Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου...

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Οικονομάκου πόζαρε με sexy εσώρουχα και όλοι αναρωτήθηκαν… πώς έκανε δύο...

«Σεισμό» και «καύσωνα» την ίδια στιγμή προκάλεσε η Αθηνά...

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια στη σχολική ψυχολογία

Με την υπογραφή της Bright Academy (https://www.brightacademy.gr/) και σε...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους...

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 27 Ιουνίου

ΤΑΥΡΟΣ: Η αποδοχή που θα εισπράττετε από τους άλλους θα είναι μεγάλη, γι’ αυτό καλό είναι να έχετε τον νου σας για εκείνους που…

ΚΡΙΟΣ: Εχει έρθει η ώρα των αλλαγών και ο μήνας από μόνος του θα σας ωθήσει σε ανατροπές. Σπουδαίο ρόλο θα παίξουν οι σωστές διασυνδέσεις, αφού το ζητούμενό σας είναι να ανεβείτε ψηλότερα στην ιεραρχία.

ΤΑΥΡΟΣ: Η αποδοχή που θα εισπράττετε από τους άλλους θα είναι μεγάλη, γι’ αυτό καλό είναι να έχετε τον νου σας για εκείνους που μπορεί να θελήσουν να σας εκμεταλλευτούν, ώστε, αν τυχόν προκύψουν προβλήματα σε μεταγενέστερο επίπεδο, να μπορέσετε να τα προλάβετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην έχετε καμία αμφιβολία ότι θα έχετε άφθονες ευκαιρίες στον ερωτικό και τον επαγγελματικό σας τομέα. Η ικανότητά σας να μπορείτε να δημιουργείτε φιλίες θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε σημαντικά άτομα και όσοι βρίσκονται κοντά σας θα αισθάνονται όμορφα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προτού βιαστείτε να γοητευτείτε από ένα πρόσωπο που μόλις γνωρίσατε, δείτε τι πραγματικά θέλει από εσάς. Δώστε μεγαλύτερη προσοχή και σημασία στις επαφές με τους συνεργάτες σας, ακόμα και σε αυτούς που σας αντιμετωπίζουν με φθόνο.

ΛΕΩΝ: Οι οποιεσδήποτε αλλαγές προκαλούν έντονο στρες και αβεβαιότητα. Μπορείτε να ανεβείτε ψυχολογικά, αφού έχετε την προδιάθεση να βελτιώσετε τη ζωή σας. Με δυναμική αντιμετώπιση θα ενεργοποιήσετε την αδρεναλίνη στο σώμα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Παρεξηγήσεις και αντιθέσεις με τα οικογενειακά και τα αγαπημένα σας άτομα θα πρέπει να απουσιάζουν, γιατί αλλιώς θα νιώσετε μόνοι και απογοητευμένοι. Μην είστε σπασμωδικοί στις ενέργειές σας, ειδικά αν έχετε κατά νου να κάνετε μαζί τους επίσημες συμφωνίες.

ΖΥΓΟΣ: Κατακτήστε πιο εύκολα τους στόχους σας, έχοντας δίπλα σας τους φίλους σας και τη συμπαράστασή τους. Εκμεταλλευτείτε τις νέες επαγγελματικές ευκαιρίες και κάντε ένα ταξίδι που θα σας βοηθήσει στους στόχους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Υπερασπιστείτε τα κεκτημένα σας και τους δικούς σας ανθρώπους. Προστατεύστε τον εαυτό σας και τον ψυχικό σας κόσμο από αρνητικές επιρροές και αμέσως μετά φροντίστε για την ασφάλεια της καριέρας σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προσπαθήστε να προσαρμοστείτε ακόμη και σε καταστάσεις που δεν σας αρέσουν ή δεν σας κάνουν να νιώθετε άνετα. Μην απογοητεύσετε με τη συμπεριφορά σας φίλους και συνεργάτες. Αμυνθείτε σθεναρά απέναντι σε εχθρούς και ανταγωνιστές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Διώξτε την ανασφάλεια που σας διακατέχει, επειδή δεν έχετε τις αποδείξεις που ηθικά χρειάζεστε από τη συμπεριφορά του ερωτικού σας συντρόφου. Θα ακούσετε διάφορα για ανθρώπους που γνωρίζετε και θα ζήσετε συμβάντα που θα σας προκαλέσουν έκπληξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι περισσότεροι από εσάς θα δεχτείτε εξωτερικές επιδράσεις, που θα σας ωθήσουν στη ματαίωση κάποιου σχεδίου. Θα αναγκαστείτε να αναθεωρήσετε πολλά πράγματα που σας απασχολούν και να βρείτε νέο τρόπο έκφρασης σ’ όλη την γκάμα των σχέσεών σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Λάβετε υπόψη σας ότι το άγχος δεν οδηγεί πουθενά και επιδιώξετε τάχιστα την οργάνωση του χρόνου σας γύρω από τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες, η πορεία των οποίων θα γίνει κάποια στιγμή διαφορετική από αυτή που περιμένατε.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...