Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πότε και πού ντύνεται γαμπρός ο «Greek Freak»

Γάμος αλά ελληνικά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μετά την...

Το 2050 ο μισός πλανήτης θα φορά γυαλιά μυωπίας

Με γοργό ρυθμό εξαπλώνεται πανδημία που ωστόσο περνάει απαρατήρητη...

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 10-11 Ιουνίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Περιστασιακές επιθυμίες θα αναστατώσουν την καθημερινότητά σας, αλλά θα σας αναζωογονήσουν κιόλας. Μην έχετε…

ΚΡΙΟΣ: Η δυσκολία σε σχέσεις και εργασία μετριάζεται, αλλά τώρα θα ξετυλιχτούν πλήρως όλα τα μπερδεμένα κουβάρια και το τοπίο ξεκαθαρίζει, ενώ παράλληλα καλλιεργείται έδαφος. Ασχοληθείτε με τις τρέχουσες υποχρεώσεις και τις εργασίες σας δίνοντας λύσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Μια δεύτερη, πιο προσεκτική, ματιά θα σας κάνει να δείτε ότι μέσα από τα προβλήματα υπάρχουν πάντα αξιόλογες ευκαιρίες, φτάνει να μην υποχωρήσετε την τελευταία στιγμή. Μην επιτρέπετε να σας απορροφούν θέματα καθημερινότητας και αποσυντονίζεστε από τους στόχους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αναπτύξτε το ρεαλιστικό πνεύμα σας, καθώς οι ενδείξεις που έχετε θα είναι καθοριστικές για να κάνετε το επόμενο βήμα και για το αν θα νιώσετε ανακούφιση από το αποτέλεσμα. Εάν υπάρχει κάποια συνεργασία που έχει αποβεί ανώφελη για εσάς, δώστε της τέλος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βρίσκεστε στο μεταίχμιο των εξελίξεων και θέλετε να προωθήσετε μια ιδέα σας που φαίνεται να έχει απήχηση. Αποφύγετε τους ανταγωνισμούς, καθώς μόνο αυτοί μπορούν να σας φρενάρουν.

ΛΕΩΝ: Οριοθετήστε τις ενέργειές σας έτσι που να μην ενοχλούν τους άλλους σε προσωπικό επίπεδο. Εφόσον θα είστε ξεκάθαροι, θα μπορέσετε να έχετε τη συγκατάβασή τους χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η υποστήριξη που θα έχετε από τους συνεργάτες σας θα είναι αρκετή για να αναρριχηθείτε σε κάποια καλύτερη θέση από αυτή στην οποία βρίσκεστε μέχρι τώρα. Μην είστε ανυπόμονοι και όλα θα γίνουν.

ΖΥΓΟΣ: Μέσα από συζητήσεις και επαφές θα μπορέσετε να αναμοχλεύσετε θέματα που έχουν να κάνουν με το παρελθόν και τα οποία επηρεάζουν ακόμα το παρόν σας, και να απαλύνετε τις ανησυχίες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Περιστασιακές επιθυμίες θα αναστατώσουν την καθημερινότητά σας, αλλά θα σας αναζωογονήσουν κιόλας. Μην έχετε ενοχές όταν κάνετε κάτι που σας ευχαριστεί και σας ικανοποιεί. Εξωτερικεύστε τις σκέψεις σας και εκφράστε ανοιχτά αυτά που σας απασχολούν για την πορεία της σχέσης σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οταν χρειάζεται να δείξετε το επιθετικό σας πρόσωπο, μη λυγίζετε, γιατί έτσι δεν θα κερδίσετε τίποτα, ούτε και αυτά που σας αντιστοιχούν. Μην αφήσετε τον σύντροφό σας να λειτουργεί χωρίς πρόγραμμα, καθώς χρειάζεται τη βοήθεια και τη συνεργασία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι αμφιταλαντεύσεις σας για κάποια προσωπικά ζητήματα είναι βάσιμες, αλλά καλό θα ήταν να πάρετε σταθερές αποφάσεις, γιατί αυτές θα έχουν αντίκτυπο στα μακρόπνοα σχέδιά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το μοναδικό δίλημμά σας έχει να κάνει με το πόσο τελικά είστε έτοιμοι να ενδώσετε σε μια καινούργια δέσμευση που σας χτυπά την πόρτα. Ισως να είναι για καλό εσάς. Κρατήστε τις επιφυλάξεις σας μέχρι να αποδειχθεί ότι είστε σε θέση να αναλάβετε ευθύνες.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι δύσκολες μέρες πέρασαν, εάν όμως εξακολουθείτε να αμύνεστε τη στιγμή που πρέπει να ηρεμήσετε, θα ανατρέψετε όλους τους καλούς οιωνούς που παρουσιάζονται. Στηρίξτε τις ελπίδες σας σε μια συναισθηματική τρυφερότητα που φαίνεται να δημιουργείται.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...