Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση που θα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 26 Ιουλίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσπαθήστε να μετριάσετε τις ανησυχίες και τις ανασφάλειες που έχετε. Υπάρχουν δυνατότητες προόδου και ανανέωσης τόσο σε ψυχικό όσο και σε υλικό επίπεδο, αλλά πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε. Ακόμα και στα απρόσμενα θα βρείτε κάτι ευχάριστο.

ΚΡΙΟΣ: Προσπαθήστε να είστε συνεπείς στις τρέχουσες υποχρεώσεις σας και να μη γίνεστε υπερβολικοί στις απαιτήσεις σας. Τις πιέσεις που μπορεί να δεχτείτε αντιμετωπίστε τις με στωικότητα. Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά και δοκιμάστε καινούργιες μεθόδους.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα μπορέσετε να κάνετε αυτό που θέλετε και θα περάσουν όμορφα και όσοι θα είναι μαζί σας. Ακόμα κι αν υπάρξουν μικροπροβλήματα, έχετε τον τρόπο σας να διορθώσετε τα πράγματα. Για να αλλάξει ριζικά η διάθεσή σας πρέπει να ξεκαθαρίσετε τα αισθήματά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η μέρα σάς βοηθά να βγείτε αλώβητοι από τις δυσκολίες. Αποφύγετε να πιέσετε ανθρώπους ή καταστάσεις και αρκεστείτε σε όσα οι άλλοι είναι διατεθειμένοι να σας δώσουν. Χειριστείτε τις οικονομικές υποθέσεις σας με επιφυλακτικότητα και μην πιστεύετε ό,τι ακούτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η εύνοια στα ερωτικά σας και οι ευχάριστες στιγμές δεν αποκλείονται. Αν ετοιμάζεστε για κάποιο ταξίδι, φροντίστε πριν ξεκινήσετε να οργανώσετε και την πιο μικρή λεπτομέρεια. Μην απομακρυνθείτε από τους ανθρώπους που σας έχουν αποδείξει έμπρακτα την αγάπη τους.

ΛΕΩΝ: Προσέξτε ιδιαίτερα τη διαχείριση των οικονομικών σας και ταυτόχρονα τον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπίσετε κάποιες αντιξοότητες που είναι πιθανόν να εμφανιστούν. Οι διπλωματικοί ελιγμοί θα σας βοηθήσουν να πετύχετε κάτι αρκετά σημαντικό για εσάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η εποχή είναι κατάλληλη όχι μόνο για ενδοσκόπηση, αλλά και για να δράσετε σε διάφορους τομείς της ζωής σας. Τα άτομα της οικογένειάς σας θα σας δώσουν κάτι περισσότερο, ενώ δεν θα λείψουν οι νέες γνωριμίες και οι ευκαιρίες σε ότι αγορά τα αισθηματικά σας.

ΖΥΓΟΣ: Με συντονισμένες κινήσεις θα καταφέρετε να είστε πιο αποτελεσματικοί στα οικονομικά και τα προσωπικά θέματα που αντιμετωπίζετε, οπότε καλό θα ήταν να εμπιστεύεστε περισσότερο τη διαίσθησή σας. Ζήστε την καθημερινότητα και μην είστε απαισιόδοξοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσπαθήστε να μετριάσετε τις ανησυχίες και τις ανασφάλειες που έχετε. Υπάρχουν δυνατότητες προόδου και ανανέωσης τόσο σε ψυχικό όσο και σε υλικό επίπεδο, αλλά πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε. Ακόμα και στα απρόσμενα θα βρείτε κάτι ευχάριστο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πρέπει να προσπαθήσετε να ταξινομήσετε τις σκέψεις σας σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σχέδιά σας, πριν προβείτε στις τελικές αποφάσεις σας. Στον αισθηματικό τομέα θα ήταν χρήσιμο να θυμάστε πως θα είναι καλύτερα να μην επιβάλλετε τις απόψεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ακόμα κι αν κάποια από τα όπλα σας έχουν αχρηστευτεί, θα μπορέσετε να αναπτύξετε τις κατάλληλες στρατηγικές και να αναδείξετε τα ταλέντα σας προς όλες τις κατευθύνσεις. Οι ακραίες επιλογές, τα αλόγιστα έξοδα και οι σπατάλες κάθε είδους πρέπει να αποφευχθούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μετριάστε τον αυθορμητισμό σας και ενισχύστε τη συνέπεια και την οργάνωση, χωρίς όμως να επιτρέψετε στον σκεπτικισμό και σε κάποιες νότες απαισιοδοξίας να σκιάσουν τα όποια καλά υπάρχουν. Καλό θα ήταν να μείνετε αμέτοχοι σε μια συζήτηση που δεν σας αφορά.

ΙΧΘΥΕΣ: Η συμπαράσταση που περιμένετε θα έρθει από κάποιον στενό συνεργάτη σας ή από τον σύντροφό σας. Στα επαγγελματικά θέματα ακολουθήστε την πεπατημένη και στα συναισθηματικά αφουγκραστείτε τις ανησυχίες του συντρόφου σας για να επικοινωνήσετε καλύτερα μαζί του.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

«TV Queens» στο Open με Χριστίνα Λαμπίρη

Η Χριστίνα Λαμπίρη θα γίνει τηλεοπτική δασκάλα; Ετσι θα...