Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 1-2 Ιουλίου

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ανταποκριθείτε στο κομμάτι του εαυτού σας που αντιπροσωπεύει τις αισθήσεις σας, διατηρώντας τον αυτοέλεγχό σας και…

ΚΡΙΟΣ: Με επιχειρηματικό δαιμόνιο και τις κατάλληλες γνωριμίες, τολμήστε να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας. Να είστε μεθοδικοί και οργανωτικοί και δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας. Η ευελιξία που θα δείξετε θα σας φέρει ακόμα μεγαλύτερες και καλύτερες ευκαιρίες.

ΤΑΥΡΟΣ: Απελευθερώστε από μέσα σας βασανιστικά αναπάντητα ερωτήματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή ή τη σχέση με τον σύντροφό σας. Ακολουθήστε τα γεγονότα όπως έρχονται και αυτά θα σας πείσουν να υιοθετήσετε νέους ρυθμούς και τρόπους συμπεριφοράς.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μια τέτοια πράξη θα είναι ένδειξη ωριμότητας και θάρρους, που θα ωφελήσει και εσάς, αφού σταδιακά θα επιτύχετε να ζήσετε πιο αληθινά. Βέβαια, κάτι τέτοιο σημαίνει πως είναι απαραίτητο να ληφθούν και κάποιες αποφάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποφύγετε να εκτεθείτε με περίεργες συναναστροφές και μη δεχθείτε προσκλήσεις ανθρώπων που δεν γνωρίζετε το παρελθόν τους και προφανώς θα έχετε διαφορετικές συνήθειες από αυτούς. Ασχοληθείτε περισσότερο με τα οικεία σας πρόσωπα και φανερώστε τα βαθύτερα αισθήματά σας.

ΛΕΩΝ: Η μέρα θα σας βοηθήσει να επεξεργαστείτε με λιγότερη πίεση τα δεδομένα και τις καταστάσεις, να μετρήσετε τα υπέρ και τα κατά και, αν χρειαστεί, να επανατοποθετηθείτε απέναντι στη σχέση με τον σύντροφό σας ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η γνωστή παρορμητική στάση θα είναι μετριασμένη και αυτό θα σας δώσει πιο θετικά προγνωστικά για το αποτέλεσμα. Ο φόβος σας μήπως παρεκτραπείτε από τα όρια της ανοχής του συνοδοιπόρου σας θα είναι εκείνος που θα επιβεβαιώνει την πρόθεσή σας να είστε συγκεκριμένοι και σαφείς στα αιτήματά σας.

ΖΥΓΟΣ: Η επιμονή σας να κρίνετε την ερωτική ζωή σας μάλλον σας ξενίζει, αλλά πιθανώς να έχει σχέση με την έλλειψη ικανοποίησης. Κάντε βαθιές τομές, αφού αυτό επιθυμείτε πραγματικά, και ζυγίστε τα υπέρ ή τα κατά της σχέσης ή της μοναξιάς σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μια που έχετε εστιάσει την ενέργειά σας στο κομμάτι της ζωής σας που λέγεται έρωτας, καλά θα κάνετε να προβάλετε τις πραγματικές ανάγκες σας. Θα νιώθετε ανεξάρτητοι ως προς τις συναισθηματικές δεσμεύσεις, ακόμα και αν γνωρίζετε πως η αγάπη για τον σύντροφό σας είναι αδιαπραγμάτευτη.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ανταποκριθείτε στο κομμάτι του εαυτού σας που αντιπροσωπεύει τις αισθήσεις σας, διατηρώντας τον αυτοέλεγχό σας και βάζοντας όρια σε αυτό που διεκδικείτε ερωτικά. Το φλερτ θα είναι μια μορφή επικοινωνίας που θα επιβεβαιώνει πως μετράτε ερωτικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα εφοδιαστείτε με ιδέες και θα έχετε την απαραίτητη επιχειρηματολογία για να μπορέσετε να κάνετε κάποια πράγματα στην εργασία σας ή στις συναλλαγές. Θα έχετε τους απαραίτητους συμμάχους κάθε μορφής, ώστε να βοηθηθείτε άμεσα την ώρα που το χρειάζεστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στα εμπόδια που θα υπάρχουν φροντίστε να είστε διαλλακτικοί και ευέλικτοι με τους συνεργάτες σας, αλλά και σε κάθε σχέση σας, γιατί διαφωνίες με άτομα που μπορεί να σας επηρεάσουν επαγγελματικά ή συναισθηματικά μπορεί να καθυστερήσει ή να μειώσει τη δημιουργικότητά σας.

ΙΧΘΥΣ: Θα έχετε πολλές ευθύνες και είναι λογικό πως η κούραση μπορεί να σας εκνευρίσει και να σας αποδιοργανώσει, αλλά μπορείτε να αποφύγετε τα προβλήματα με σωστό προγραμματισμό, που θα σας επιτρέψει να βρείτε χρόνο τόσο για την ανάπαυσή σας όσο και την ψυχαγωγία σας.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...