Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 22-23 Ιουλίου

ΤΑΥΡΟΣ: Δεν μπορείτε να αλλάξετε τον κόσμο, οπότε μη φορτώνεστε συνέχεια με υποχρεώσεις ή ευθύνες που δεν είναι δικές σας. Αφήστε…

ΚΡΙΟΣ: Αποφύγετε τη στενοχώρια που σας πιάνει κάποιες φορές, όταν δεν μπορείτε να έχετε τα πράγματα κάτω από τον έλεγχό σας. Ισως να μην απέχετε πολύ από το να ανακαλύψετε και να αναγνωρίσετε πως εσείς οι ίδιοι στήνετε παγίδες στον εαυτό σας, ώστε να ακολουθήσει τις πιο δύσβατες ερωτικές επιλογές.

ΤΑΥΡΟΣ: Δεν μπορείτε να αλλάξετε τον κόσμο, οπότε μη φορτώνεστε συνέχεια με υποχρεώσεις ή ευθύνες που δεν είναι δικές σας. Αφήστε τους άλλους να ασχοληθούν με τα προβλήματά τους, καθώς οι ενοχλήσεις σας οφείλονται στο άγχος που αφήνετε να σας κυριαρχεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα περιθώρια για συγκρούσεις μικραίνουν, αφού ο σύντροφός σας αρχίζει να συμβαδίζει με τα καινούργια δεδομένα. Θα προκληθεί σύγχυση ιδιαίτερα στον συναισθηματικό τομέα και εσείς θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, για να μην γκρεμίσετε ό,τι έχετε χτίσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην αφήσετε ανεξέλεγκτες σκέψεις να θολώσουν το μυαλό και την κρίση σας. Αφήστε για τον επόμενο μήνα θέματα που απαιτούν οριστικές αποφάσεις, ακόμα κι αν αυτά θα αφορούν την προσωπική σας ζωή.

ΛΕΩΝ: Πρώτα ακούστε καλά τι έχουν να σας πουν γνωστοί και φίλοι και μετά αποφασίστε. Είναι καλύτερα να αρχίσετε τώρα, ώστε να μπορέσετε να διαπιστώσετε τα σημεία που μπορεί να έχουν ατέλειες και να τα βελτιώσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αρχίστε να προγραμματίζετε τα σχέδιά σας χωρίς να πτοείστε επειδή θα προσκρούουν σε εμπόδια που δεν είχατε προβλέψει. Οι δυσκολίες είναι και αυτές μέσα στο πρόγραμμα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να μην κάνετε καμία προσπάθεια να τα προωθήσετε.

ΖΥΓΟΣ: Μην αμελήσετε να ασχοληθείτε με κάποιες λεπτομέρειες που μπορεί να βοηθήσουν. Ελέγχοντας τους γύρω σας με καταπιεστικό τρόπο, οι αντιδράσεις θα είναι έντονες και συνεχείς. Η απληστία που θα συναντήσετε από ορισμένους συνεργάτες σας θα σας χαλάσει τη διάθεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αρκετές συναλλαγές θα έχει η μέρα και θα πρέπει να προσέξετε τις άσκοπες σπατάλες για να μην ξεπεράσετε τον μηνιαίο προϋπολογισμό σας και χρειαστεί να δανειστείτε από κάπου. Θα έχετε τη δυνατότητα της ουσιαστικής προσέγγισης με τον σύντροφο της ζωής σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η ανακύκλωση προβληματικών καταστάσεων στην προσωπική ζωή θα σας κουράσει, μια και βρίσκεστε σε δίνη επαναλαμβανόμενων λαθών. Προτού σας πιάσει απογοήτευση, σκεφτείτε πως, αν θελήσετε κάτι κι αν το πιστεύετε πολύ, μπορείτε να το πετύχετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θέλετε να εξουσιάζετε όσο περισσότερο γίνεται εσείς οι ίδιοι τη ζωή σας και αυτή η επιθυμία σας θεριεύει καθημερινά και σας οδηγεί σε νέες αναζητήσεις. Παλιές γνωριμίες θα χτυπήσουν την πόρτα σας, φουντώνοντας για άλλη μία φορά τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το πρώτο μέλημά σας πρέπει να είναι να μην εγκαταλείπετε εύκολα ό,τι σας παρέχει κάποια ασφάλεια, μια και ό,τι καινούργιο απαιτεί περισσότερο χρόνο για να μπει σε εφαρμογή και να αποδώσει, γι’ αυτό κανονίστε τις προσδοκίες σας προτού αρχίσετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Στην προσπάθεια να κρατήσετε την προσωπική ζωή μακριά από αδιάκριτα βλέμματα, δημιουργείτε υποψίες και θα πρέπει να φροντίσετε οι ενέργειές σας να είναι πιο συντονισμένες με αυτό που νιώθετε και να δίνετε λιγότερη σημασία στις εντυπώσεις γύρω σας. 

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...