Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 9 Ιουνίου

ΖΥΓΟΣ: Οι αλλαγές στη συναισθηματική σας ζωή θα είναι καταλυτικές, ακόμα και για όσους από εσάς είστε ακόμα αδέσμευτοι, και…

ΚΡΙΟΣ: Οι προβληματισμοί σας είναι πιθανόν να κάνουν κάποιους να ακολουθήσουν το παράδειγμά σας. Για να μη φτάσετε στο απροχώρητο βρείτε υποστηρικτές ανάμεσα σε φίλους που σας γνωρίζουν καλά. Κάποιες προτάσεις σας θα τύχουν ένθερμης υποστήριξης.

ΤΑΥΡΟΣ: Βαθύτατα ρομαντικοί αλλά και λάτρεις της σεξουαλικότητας, δεν θέλετε να σταματάει ποτέ το κυνήγι. Θα είστε πόλος έλξης για πολλούς, ενώ το φλερτ, που θα είναι έντονο, και οι κεραυνοβόλοι έρωτες εγγυώνται ότι η μέρα σας δεν θα είναι στάσιμη και ανιαρή.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οσοι είστε δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε και να ομορφύνετε περισσότερο τη σχέση σας. Αν υπάρξει κάτι που θα την απειλεί, θα είναι η ανάγκη σας να αρέσετε και να επιβεβαιώνεστε διαρκώς. Τα εργασιακά θέματα παραμένουν σταθερά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορεί να έχετε δίκιο πως οι πειρασμοί είναι πολλοί, αλλά επειδή είναι και ουτοπικοί, θα είναι κρίμα να χάσετε κάτι που έχετε σίγουρο για κάτι πολλά υποσχόμενο, αλλά στην πραγματικότητα εφήμερο. Από την άλλη, σας περιμένουν προκλήσεις στον οικονομικό τομέα.

ΛΕΩΝ: Κινητοποιηθείτε και μη φοβηθείτε να βασιστείτε στους φίλους σας. Μη σας φανεί καθόλου περίεργο αν κάποιον από αυτούς τύχει να τον ερωτευτείτε. Οπως φαίνεται, το απρόοπτο, το απρόβλεπτο και η ανατροπή θα είναι για εσάς ρουτίνα και όχι έκπληξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αν είστε μόνοι αυτήν την περίοδο, αναζητήστε το άλλο σας μισό. Εσείς παίρνετε τη μερίδα του λέοντος στην τύχη, οπότε μπορείτε να ασχοληθείτε με εφήμερες σχέσεις μόνο αν το ζητούμενό σας είναι η περιπέτεια και η τόνωση της αυτοπεποίθησής σας.

ΖΥΓΟΣ: Οι αλλαγές στη συναισθηματική σας ζωή θα είναι καταλυτικές, ακόμα και για όσους από εσάς είστε ακόμα αδέσμευτοι, και τα πιθανά σενάρια θα είναι πολλά. Αξίζει τον κόπο να αναζητήσετε κάτι πιο ουσιώδες από το να γεμίσετε απλώς τη μοναξιά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα είστε απαλλαγμένοι από διλήμματα και προβληματισμούς και ό,τι προκύψει μόνο χαρά μπορεί να φέρει. Ψάξτε για έναν ισορροπημένο σύντροφο που θα πορευτεί μαζί σας, ίσως και για μια ζωή. Δώστε προσοχή σε ό,τι κάνετε και μη θεωρείτε τίποτα δεδομένο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η συνεχής άρνησή σας να δείτε σοβαρά τα πράγματα στη σχέση σας σάς απομακρύνει από τον σύντροφό σας. Μην περιμένετε να καταλάβει όλους τους φόβους και τα άγχη σας, αν δεν τα αποκαλύψετε. Κρατήστε χαμηλούς τόνους στο εργασιακό περιβάλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τολμήστε μια φορά και πείτε «όχι» σε αυτούς που επεμβαίνουν στη ζωή σας. Παράλληλα, πρέπει να περιορίσετε τον εγωισμό σας, γιατί θολώνει την κρίση σας. Αν τα πράγματα έχουν αρχίσει και περιπλέκονται, βάλτε τη λογική σας να δουλέψει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αν συνεχίσετε να είστε αδιάφοροι απέναντι στις ανάγκες του συντρόφου σας, θα αρχίσει με το δίκιο του να αναρωτιέται για διάφορα. Μη δίνετε δικαιώματα για σχόλια σε κακόβουλα άτομα και μην ανεχτείτε λόγια που θα σας μεταφέρουν και δεν σας τιμούν.

ΙΧΘΥΕΣ: Η συμφιλίωση με τα άτομα του εργασιακού χώρου σας θα είναι η καλύτερη λύση για να εξελιχθούν όλα ομαλά. Αποφασίστε να ασχοληθείτε με κάτι πιο δημιουργικό για να αποφορτιστείτε από τις εντάσεις και παράλληλα φροντίστε να είστε γνώστες των δεδομένων.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...