Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 29 Μαΐου

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κρατήστε στεγανά και μη διακινδυνεύετε τα κεκτημένα. Μπορείτε να κάνετε επαναστατικές αλλαγές, όμως…

ΚΡΙΟΣ: Ισως πρέπει να αποφασίσετε να διορθώσετε τα ελαττώματά σας και να αναπτύξετε τα προτερήματά σας, καθώς θα ευαισθητοποιηθείτε πολύ και θα δείτε τη ζωή με διαφορετικό τρόπο. Οριοθετήστε σωστά τους στόχους σας και αρχίστε να τους εκπληρώνετε έναν έναν.

ΤΑΥΡΟΣ: Αποφύγετε τις προκαταλήψεις και δημιουργήστε σύμπνοια στις σχέσεις σας. Οι προοπτικές σας προωθούνται ευκολότερα, από τη στιγμή που υπάρχει και αλληλοβοήθεια. Ασχοληθείτε περισσότερο με κάποιο άτομο της οικογένειάς σας που σας έχει ανάγκη.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είναι προτιμότερο να δείξετε τον πραγματικό εαυτό σας και να μην πνίγετε τα συναισθήματά σας. Θα νιώσετε λυτρωμένοι εάν πάψετε να προσποιείστε. Φαίνεται ότι πολύ σύντομα θα δικαιωθούν οι σκληρές προσπάθειές σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι ανάγκες και οι επιθυμίες σας είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Εάν θέλετε να πετύχετε κάτι καλύτερο, πρέπει να επανεξετάσετε τις προτεραιότητες που θέτετε. Οι παρασκηνιακές συζητήσεις δεν οδηγούν σε λύση των προβλημάτων που ήδη υπάρχουν.

ΛΕΩΝ: Αρχίζει να αναπτύσσεται μια αμοιβαία εμπιστοσύνη στις υποθέσεις που σας απασχολούσαν τον τελευταίο καιρό. Απαλλαγείτε από πιέσεις και πολλά θέματα, για τα οποία μοχθούσατε, θα πάρουν τον δρόμο τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ορισμένες συνθήκες θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε σε νέες κατακτήσεις, ενώ οι επαγγελματικές και οι προσωπικές σχέσεις σας αποκτούν ιδιαίτερη βαρύτητα. Δραστηριοποιηθείτε για να μπορέσετε να λύσετε εκκρεμότητες που σας έχουν κουράσει.

ΖΥΓΟΣ: Δημιουργήστε καινούργιες φιλίες και αποκτήστε εμπιστοσύνη στις επαφές σας. Βρείτε τι σας ενώνει και όχι τι σας χωρίζει, με τα άτομα που ήδη συναναστρέφεστε. Αν νιώθετε κουρασμένοι ή απογοητευμένοι, μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κοιτάξτε μήπως δίνετε έμφαση σε ορισμένα άχρηστα πράγματα και εξετάζετε επιφανειακά τις υποθέσεις σας. Ψάξτε λίγο περισσότερο για να δείτε σε τι φταίτε και εσείς. Δημιουργήστε την κατάλληλη ατμόσφαιρα και περάστε μια όμορφη βραδιά στο σπίτι.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κρατήστε στεγανά και μη διακινδυνεύετε τα κεκτημένα. Μπορείτε να κάνετε επαναστατικές αλλαγές, όμως, μην αιφνιδιάσετε το περιβάλλον σας με παράτολμες κινήσεις. Για να πετύχετε αυτά που θέλετε, μην οδηγήσετε τις καταστάσεις στα άκρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσπαθήστε να βάλετε μια τάξη στη ζωή σας, γιατί, απ’ ό,τι φαίνεται, επικρατεί αταξία στις σχέσεις σας και θα πρέπει να κάνετε σωστές εξηγήσεις με τους συνεργάτες σας. Αποφύγετε επιπόλαιες κινήσεις για οικονομικά θέματα που δεν γνωρίζετε καλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στη σχέση σας αναλάβετε ο καθένας τις υποχρεώσεις του με έναν πιο διασκεδαστικό τρόπο. Είναι ανιαρό και κουραστικό να σκέφτεστε συνέχεια τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνετε. Εκφράστε τις απόψεις σας άφοβα και μην κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας.

ΙΧΘΥΣ: Για να αναπτύξετε τη δημιουργικότητά σας, χρειάζεται να κάνετε οικονομία χρόνου και δυνάμεων. Η εμπιστοσύνη στις σχέσεις σας θα σας απαλλάξει από την αγωνία να έχετε τα πάντα υπό έλεγχο. Πλησιάστε έναν καλό φίλο σας με στοργική διάθεση και βοηθήστε τον.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ