Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 8 Ιουνίου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αν θέλετε να καταλαβαίνετε αυτά που σας λένε οι άλλοι, προσέξτε τα. Μιλήστε με το ταίρι σας και ξεκαθαρίστε την κατάσταση, αν νιώθετε ότι θυσιάζεστε και αυτό αδιαφορεί.

ΚΡΙΟΣ: Ο,τι πιο ουσιαστικό έχετε χρησιμοποιήστε το ως βάση για να ξεκινήσετε μια νέα ζωή. Μάθετε να ζείτε καλύτερα και πιο δημιουργικά, χωρίς να ξεχνάτε πως η επικοινωνία είναι αναγκαία.

ΤΑΥΡΟΣ: Η απομόνωσή σας κάποιες στιγμές μπορεί να σας οδηγήσει σε ουτοπικές σκέψεις. Φροντίστε να απαλλαγείτε όσο γίνεται πιο γρήγορα από φθαρμένες σκέψεις και ιδέες, χωρίς να φοβηθείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με προσεκτικά βήματα τολμήστε αλλαγές που θα ανεβάσουν το επίπεδο της ζωής σας. Μη σπαταλήσετε την ενέργειά σας ασχολούμενοι με ανθρώπους που δεν εκτιμούν την αξία σας. Σε ό,τι αφορά τα οικογενειακά ζητήματα, απαιτείται να κρατήσετε ήπιο το κλίμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εχετε την τάση να υπερβάλλετε μονίμως και κάνετε τα απλά να φαίνονται δύσκολα. Το μεταβατικό στάδιο που περνάτε θα κρίνει την αποτελεσματικότητά σας. Η υλοποίηση των ιδεών σας θα καλυτερέψει τη διάθεσή σας, ακόμα και αν χρειάζεται κόπος για να ολοκληρωθούν.

ΛΕΩΝ: Αντιμετωπίστε ρεαλιστικά ό,τι σας συμβαίνει και μην αφήσετε τη μελαγχολία να σας παρασύρει. Μη φοβηθείτε να κάνετε έναν απολογισμό, για να μπορείτε να είστε σίγουροι ότι βρίσκεστε στον σωστό δρόμο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αν θέλετε να καταλαβαίνετε αυτά που σας λένε οι άλλοι, προσέξτε τα. Μιλήστε με το ταίρι σας και ξεκαθαρίστε την κατάσταση, αν νιώθετε ότι θυσιάζεστε και αυτό αδιαφορεί.

ΖΥΓΟΣ: Φροντίστε να μη δώσετε δικαιώματα για σχόλια, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα. Ασχοληθείτε με καινούργιες δραστηριότητες που θα σας κάνουν να νιώσετε πιο όμορφα. Μην υποχωρήσετε από θέσεις και απόψεις στις οποίες έχετε κατασταλάξει εδώ και καιρό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε και να βάλετε σε τάξη τις δουλειές που πρέπει να κάνετε. Αφήστε τη διαίσθησή σας να σας βοηθήσει για να μπορέσετε να κινηθείτε σωστά. Μην συζητάτε με ανθρώπους που δεν μπορούν να σας καταλάβουν, αλλά θα σας μπερδέψουν περισσότερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να μην καταρρεύσετε, φροντίστε να βρείτε χρόνο για χαλαρές δραστηριότητες. Επειδή μόνο εσείς γνωρίζετε το συμφέρον σας, μην αφήσετε τους άλλους να αποφασίσουν για εσάς. Από το να κολλάτε στα ίδια και τα ίδια, ετοιμάστε τα πράγματά σας και πηγαίνετε ένα ταξίδι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφύγετε όσους σας κουράζουν με την περίεργη και άστατη συμπεριφορά τους. Μην περιμένετε βοήθεια από ανθρώπους που δεν βοηθούν κανέναν χωρίς προσωπικό όφελος. Επωφεληθείτε από επαφές, συναντήσεις και συζητήσεις, που θα σας φέρουν πιο κοντά στους στόχους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα θέματα που έχετε να προωθήσετε θα είναι αρκετά και ειδικά αυτά που ως τώρα δεν είχατε θέσει σε πρώτη προτεραιότητα. Θα παρακινηθείτε να γίνετε πιο πρακτικοί και να δραστηριοποιηθείτε για το συμφέρον σας σε όποιο επίπεδο χρειάζεται.

ΙΧΘΥΣ: Η συναισθηματική ζωή σας έχει βελτιωθεί σημαντικά και επαγγελματικά είχατε τις ευκαιρίες που χρειάζονταν για να μπορέσετε να ξεδιπλώσετε τα ταλέντα σας, ακόμα και αν στον δρόμο σας υπήρξαν καθυστερήσεις και εμπόδια.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...