Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου...

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Οικονομάκου πόζαρε με sexy εσώρουχα και όλοι αναρωτήθηκαν… πώς έκανε δύο...

«Σεισμό» και «καύσωνα» την ίδια στιγμή προκάλεσε η Αθηνά...

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια στη σχολική ψυχολογία

Με την υπογραφή της Bright Academy (https://www.brightacademy.gr/) και σε...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους...

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 7 Ιουνίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μάθετε να λέτε «όχι» σε όσους προσπαθούν να σας σπάσουν τα νεύρα με τις τρελές απαιτήσεις τους. Μια τάση αδιαφορίας από τον σύντροφό σας θα είναι η αφορμή για να διερευνήσετε τι δεν πάει καλά στη σχέση σας

ΚΡΙΟΣ: Βγάλτε από τη ζωή σας ό,τι παλιό και φθαρμένο υπάρχει και δεν σας προσφέρει τίποτα, εκτός από πίκρα. Αξιοποιήστε εκείνα τα ταλέντα που έχουν τη δύναμη να σας βάλουν στην πρώτη θέση. Στηριχτείτε στην ομαδική εργασία, για να μπορέσετε να πετύχετε περισσότερα.

ΤΑΥΡΟΣ: Δοκιμάστε τις δυνάμεις σας σε μια υπόθεση που οι γύρω σας την έχουν αποκλείσει ως πολύ δύσκολη. Κάντε τις κινήσεις που πρέπει για να νιώθετε καλά με τη συνείδησή σας και αφήστε τον χρόνο να δουλέψει για εσάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι σπασμωδικές κινήσεις δεν θα βοηθήσουν να πάτε μπροστά στα επαγγελματικά θέματα. Τελειώστε σχέσεις και συνεργασίες που εδώ και καιρό δεν οδηγούν πουθενά. Ασχοληθείτε με επιμονή με τα οικονομικά σας, ώστε να έχουν εντυπωσιακή άνοδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μάθετε να λέτε «όχι» σε όσους προσπαθούν να σας σπάσουν τα νεύρα με τις τρελές απαιτήσεις τους. Μια τάση αδιαφορίας από τον σύντροφό σας θα είναι η αφορμή για να διερευνήσετε τι δεν πάει καλά στη σχέση σας.

ΛΕΩΝ: Προγραμματίστε σωστά τις μελλοντικές κινήσεις σας και δουλέψτε συλλογικά για να πετύχετε τους στόχους σας. Εάν θέλετε να σας αναγνωρίζουν ως επαγγελματίες στο είδος σας, αποφύγετε ερασιτεχνικές ενέργειες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Υπερασπιστείτε με θάρρος τα κεκτημένα σας και απαιτήστε ό,τι δικαιούστε και ό,τι σας ανήκει. Κρατήστε τον πλήρη έλεγχο των καταστάσεων με κινήσεις που θα αφοπλίσουν τους γύρω σας. Η υποσυνείδητη αντίδρασή σας στις αποφάσεις των συνεργατών σας θα αποδειχθεί σωστή στο μέλλον.

ΖΥΓΟΣ: Με αφορμή μια καινούργια δελεαστική γνωριμία θα αποφασίσετε τη διακοπή μιας σχέσης. Μέσα από ένα νέο σκεπτικό θα κάνετε κάποιες αναθεωρήσεις που θα αλλάξουν τη ζωή σας. Βάλτε όρια σε όλα και σε όλους, πριν βρεθείτε στα όρια της νευρικής εξάντλησης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πρέπει να αποβάλετε παλιές νοοτροπίες, γιατί από αυτό θα εξαρτηθεί η εξέλιξή σας. Θυμηθείτε την υπευθυνότητα που πρέπει να επιδείξετε στον επαγγελματικό τομέα. Είναι μια καλή περίοδος για ανακατατάξεις και ξεκινήματα, όπου χρειάζεται να γίνουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, φροντίστε να είστε πιο συγκεκριμένοι σε αυτά που ζητάτε. Δώστε κάποιες αρμοδιότητες και στους άλλους, για να μπορέσετε να χαλαρώσετε. Αποφύγετε με διπλωματία και εξυπνάδα τις παγίδες που σας στήνουν κάποια άτομα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επιδιώξτε να αποκτήσετε ειδικές γνώσεις πάνω στο αντικείμενό σας, για να πετύχετε περισσότερα. Ξεκολλήστε από το τέλμα και δείτε ότι υπάρχουν πολλοί εναλλακτικοί δρόμοι. Δεν έχετε κανέναν λόγο να εμπλακείτε σε οικονομικές υποθέσεις που δεν γνωρίζετε καλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η επίτευξη των μεγάλων στόχων σας προς το παρόν καθυστερεί και αυτό σας προκαλεί εκνευρισμό. Δεν αποκλείεται να οξυνθούν κάποια οικογενειακά προβλήματα, γι’ αυτό οι σπασμωδικές κινήσεις ή οι βιαστικές αποφάσεις δεν ενδείκνυνται.

ΙΧΘΥΕΣ: Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να απομονωθείτε λίγο στις σκέψεις σας. Εάν δεν χειριστείτε τα πράγματα με ηρεμία, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να προκαλέσετε ρήξη στις σχέσεις σας. Δεν αγγίζετε το ανώτατο όριο της ικανοποίησης, αλλά είστε ευχαριστημένοι.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...