Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 15-16 Ιουλίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Νιώθετε εξαντλημένοι για να δώσετε αγώνες, αλλά πρέπει να καταλάβετε πως πια δεν χρειάζονται μάχες, αλλά αυτοπεποίθηση. Ολα έχουν…

ΚΡΙΟΣ: Η ευελιξία σας στα χαριτωμένα φλερτ θα κερδίσει όλο και περισσότερους θαυμαστές και εκ των πραγμάτων θα αρχίσει ένας κύκλος από άτομα που φαίνεται πως θα νιώθουν τις ανάγκες σας και θα συμμερίζονται τις ανησυχίες σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Δεν αποκλείεται εντελώς απρόσμενα να αρχίσετε ερωτικές σχέσεις, αφού θα νιώθετε πως υπάρχει γόνιμο έδαφος για να παραδοθείτε, χωρίς να αντιστέκεστε από τον φόβο πως μπορεί να πληγωθείτε για ακόμα μία φορά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η παιχνιδιάρικη διάθεσή σας για αυτό τον μήνα θα συμπλέει με αυτά που θα νιώθετε, ενώ παράλληλα θα αισθάνεστε και πιο έτοιμοι να διεκδικήσετε κάποιον για σύντροφο που να ταιριάζει περισσότερο στην ιδιοσυγκρασία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα υπάρχει ένα πιο βοηθητικό κλίμα και η δική σας προσπάθεια μαζί με τις πιο ευνοϊκές συγκυρίες που θα διαμορφωθούν θα σας επιτρέψει να είστε παντού πιο αποτελεσματικοί. Βάλτε τάξη και απελευθερωθείτε από έμμονες ιδέες, πρόσωπα, υποχρεώσεις ή καταστάσεις που το μόνο που δεν σας προσφέρουν είναι χαρά και ησυχία.

ΛΕΩΝ: Ακόμα και για τα πιο σημαντικά πράγματα που έχετε να κάνετε είναι καλύτερα να τα σχεδιάσετε, να τα οργανώσετε και να τα καταστρώσετε τώρα που θα απολαύσετε μεγαλύτερη τύχη. Πολεμήστε το με το καλύτερό σας όπλο που είναι το χαμόγελο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο διάλογος σίγουρα θα είναι ο πιο γόνιμος τρόπος, γιατί, αν ανακαλύψετε πως οι άλλοι δεν ανταποκρίνονται, τότε θα πρέπει να σκεφτείτε περισσότερο τον εαυτό σας. Οι ερωτικές δονήσεις από το παρελθόν θα ανατρέψουν τα σημερινά δεδομένα σας και θα σας δώσουν μια γεύση δύναμης.

ΖΥΓΟΣ: Η διάθεσή σας θα βελτιωθεί και αυτό θα προσθέσει αναμφίβολα περισσότερους πόντους στη γοητεία σας. Εάν μέχρι τώρα η ζωή σας ερήμην σας καταναλωνόταν προσπαθώντας να μην πληγώσετε τους άλλους, σήμερα θα είναι πέρα για πέρα αποκαλυπτική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Νιώθετε εξαντλημένοι για να δώσετε αγώνες, αλλά πρέπει να καταλάβετε πως πια δεν χρειάζονται μάχες, αλλά αυτοπεποίθηση. Ολα έχουν πάρει τον δρόμο τους και η κατάληξη, εκτός από ολοφάνερη, θα είναι και λυτρωτική, οπότε μη φοβάστε να έρθετε αντιμέτωποι με τις καταστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα πρέπει να παραμερίσετε τα προβλήματα των άλλων, ώστε να λύσετε τα δικά σας. Εχετε κουραστεί αρκετά και δεν θα μπορέσετε να είστε αποτελεσματικοί, αν δε βρείτε πρώτα μια συγκεκριμένη πορεία την οποία θα ακολουθήσετε πιστά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι σχέσεις σας θα αναπλάθονται διαρκώς και το πλανητικό σκηνικό θα σας βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση. Συζητήστε εκ βάθους με τους γύρω σας αυτά που σας προβληματίζουν και αυτά που θα θέλετε να γίνουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάτι νέο μπορεί να γεννηθεί ή κάτι παλιό να μεταμορφωθεί. Προσδιορίστε σωστά τις απαιτήσεις σας, αλλά και τις υποχωρήσεις που είστε διατεθειμένοι να κάνετε, προκειμένου να ανανεώσετε τις σχέσεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα υπάρξουν περισσότερες ευκαιρίες για να νιώσετε ψυχικά καλυμμένοι και να βρείτε τρυφερή ανταπόκριση στις λεπτές σας ευαισθησίες μέσα από ένα σύντροφο που εσείς θα επιλέξετε. Η παρουσία σας θα είναι αισθητή, η εικόνα σας πιο φωτεινή και η δημοτικότητά σας θα συνεχίζει να σας σώνει από κακοτοπιές.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...