Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...

Το Eurojackpot μοιράζει απόψε 120 εκατ. ευρώ – Στις 21:15 η κλήρωση...

Λίγες ώρες απομένουν για τη μεγάλη κλήρωση του Eurojackpot, καθώς...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Η Μελάνια πουλάει… κολιέ για χάρη του Τραμπ

Τον δημιουργικό οίστρο της επιστράτευσε η Μελάνια Τραμπ για...

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 28 Ιουλίου

ΤΑΥΡΟΣ: Υστερα από έρωτες, πάθη, εξιδανικεύσεις, απογειώσεις, ανώμαλες προσγειώσεις, κατακτήσεις, απογοητεύσεις και μοναξιές θα καταλάβετε πόση ανάγκη έχετε τη σιγουριά της συνύπαρξης. Μην έρθετε σε ρήξη με συνεργάτες ή ανωτέρους σας, γιατί δεν σας συμφέρει.

ΚΡΙΟΣ: Διευθετήστε τις εκκρεμότητες που έχετε, ακόμα και τις νομικές, για να μη βρεθείτε εγκλωβισμένοι. Μην επιτρέψετε στην κούραση που νιώθετε να σας κάνει δύστροπους. Η συνύπαρξη με τον σύντροφό σας υπόσχεται όχι μόνο χαρά στην καρδιά σας, αλλά και ψυχική υγεία.

ΤΑΥΡΟΣ: Υστερα από έρωτες, πάθη, εξιδανικεύσεις, απογειώσεις, ανώμαλες προσγειώσεις, κατακτήσεις, απογοητεύσεις και μοναξιές θα καταλάβετε πόση ανάγκη έχετε τη σιγουριά της συνύπαρξης. Μην έρθετε σε ρήξη με συνεργάτες ή ανωτέρους σας, γιατί δεν σας συμφέρει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η σημερινή μέρα, όσο περίεργο κι αν σας φαίνεται, μπορεί να γίνει η αφετηρία για τη σταθεροποίηση των σχεδίων σας στα επαγγελματικά σας. Προδιαθέτει, επίσης, για ερωτικές φιλίες, που μοιάζουν με πρόκληση, όμως ξεχωρίστε αυτές που μπορείτε να απολαύσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο συναισθηματικός σας κόσμος θα αφυπνιστεί, ενώ παράλληλα θα μειωθούν ο ρεαλισμός και η λογική σας, αλλά αυτό θα σας κάνει να ονειρευτείτε ξανά και να αναζητήσετε με θέρμη την αγάπη γύρω σας, ακόμα και τις στιγμές που θα νιώθετε αρκετά ευάλωτοι.

ΛΕΩΝ: Συνδυάστε κάποιο ταξίδι σας με τα επαγγελματικά σας θέματα και θα είστε διπλά κερδισμένοι. Να είστε προσεκτικοί στον τρόπο με τον οποίο θα εκφραστείτε ή θα ζητήσετε κάποια πράγματα, ώστε να αποφύγετε παρανοήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι συναντήσεις και οι επαφές που θα έχετε στον εργασιακό χώρο θα σας φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Η γοητεία σας αυξάνεται διαρκώς, οπότε θα να σας είναι πιο εύκολο να εντυπωσιάσετε τους γύρω σας, αλλά κάποιες φορές αυτό δεν θα είναι αρκετό.

ΖΥΓΟΣ: Το άγχος για τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες που έχετε αναλάβει θα υπάρχει στη ζωή σας, καθώς οι πιέσεις που θα δέχεστε θα είναι αρκετές, αλλά δεν θα λείψουν και οι ευχάριστες στιγμές που θα σας αποζημιώσουν για τις ταλαιπωρίες που βιώσατε το τελευταίο διάστημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το μόνο που πρέπει να φροντίσετε είναι αυτά που θα λέτε να είναι κατανοητά και όχι γεμάτα ασάφειες και αοριστολογίες, καθώς όσο και να θελήσουν οι άλλοι να μαντέψουν τι εννοείτε, δεν θα είναι εύκολο. Βρείτε χρόνο να περάσετε μια όμορφη βραδιά με τον σύντροφό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ασχοληθείτε περισσότερο με την οικογένειά σας, που τον τελευταίο καιρό την έχετε παραμελήσει. Συζητήστε τις προτάσεις σας, ώστε να προωθήσετε τη θέση σας και παράλληλα τακτοποιήστε οικονομικές εκκρεμότητες, χωρίς να εμπλακείτε σε διενέξεις με τρίτους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η αδρεναλίνη σας θα σας κάνει ανυπόμονους, μαχητικούς και εκρηκτικούς. Αν περιορίσετε την ανυπομονησία σας και την επιθετική πολιτική, θα καταφέρετε να συνεργαστείτε θαυμάσια με τους άλλους. Διοχετεύστε την ενεργητικότητά σας σε πράγματα δημιουργικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα συμπιεστούν τα οικονομικά σας και θα πρέπει να μεθοδεύσετε με πολλή προσοχή τις προσπάθειές σας, ώστε να εξελιχθεί η καριέρα σας και να έχετε τα μέγιστα δυνατά οφέλη. Μην περιμένετε βοήθεια από άτομα που δεν βοηθούν κανέναν χωρίς προσωπικό όφελος.

ΙΧΘΥΕΣ: Φροντίστε να βρείτε χρόνο να αφιερώσετε στον εαυτό σας, ώστε να ξεκουραστείτε και να ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας. Κάντε αλλαγές που θα ανεβάσουν την ψυχολογία σας και θα προσθέσουν πόντους στη γοητεία σας, και θα μπορέσετε να εκπλήξετε τους πάντες.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...