Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 14 Ιουλίου

ΖΥΓΟΣ: Ο δογματισμός δεν σας οδηγεί πουθενά, αλλά ανατρέπει τα αποτελέσματα που θέλετε να πετύχετε και σας βγάζει από…

ΚΡΙΟΣ: Η συναισθηματική φόρτισή σας για καταστάσεις του παρελθόντος που επανεμφανίζονται απρόσμενα στη ζωή σας είναι ακόμα μία εμπειρία για εσάς, αλλά μην αφήσετε να σας πνίγει το συναίσθημα.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι διασυνδέσεις σας θα είναι αρκετά αποδοτικές και καλά θα κάνετε να μην αφήσετε τους άλλους να χρησιμοποιούν τις δικές σας γνωριμίες και να σας βάζουν στο περιθώριο. Εάν πρέπει να φτάνετε στα άκρα, για να ακούτε το ένστικτό σας, καλύτερα να το αποφύγετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην αφήνετε να αιωρούνται υπονοούμενα σε βάρος σας χωρίς να αμύνεστε. Η μεγαλοψυχία που πιθανώς να δείξετε μπορεί να λειτουργήσει αρνητικά στον δικό σας ψυχισμό. Ηρθε η στιγμή να δείξετε το ενδιαφέρον σας σε έναν αγαπημένο σας φίλο, τον οποίο έχετε παραμελήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μετριάστε την έπαρσή σας και λειτουργήστε ψύχραιμα ως καταλύτες κάποιων συζητήσεων, ασκώντας θετική επιρροή σε τελικές συμφωνίες που θα σας ζητηθεί να προχωρήσετε. Μην ψάχνετε απεγνωσμένα τη χρυσή τομή στις σχέσεις σας, γιατί το τέλειο δεν υπάρχει πουθενά.

ΛΕΩΝ: Για να υλοποιήσετε πολλές ιδέες και επιθυμίες σας και να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι, πρέπει να κάνετε σύμπραξη με άτομα που έχουν την ίδιες ιδεολογικές πεποιθήσεις με εσάς. Υπάρχει το ενδεχόμενο σήμερα να σας αναστατώσει ένα γοητευτικό χαμόγελο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η ανάγκη σας για επικοινωνία είναι μεγάλη και αποφασίζετε να ξεδιαλύνετε κάποιες αντιπαραθέσεις. Κρατήστε τις απαραίτητες ισορροπίες και μην αφήσετε το συναίσθημα να σας παρασύρει.

ΖΥΓΟΣ: Ο δογματισμός δεν σας οδηγεί πουθενά, αλλά ανατρέπει τα αποτελέσματα που θέλετε να πετύχετε και σας βγάζει από τους στόχους σας. Ετσι, το μόνο που καταφέρνετε είναι να χάνετε την ουσία των πραγμάτων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι προσπάθειες που κάνετε για να επεκταθείτε επαγγελματικά σε συνδυασμό με κάποιες θετικές εξελίξεις θα είναι λυτρωτικές και θα σας βγάλουν από τα αδιέξοδά σας. Ζήστε το σήμερα όσο καλύτερα μπορείτε, χωρίς φόβο που σας πηγαίνει πίσω.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν θέλετε πραγματικά να δείτε κάποια φιλόδοξα σχέδιά σας να παίρνουν σάρκα και οστά, κάντε τους κατάλληλους ελιγμούς. Οι ευκαιρίες που θα έρθουν θα είναι ιδιαιτέρως δελεαστικές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι επιφυλάξεις που διατηρείτε για κάποιες μακροχρόνιες εργασιακές σχέσεις θα σας δώσουν την ευκαιρία να αντιμετωπίσετε πιο αντικειμενικά πρόσωπα και καταστάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο φόβος για τις αλλαγές που θέλετε αλλά και γι’ αυτές που είστε αναγκασμένοι να κάνετε, ίσως σας βάλει στη διαδικασία της οπισθοχώρησης. Ομως, πριν ξεκινήσετε ξανασκεφτείτε το. Προσπαθήστε να είστε σωστοί απέναντι στους άλλους, καθώς οι τύψεις δεν οδηγούν πουθενά.

ΙΧΘΥΕΣ: Επικεντρωθείτε σε θέματα που απαιτούν από εσάς λεπτομέρεια και αφοσίωση. Ισως να μην είστε ακόμη έτοιμοι να κάνετε συγκεκριμένες αντιπροτάσεις, αλλά τουλάχιστον φροντίστε το. Για να επιβάλετε τις απόψεις σας δεν χρειάζεται να απορρίπτετε τις ιδέες των άλλων.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...