Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 29-30 Ιουλίου

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οσο θα περνούν οι ώρες θα σκέφτεστε περισσότερο τι ευχαριστεί τους συνεργάτες σας, τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή…

ΚΡΙΟΣ: Μάθετε να ελίσσεστε στη σχέση σας και για κανέναν λόγο μην επιτρέψετε τις παρεμβάσεις τρίτων. Η καθημερινότητά σας θα είναι ήπια, χαμηλών εντάσεων και οι διευκολύνσεις που θα έχετε θα επηρεάσουν θετικά τη φυσική και ψυχική σας κατάσταση.

ΤΑΥΡΟΣ: Μη φοβηθείτε να προωθήσετε τα σχέδιά σας, αφού άλλη μία φορά έχετε μεριμνήσει για όλες τις πλευρές και κανείς δεν θα μπορεί να σας κατηγορήσει για τίποτα. Αν θέλετε να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, επωφεληθείτε αμέσως.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οσο θα περνούν οι ώρες θα σκέφτεστε περισσότερο τι ευχαριστεί τους συνεργάτες σας, τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή τον σύντροφό σας, αφού η επικοινωνία και η εναρμόνιση με τους άλλους θα σας είναι πλέον ανάγκη επιβίωσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ατομα της οικογένειάς σας θα σας απασχολήσουν με τις απερισκεψίες τους και, όπως φαίνεται, εσείς θα πρέπει να δώσετε λύσεις σε θέματα που δεν ήταν της ευθύνης σας. Στη σχέση σας πρέπει η λογική να λειτουργήσει περισσότερο από το συναίσθημα.

ΛΕΩΝ: Να είστε πιο προσεκτικοί στις κινήσεις που θα κάνετε, αποφύγετε να πάρετε ριψοκίνδυνες θέσεις και μην προκαλέσετε ανθρώπους που ενδεχομένως θα επηρεάσουν την πρόοδό σας. Το ίδιο προνοητικοί πρέπει να είστε και στον αισθηματικό τομέα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αλλαγές προμηνύονται στις επαγγελματικές σχέσεις σας, που θα αποφέρουν καινούργιες οικονομικές συνεργασίες. Οι πρωτοβουλίες που θα πάρετε θα παίξουν σημαντικό ρόλο και οι προτάσεις που θα σας γίνουν θα είναι πολύ ενδιαφέρουσες.

ΖΥΓΟΣ: Για να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας δείξτε του την αγάπη σας και αποφύγετε να γίνεστε επιθετικοί όταν κάτι δεν σας αρέσει. Οι εξαρτήσεις από άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος θα αναθεωρηθούν, αν και θα συνεχίζουν να υφίστανται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οταν η ατμόσφαιρα στο περιβάλλον σας είναι εκρηκτική, μην το παρακάνετε με τις ακραίες απόψεις σας. Ενα νέο κύμα γεγονότων θα σας βοηθήσει στις εξελίξεις και θα βρείτε καινούργια ενδιαφέροντα στον τομέα των σχέσεών σας με τους άλλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η αυτοπεποίθηση, το τετράγωνο μυαλό και η δημιουργικότητα είναι τα προσόντα σας για να κάνετε μια νέα αρχή. Αποστασιοποιηθείτε από ταλαιπωρίες, βάλτε καινούργιους στόχους και ανανεώστε το κλίμα, το περιβάλλον και τις συνθήκες της ζωής σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα χρειαστείτε αρκετό χρόνο για να προσαρμοστείτε σε μια ζωή που δεν θα μοιάζει με το παρελθόν, αλλά να είστε σίγουροι πως θα οδηγηθείτε σε έναν θρίαμβο, αλλά και σε μια συναισθηματική ή οικονομική εξασφάλιση που θα αξίζει τον κόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επαναστατήστε και αναζητήστε νέους δρόμους για να ξεφύγετε από την καθημερινότητα που πολλές φορές σάς πνίγει. Αποβάλετε κάποιες κακές συνήθειες που έτσι κι αλλιώς δεν σας χρειάζονται και μη φοβάστε για το αποτέλεσμα.

ΙΧΘΥΕΣ: Εστω και με αργό ρυθμό, θα έχετε τις ευκαιρίες να επεκταθείτε εμπορικά ή κοινωνικά. Φροντίστε μόνο να ξεκουράζεστε και βρεθείτε περισσότερο με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα που θα ανεβάσουν τη διάθεσή σας και θα διασκεδάσετε μαζί τους.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...