Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 16 Μαρτίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Ζυγίστε τις ενέργειές σας για να μην εκτεθείτε στην κριτική αυτών που σας ανταγωνίζονται. Φροντίστε να μην έχετε συνέχεια αντίθετη άποψη σε ό,τι ακούτε μόνο και μόνο για να αποδείξετε ότι έχετε γνώμη.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην περιμένετε από τα οικογενειακά σας πρόσωπα να λύσουν όλα σας τα προβλήματα. Σίγουρα σας ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων και σας αφορά μέχρι σε ένα σημείο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να εξαρτιέστε από αυτήν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τολμήστε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα αν πιστεύετε ότι θα τα καταφέρετε μόνοι σας. Βάλτε τους όρους σας σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, χωρίς όμως να νιώθετε άσχημα επειδή θα χρειαστεί να επιβληθείτε λίγο περισσότερο σε ορισμένους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσεγγίστε τα γεγονότα με περισσότερο συναισθηματισμό και λιγότερη ψυχρότητα, για να φτάσετε στη λύση του προβλήματος με περισσότερη ακρίβεια και όχι να μένετε θεατές των εξελίξεων. Απ’ το να αφήνετε τα πάντα στην τύχη, προτιμήστε να οργανωθείτε.

ΛΕΩΝ: Μη σκορπίζεστε σε πολλές μεριές γιατί έχετε κάθε λόγο να είστε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας, αφού νιώθετε ασφαλείς. Μην αφήσετε μια περίεργη και μπερδεμένη συναισθηματική σας υπόθεση να σας βάλει στο μυαλό αρνητικές σκέψεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δείξτε τον πραγματικό εαυτό σας αν έτσι νιώθετε καλύτερα, χωρίς να βρεθείτε σε δύσκολη θέση, ώστε και οι γύρω σας να σας προσέξουν χωρίς να σας κρίνουν αρνητικά. Να θυμάστε πως η αυτοπεποίθησή σας μπορεί να βελτιωθεί μόνο αν είστε σταθεροί στις απόψεις σας.

ΖΥΓΟΣ: Ξεκαθαρίστε τους στόχους σας για να ξέρετε ποιος είναι ο σημαντικότερος και αλλάξτε σειρά στις προτεραιότητες που έχετε θέσει. Οι σωστές επαφές θα φέρουν γρήγορα αποτελέσματα, ενώ οι εξελίξεις θα είναι ευνοϊκές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επανεκτιμήστε όσα αποτελούν τις αξίες μέσα στις σχέσεις σας, καθώς οι συνθήκες θα δημιουργήσουν έτσι τις καταστάσεις που μόνο αν επικρατεί σύμπνοια θα καλύψετε ορισμένες από τις ανάγκες σας και θα βγείτε αλώβητοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα προκύψουν νέες καταστάσεις στην επαγγελματική και προσωπική ζωή σας, οπότε είναι λογικό να προκληθούν και ορισμένα μικροπροβλήματα. Η υγεία σας θα έχει καλή πορεία, αλλά ενδέχεται οι φοβίες σας να σας κάνουν κατά φαντασίαν ασθενή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φροντίστε άμεσα για την ανανέωση της εμφάνισής σας χωρίς απαραίτητα να ακολουθείτε τις τάσεις της μόδας. Το ένστικτό σας και μόνο μπορεί να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε σωστά τη γοητεία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ατομα με πείρα στα οικονομικά μπορούν να σας φανούν χρήσιμα, ειδικά αν τους συμβουλευτείτε. Εκτονώστε με θετικό τρόπο τη δυναμικότητά σας και τα αποτελέσματα θα σας ικανοποιήσουν απόλυτα.

ΙΧΘΥΣ: Υποστηρίξτε με επιχειρήματα τις αποφάσεις για βελτίωση ή ανανέωση. Μην αφήσετε τη φαντασία σας να οργιάζει και σας παρασύρει μακριά από την πεπατημένη οδό που πρέπει να ακολουθήσετε.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...