Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Πάνος Καλίδης: «Πιστεύω ότι δεν είμαι καλός πατέρας»

Ο Πάνος Καλίδης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε...

«Σασμός»: Nέο απειλητικό σημείωμα για Μαθιό και Βασιλική!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Το νέο...

Μπο: «Θέλω να γίνω μπαμπάς και να κάνω τη δική μου οικογένεια...

Ο Μπο παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα»....

Οι ΟΠΑΠ Champions καλωσορίζουν τη Γεωργία Δεσπολλάρη

Η νεαρή αθλήτρια στίβου είναι το 12ο μέλος του...

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 6 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Εάν θέλετε να κατέχετε την πρώτη θέση στον επαγγελματικό χώρο σας, αναλάβετε τις ευθύνες σας. Μπορεί ο χρόνος να είναι χρήμα, αλλά πρέπει να τον χρησιμοποιείτε και για τις πνευματικές ανάγκες σας.

ΚΡΙΟΣ: Εάν θέλετε να κατέχετε την πρώτη θέση στον επαγγελματικό χώρο σας, αναλάβετε τις ευθύνες σας. Μπορεί ο χρόνος να είναι χρήμα, αλλά πρέπει να τον χρησιμοποιείτε και για τις πνευματικές ανάγκες σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Για να αποφύγετε τις αποδοκιμασίες από τους γύρω σας σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων. Οπως βρίσκετε χρόνο για να βάλετε τάξη στα συρτάρια σας, έτσι βρείτε και για τις σκέψεις σας. Μην απογοητεύεστε από τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε – ό,τι είχαν σας το έδωσαν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο βαθμός δημιουργικότητας εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς. Μην αποφύγετε τις αλλαγές, γιατί θα πρέπει να τις δεχθείτε αναγκαστικά. Οπως και να έχει, μη φοβηθείτε, γιατί ένα είναι σίγουρο: Θα δείτε τον εαυτό σας με διαφορετικό τρόπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μια νέα γνωριμία που θα έρθει θα σας βγάλει από τα καθημερινά και τα τετριμμένα. Βρείτε χρόνο να δείτε τα θέματα που σας απασχολούν και να προετοιμαστείτε κατάλληλα. Εάν οι απόψεις ενός συνεργάτη σάς φανούν εκκεντρικές, μιλήστε του διπλωματικά.

ΛΕΩΝ: Στηρίξτε τις πρωτοβουλίες του συντρόφου σας, δείχνοντας εμπιστοσύνη στις επιλογές που κάνει. Δεν έχει όρεξη για καβγάδες, και εσείς με τον τρόπο σας προκαλείτε κτητικές τάσεις και εντάσεις. Μην είστε απαισιόδοξοι και, αν είστε μόνοι, αναζητήστε το άλλο σας μισό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το να είστε απόμακροι και ψυχροί με τους γύρω σας δεν σας κάνει να φαίνεστε καλύτεροι στα μάτια τους. Δεν χρειάζεται να κάνετε πάντα του κεφαλιού σας και να αγνοείτε επιδεικτικά τις γνώμες των άλλων.

ΖΥΓΟΣ: Για να ξεπεραστεί η κρίση που περνά το ταίρι σας χρειάζεστε επειγόντως διάλογο. Η κτητικότητα και το έντονο πάθος δεν είναι εκείνα που θα διατηρήσουν την ερωτική σχέση σας στα ύψη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν θέλετε να προβείτε σε αλλαγές, ξεκινήστε κάνοντάς τις στον χώρο όπου κινείστε και ζείτε. Οσο αγαθές και αν είναι οι προθέσεις σας, μην πάρετε μέρος σε συζήτηση όπου θα υπάρχουν ανταγωνιστές.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σε θέματα που θα αφορούν τον συναισθηματικό τομέα αφήστε την καρδιά σας να σας οδηγήσει. Μια μικρή εκδρομή μακριά από τον χώρο όπου κινείστε θα σας δώσει κουράγιο για να συνεχίσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Παλέψτε για την ελευθερία σας, αλλά όχι αναθέτοντας δικές σας ευθύνες σε άλλους. Θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε μια αντιπαράθεση στον εργασιακό χώρο. Οταν ακούτε να γίνονται πικρόχολα σχόλια δεν χρειάζεται να τα μεταφέρετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι βιαστικές κινήσεις είναι σίγουρο ότι δεν θα σας ωφελήσουν μακροπρόθεσμα. Μην ασκείτε υπερβολικό έλεγχο στους συνεργάτες ή στους υφισταμένους σας. Η παρουσία ενός φίλου σας σε μια αντιπαράθεση θα είναι καταλυτική.

ΙΧΘΥΣ: Οι επαφές προβλέπεται ότι θα είναι ευχάριστες, απαλλαγμένες από προκαταλήψεις, και σε αυτό θα σας βοηθήσει η εμπειρία των προηγούμενων μηνών, ασχέτως εάν σε μερικές περιπτώσεις πιεστήκατε λίγο.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...