Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Πέννες με πέστο βασιλικού από τον Τίμο Ζαχαράτο

Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοίμασε στην κουζίνα της εκπομπής «Πάμε...

Μέσα σε μία εβδομάδα έχουν γίνει ήδη 41 καταγγελίες για ενδοσχολική βία...

Σοβαρές αλλαγές στα σχολεία, που θα οδηγήσουν στην ισχυροποίηση...

Αποτύπωμα στη σκανδάλη της καραμπίνας δείχνει ότι ο 36χρονος σκότωσε τη...

Επιβεβαιώθηκε η δολοφονία της 63χρονης γυναίκας από τον ίδιο...

Βροχή οι καταγγελίες γυναικών στην Κρήτη για ενδοοικογενειακή βία

Διαδέχονται η μία την άλλη οι καταγγελίες γυναικών στην...

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 29 Ιουνίου

ΖΥΓΟΣ: Πετάξτε από πάνω σας ό,τι σας βαραίνει, γιατί μπορείτε να κάνετε πολλά και ωφέλιμα. Μην αφήνετε ανεκμετάλλευτο το δυναμικό σας για να ικανοποιηθούν οι άλλοι. Στρέψτε το ενδιαφέρον σας στη…

ΚΡΙΟΣ: Νέοι άνθρωποι, νέες ιδέες και ένας νέος άνεμος που θα πνέει γύρω σας θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε τις πραγματικά πολλές δυνατότητες που θα σας δοθούν. Δείτε τη θετική πλευρά της κοινωνικότητας και μην περιορίζετε τις συναναστροφές σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Σίγουρα είναι δύσκολο να είστε εντάξει με τον εαυτό σας και παράλληλα με τα άτομα που σας περιτριγυρίζουν, αλλά είναι βέβαιο πως δεν είναι ακατόρθωτο. Μη δεχτείτε να αναλάβετε αυτό το διάστημα περισσότερες οικογενειακές ευθύνες από αυτές που ήδη έχετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μάλλον τα καταφέρατε καλύτερα σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας και τις σχέσεις σας απ’ ό,τι τους προηγούμενους μήνες. Συνεχίστε έτσι, αλλά πάντα με προσοχή. Η καλή συμπεριφορά θα σας δώσει τη δυνατότητα να εκφράσετε τις απόψεις σας σωστά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Καταπολεμήστε τη νωχελική σας διάθεση, ώστε να μπορέσετε να αξιοποιήσετε αυτά που σας προσφέρει η μέρα τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε αισθηματικό επίπεδο. Φροντίστε να περάσετε ήρεμα τη μέρα σας, αποφεύγοντας εντάσεις και εκνευρισμούς.

ΛΕΩΝ: Αφήστε στην άκρη τους αυτοσχεδιασμούς και συνειδητοποιήστε τους όρους και τους κανόνες μέσα στους οποίους πρέπει να πάρετε τις αποφάσεις σας αλλά και να δράσετε, ώστε να επιβιώσετε στα δύσκολα. Αποφύγετε να πάρετε τελικές αποφάσεις για επαγγελματικά θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σπάστε τον κρίκο με τον οποίο έχετε συνδέσει ευαισθησία, ευθιξία και εγωισμό. Θα κυριαρχήσει η ανάγκη για δράση, γι’ αυτό μην αμφιταλαντεύεστε, αντιθέτως δραστηριοποιηθείτε. Τολμήστε κάτι πρωτότυπο και δημιουργικό για να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα.

ΖΥΓΟΣ: Πετάξτε από πάνω σας ό,τι σας βαραίνει, γιατί μπορείτε να κάνετε πολλά και ωφέλιμα. Μην αφήνετε ανεκμετάλλευτο το δυναμικό σας για να ικανοποιηθούν οι άλλοι. Στρέψτε το ενδιαφέρον σας στη συλλογή πληροφοριών και όχι σε ανόητα κουτσομπολιά και σχόλια που ακούτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είστε ευρηματικοί και ευέλικτοι, κι αυτό θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε τα θετικά και να μειώσετε τα αρνητικά στοιχεία στην προσωπική και την επαγγελματική σας ζωή. Προσαρμόστε τα σχέδιά σας σύμφωνα με όσα ζητούνται στην αγορά εργασίας και όλα θα πάνε καλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στρέψτε το ενδιαφέρον σας στον οικονομικό τομέα. Μετριάστε την παρορμητική σας διάθεση, γιατί το όποιο κέρδος θα έρθει ύστερα από κούραση και μπερδέματα. Βοηθήστε άτομα που ψάχνουν να βρουν λύση στο πρόσωπό σας, χωρίς να παίξετε το παιχνίδι τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσέξτε πώς θα κινηθείτε σε ό,τι έχει σχέση με νομικές υποθέσεις και συνεργασίες, καθώς υπάρχουν βάσιμες ενδείξεις ότι οδηγείστε σε σοβαρή ανάκαμψη γενικώς. Αν θέλετε να προκαλέσετε το ενδιαφέρον κάποιων ατόμων, κάντε το με την κατάλληλη εμφάνιση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η παροδικές αλλαγές στη συμπεριφορά σας είναι μέρος του χαρακτήρα σας, αλλά τώρα απαιτείται συγκέντρωση για να συμβαδίσουν εργασία και οικονομικά. Δείξτε μεγαλύτερο ενδιαφέρον για θέματα που αφορούν την καριέρα σας, αν θέλετε να σας πάρουν σοβαρά.

ΙΧΘΥΕΣ: Μια καθυστέρηση ή μετάθεση ενός έργου δεν πρέπει να σας αποκαρδιώσει. Παραμείνετε πιστοί στους στόχους σας, γιατί έχετε καλές προοπτικές, μόνο που είναι μέσα σε εναλλαγές. Μη γίνεστε εγωκεντρικοί, αντιθέτως δείξτε ειλικρινές ενδιαφέρον για όσα συμβαίνουν γύρω σας.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...