μεγάλο έρωτά της με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια αναφέρθηκε...