Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 12 Ιουλίου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μόνο η αντικειμενική κρίση μπορεί να σας βοηθήσει. Με το να μεγεθύνετε τις καταστάσεις αυτό που θα καταφέρετε είναι να μην μπορείτε να δείτε αυτό που πραγματικά συμβαίνει. Εάν διαχειρίζεστε υποθέσεις άλλων προσώπων, φροντίστε να είστε γνώστες των δεδομένων.

ΚΡΙΟΣ: Κάθε είδους επιβεβαίωση από τους άλλους μπορεί να είναι μια καλή παρηγοριά, αλλά ουσιαστικά θα αναγκαστείτε να στηριχτείτε στα δικά σας πόδια για να νιώσετε σίγουροι. Δώστε λύσεις στα επαγγελματικά θέματα, αλλά φροντίστε να είστε αντικειμενικοί.

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορεί, όταν δεν σας δίνουν τις απαντήσεις που ζητάτε, να κλονίζεται ο εγωισμός σας, όμως ακόμα έχετε πολλά περιθώρια για να ανατρέψετε το ηλεκτρισμένο κλίμα στον εργασιακό χώρο. Η σημερινή ημέρα σάς κάνει αρκετά ευάλωτους σε συναισθηματικά θέματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι παρακάμψεις που κάνετε όταν πρέπει να είστε ευθείς σας αφήνουν ουσιαστικά ακάλυπτους στα μάτια των άλλων. Αλλάξτε τακτική και τολμήστε να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους. Προσέξτε την εμπλοκή των συναισθημάτων σας, γιατί είναι κάτι που πραγματικά δεν σας συμφέρει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσγειωθείτε σε μια προσωπική σας σχέση και μην είστε τόσο δεκτικοί στα συναισθήματα του άλλου. Εντοπίστε πρώτα τα δικά σας αρνητικά στοιχεία και προσπαθήστε να τα αποβάλετε. Φροντίστε να αποσπάσετε από τους συνεργάτες σας την υπόσχεση ότι θα σας στηρίξουν.

ΛΕΩΝ: Η ζωή σας θέλει πρακτικούς χειρισμούς, γι’ αυτό μην αφήνεστε στη συγκίνηση της στιγμής και ξεχνάτε τους λόγους που μπορεί να σας οδήγησαν να πάρετε σκληρές αποφάσεις. Καταπλήξτε άτομα κύρους που σχετίζονται με την εργασία σας, με θάρρος και αυτοπεποίθηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μόνο η αντικειμενική κρίση μπορεί να σας βοηθήσει. Με το να μεγεθύνετε τις καταστάσεις αυτό που θα καταφέρετε είναι να μην μπορείτε να δείτε αυτό που πραγματικά συμβαίνει. Εάν διαχειρίζεστε υποθέσεις άλλων προσώπων, φροντίστε να είστε γνώστες των δεδομένων.

ΖΥΓΟΣ: Πρέπει να καταλάβετε ότι δεν έχετε πολλά περιθώρια για διαπραγματεύσεις, ακόμα κι αν κάθε μορφή εξουσίας σάς πνίγει επειδή δεν μπορείτε να προβάλετε το δίκιο σας. Μην κουράζετε τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα με συμβουλές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μπορεί να γοητεύετε με την παρουσία σας και την άμεμπτη συμπεριφορά σας, αλλά, επειδή κάπου μπορείτε να κάνετε και λάθος, προνοήστε πριν σας παγιδεύσουν κακοπροαίρετα άτομα. Αντιμετωπίστε διπλωματικά τις αντίξοες συνθήκες που υπάρχουν στον εργασιακό χώρο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αφού η ψυχική σας κούραση λόγω της υπερδραστηριότητάς σας βρίσκεται σε όρια επιφυλακής, κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να εκτονωθείτε και σίγουρα θα βρείτε πολλούς τρόπους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι εντάσεις θα είναι το ίδιο πολλές με τις διεκδικήσεις σας, όμως εσείς είστε αρκετά έτοιμοι να δώσετε τόπο στην οργή εκεί που κρίνετε ότι είναι απαραίτητο. Εργαστείτε ήσυχα και, μόλις είστε έτοιμοι, κινηθείτε και πράξτε τα δέοντα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εχετε μια σημαντική στήριξη αυτόν τον καιρό από το περιβάλλον σας, που σας ανοίγει δρόμους για την εξέλιξή σας και έτσι αρχίζετε να εργάζεστε περισσότερο για το μέλλον παρά για το παρόν σας. Δώστε αρκετό χρόνο στον οργανισμό σας και στο σώμα σας να ξεκουραστεί.

ΙΧΘΥΕΣ: Η αγανάκτησή σας για κάποια άτομα που δεν είναι τόσο ξεκάθαρα και ειλικρινή απέναντί σας θα σας κάνει πιο επιφυλακτικούς απέναντί τους, αλλά αυτό εξάλλου το έχετε ανάγκη σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...