Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 24 Ιουλίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αξίζει τον κόπο να επιδιώξετε μεγαλύτερη ποιότητα σε όλα τα επίπεδα. Φροντίστε να μην απομονωθείτε, γιατί οι άλλοι θα παίξουν για εσάς τον ρόλο του καθρέφτη της αυτογνωσίας. Για να στεφθείτε νικητές …

ΚΡΙΟΣ: Βγείτε έξω με οικείους και γνώριμους ανθρώπους. Θα έχετε την ευκαιρία να τους πείσετε για τις αλλαγές που έχουν γίνει στις πεποιθήσεις σας και αυτό θα σας απαλλάξει από ένα βάρος. Μπορείτε να περιορίσετε την υπερένταση και το άγχος με τη βοήθεια της θετικής σκέψης.

ΤΑΥΡΟΣ: Είστε υπερβολικά δραστήριοι, τόσο στις κινήσεις όσο και στην επικοινωνία σας. Επειδή όμως θα υπάρχουν τάσεις για μπερδέματα, κρατήστε μια σταθερή θέση για να τα αποφύγετε. Για να πετύχετε ευκολότερα τους στόχους σας τολμήστε να αλλάξετε στρατηγική.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να έχετε περισσότερες κατακτήσεις πρέπει να είστε αυθόρμητοι και να εκφράζεστε με γλυκύτητα. Καλό θα ήταν η λογική σας να μην κατευθύνει όλες τις κινήσεις σας, γιατί κάποιες φορές καταλήγετε σε σενάρια που μπορεί να είναι απατηλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η μέρα συμβάλλει στην εμφάνιση αλλαγών στη συμπεριφορά σας, γεγονός που θα βελτιώσει τις σχέσεις σας, ενώ οι αδέσμευτοι θα έχετε ακόμα περισσότερες ευκαιρίες. Οι συμβουλές σας σε μια συζήτηση με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα θα δώσουν λύσεις.

ΛΕΩΝ: Κάντε τρόπο ζωής κάποιες μια στάση μπορεί να τη χαρακτηρίζει η λιτότητα, θα έχει όμως περισσότερη ουσία, ώστε να αισθανθείτε πιο ελεύθεροι και σαφώς πιο χαλαροί. Προσπαθήστε να είστε λιγότερο επιφυλακτικοί και περισσότερο φιλικοί με νέους συνεργάτες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα αισθανθείτε καλύτερα με τους φίλους σας, μια που οι υποχρεώσεις σας αρχίζουν να μειώνονται. Η υπομονή σας θα ανταμειφθεί με αρκετές ευκαιρίες. Οι απαιτήσεις των γύρω σας δεν τελειώνουν, αλλά θα νιώσουν καλύτερα αν σταματήσετε να τους κριτικάρετε.

ΖΥΓΟΣ: Εχετε ωριμάσει αρκετά και πλέον στέκεστε στα πόδια σας, οπότε κινηθείτε ελεύθερα. Οπου και να πάτε δεν προβλέπεται να είστε μόνοι, αντίθετα θα έχετε γοητευτικές εμπειρίες. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να σκεφτεί και μη ρισκάρετε, αν δεν είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αξίζει τον κόπο να επιδιώξετε μεγαλύτερη ποιότητα σε όλα τα επίπεδα. Φροντίστε να μην απομονωθείτε, γιατί οι άλλοι θα παίξουν για εσάς τον ρόλο του καθρέφτη της αυτογνωσίας. Για να στεφθείτε νικητές πρέπει να δίνετε αξιοπρεπή αγώνα και να τηρείτε τους κανόνες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Επειτα από μια μεγάλη περίοδο που τη χαρακτήριζαν η μονοτονία και η στασιμότητα, οι μέρες που έρχονται θα αποτελέσουν για εσάς το ορόσημο για μια νέα εποχή. Η διαφοροποίηση σε πολλά θέματα της ζωής σας θα σας ωθήσει να προβείτε σε νέες επενδύσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εχει έρθει ο καιρός κι εσείς είστε πλέον ώριμοι και έτοιμοι να ξεφύγετε από τη συντηρητική στάση που σας διακρίνει. Χρειάζεται να συμπεριφερθείτε και λίγο ανέμελα, αλλά πάντα μέσα στα όρια, ώστε να μη χαρακτηριστείτε υπερβολικοί ή ανήθικοι από κάποιους άλλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάντε μια μικρή απόδραση από τα καθημερινά για να καθαρίσει το μυαλό σας. Κάποιες συμπτώσεις θα συμβάλουν στο να βρεθούν λύσεις για μελλοντικές αναβαθμίσεις. Αν είστε έτοιμοι να πληρώσετε το κόστος μιας απαγορευμένης αγάπης, προχωρήστε.

ΙΧΘΥΕΣ: Σημασία και βαρύτητα θα έχουν για εσάς οι συναισθηματικές συναλλαγές σας και κατ’ επέκταση θα καταλάβετε τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να επιτύχετε τη σύμπνοια. Οταν αυτά που ζητάτε δεν έχουν αίσια εξέλιξη, δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για κάτι καλύτερο.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ