Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Μαζί για το Παιδί: Μαζί στρώνουμε το πασχαλινό τραπέζι για 600 παιδιά

Φέτος το Πάσχα το Μαζί για το Παιδί μας...

Η μικρή πήρε το επώνυμο της μητέρας της, Καρολάιν, την οποία σκότωσε...

Το επώνυμο της αδικοχαμένης μητέρας της πήρε η Λυδία...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Ο σφαγέας της Κυριακής θα εξεταστεί από τρεις ψυχιάτρους

Τρεις ψυχίατροι θα εξετάσουν εκ νέου τον 39χρονο που...

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 26 Μαΐου

ΖΥΓΟΣ: Μπορείτε τώρα να μειώσετε τις επαγγελματικές δραστηριότητές σας προκειμένου να ανανεώσετε την προσωπική σας ζωή. Εχουν συσσωρευτεί πολλά, γι’ αυτό πρέπει να κάνετε νέες επιλογές. Η υπεραισιοδοξία επιτρέπεται μόνο σε ό,τι αφορά αισθηματικό και οικονομικό τομέα.

ΚΡΙΟΣ: Ερευνήστε τις διάφορες εξαρτήσεις σας και κάντε κάτι που θα σας απελευθερώσει. Το να αισθανθείτε ελεύθεροι και δυνατοί είναι δική σας υποχρέωση και όχι κάποιου άλλου. Εφαρμόστε ό,τι θεωρείτε πρωτοποριακό, χωρίς να χάνετε τις ευκαιρίες και τον αυτοέλεγχό σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Πάψτε να είστε μοιρολάτρες και φροντίστε να ετοιμαστείτε ψυχολογικά για να οδηγηθείτε σε κατευθύνσεις που θα βοηθήσουν την πρόοδο και την εξέλιξή σας. Τηρήστε πειθαρχία στο θέμα των οικονομικών σας, αποφεύγοντας οποιαδήποτε σοβαρή συναλλαγή.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πρέπει να διερωτηθείτε τι σημαίνουν για εσάς κάποιοι άνθρωποι και να διεκδικήσετε πράγματα για να δημιουργήσετε τις σωστές υποδομές στις σχέσεις σας, χωρίς να φοβάστε πως έτσι θα σας αγαπούν λιγότερο. Τα οικονομικά σας θα αρχίσουν σταδιακά να βελτιώνονται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Χρησιμοποιήστε τις κατάλληλες μεθόδους για να έχετε νέες και απρόσμενες ευκαιρίες. Για όλα τα πράγματα απαιτούνται πρόγραμμα, σωστές στρατηγικές και καλές διασυνδέσεις. Ξεκινήστε τη δράση στα επαγγελματικά σχέδιά σας για να έχετε άμεσα αποτελέσματα.

ΛΕΩΝ: Στον επαγγελματικό τομέα σας είναι αναγκαίες η εδραίωση της εμπιστοσύνης και η συμφωνία με τους συνεργάτες σας όσον αφορά τους βασικόυς στόχους. Μπορείτε να περιμένετε σημαντικές εξελίξεις στα θέματα των σχέσεων, αρκεί να γίνουν σοβαρές συνενώσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα υπάρξουν μερικές στιγμές ασυνεννοησίας στον χώρο της εργασίας σας, αλλά τελικά θα συντελέσουν στο να δημιουργηθούν νέες, γερές βάσεις. Οι προετοιμασίες και οι επεξεργασίες που κάνατε ολοκληρώνονται και ευνοείται η υλοποίηση των σχεδίων σας.

ΖΥΓΟΣ: Μπορείτε τώρα να μειώσετε τις επαγγελματικές δραστηριότητές σας προκειμένου να ανανεώσετε την προσωπική σας ζωή. Εχουν συσσωρευτεί πολλά, γι’ αυτό πρέπει να κάνετε νέες επιλογές. Η υπεραισιοδοξία επιτρέπεται μόνο σε ό,τι αφορά αισθηματικό και οικονομικό τομέα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι λεπτομέρειες σε κάποιες δύσκολες καταστάσεις που θα προκύψουν στον χώρο της εργασίας σας θα παίξουν καταλυτικό ρόλο, όμως ο έξυπνος χειρισμός των πραγμάτων θα σας διευκολύνει σε πολλά. Ο μέρα ευνοεί την προσπάθειά σας να διαμορφώσετε καλύτερες ισορροπίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ασχοληθείτε με μια καινούργια δραστηριότητα και παράλληλα σκεφτείτε με ποιους τρόπους θα μπορέσετε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με το άλλο φύλο. Από τη στιγμή που θα βάλετε μια τάξη στις υποχρεώσεις σας θα έχετε σίγουρα όρεξη για περισσότερη δράση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δείξτε τη μεγαλοψυχία σας για τους πάντες και τα πάντα. Εχετε τη δυνατότητα να οδηγήσετε την τύχη σας όπου θέλετε, καθώς αρχίζουν να καλυτερεύουν οι υπάρχουσες συνθήκες. Η στρατηγική που θα καταστρώσετε, σε συνδυασμό με την αποτελεσματικότητα, θα κάνει θαύματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αγαπήστε τον εαυτό σας περισσότερο, όση σκληρή δουλειά κι αν απαιτεί κάτι τέτοιο, και προσφέρετέ του τις ανάλογες ευκαιρίες. Ως αντάλλαγμα, οι σχέσεις σας θα γίνουν καλύτερες. Η ικανότητά σας να πείθετε τους άλλους θα συνεχιστεί στα ίδια επίπεδα.

ΙΧΘΥΕΣ: Η μέρα σάς ενεργοποιεί και σας προτρέπει να βγείτε από το καβούκι σας. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να τολμήσετε να πρωτοτυπήσετε σε διάφορα επίπεδα. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι ο υπέρμετρο ενθουσιασμός σας, ώστε να μη ζήσετε απογοητεύσεις.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Δεν θα πιστέψετε ποιος διάσημος τραγουδιστής είναι το αγοράκι στη φωτογραφία

Ο 37χρονος σήμερα διάσημος τραγουδιστής ανέβασε μια φωτογραφία του...