Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τρεις για ένα τηλεπαιχνίδι

Χαμός για ένα τηλεπαιχνίδι! Συνεχίζονται τα δοκιμαστικά στο Mega...

To άγχος του ταξιδιάρη Αρναούτογλου για το «Travel Show» στον ΑΝΤ1!

«Travel Show»! Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει με νέα εκπομπή...

«Σφήνα» ΑΝΤ1 για Νίκο Μουτσινά

Σε σύγχυση βρίσκεται ο Νίκος Μουτσινάς σχετικά με το...

Ξανά ισόβια στη Βουλγάρα που είχε σκοτώσει τον καπετάνιο σύζυγό της

Μεγάλη ανατροπή φέρνει στην υπόθεση της 59χρονης Βουλγάρας, η...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 31 Ιουλίου

ΙΧΘΥΣ: Αφήστε τη διαίσθησή σας να λειτουργήσει για να εντοπίσετε πιθανούς κινδύνους στον χώρο της εργασίας σας, γιατί όσο έχετε επιφυλάξεις θα παραμένετε αναποφάσιστοι…

ΚΡΙΟΣ: Μια που θα έχετε τα περιθώρια να καλυφθείτε συναισθηματικά από κάτι που περιμένατε, προσπαθήστε να μη δείχνετε στους άλλους τις προθέσεις σας. Κάποιες κοινωνικές εμφανίσεις σας θα σημειώσουν μεγάλη επιτυχία και θα σας βοηθήσουν πολύ στο μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ: Πρέπει να πάρετε σύντομα τις αποφάσεις σας όσον αφορά τον επαγγελματικό τομέα, γιατί η ταλαιπωρία σας θα αρχίσει να μειώνεται από τη στιγμή που θα συμπεριφερθείτε με σαφήνεια. Πρέπει να τηρείτε τις υποσχέσεις που δίνετε, γιατί οι άλλοι επενδύουν σε αυτές.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορεί να μην ελέγχετε τις καταστάσεις όπως εσείς θα θέλατε, παρ’ όλα αυτά είστε ικανοί και μπορείτε να καταφέρετε πολλά από αυτά που επιδιώκετε. Προσπαθήστε να παραμείνετε ήρεμοι, καθώς η σημερινή ημέρα θα σας φορτώσει άγχος και εκνευρισμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επειδή κι εσείς μπορεί να κάνετε λάθη, μη φέρεστε απόλυτα από συνήθεια και μόνο, ακόμα κι αν σας είναι δύσκολο να μοιράζεστε κάποια πράγματα. Αν μια επαγγελματική πρόταση σας φέρει αντιμέτωπους με το οικογενειακό περιβάλλον σας, μην το βάλετε κάτω.

ΛΕΩΝ: Αν έχετε απογοητευτεί από ό,τι προσδοκούσατε για τον εαυτό σας, τώρα θα μπορέσετε να καταφέρετε περισσότερα με την ψυχραιμία που έχετε αποκτήσει. Ακούστε προσεκτικά τους συνεργάτες σας για να βγάλετε συμπεράσματα που θα σας δώσουν λύσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η ανακούφιση που θα νιώσετε σήμερα θα είναι τόσο σημαντική για εσάς που οι υπόλοιπες δυσκολίες σας με τις σωστές άμυνες θα αρχίσουν να ξεπερνιούνται ευκολότερα. Είναι κρίμα να χαρίσετε την ελευθερία σας που τόσο δύσκολα την αποκτήσατε.

ΖΥΓΟΣ: Πριν προχωρήσετε στην υλοποίηση των στόχων σας κάντε τη δική σας προσωπική εκτίμηση. Οι πληροφορίες που θα πάρετε ίσως είναι πιο χρήσιμες απ’ ό,τι νομίζετε. Μην επιτρέψετε σε κανέναν από το οικογενειακό περιβάλλον σας να έχει εξωφρενικές απαιτήσεις από εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάποιες φορές είναι σκόπιμες οι αμφιταλαντεύσεις στα αισθηματικά σας προκειμένου να γίνουν οι κατάλληλες επιλογές, αλλά δεν χρειάζεται να στέκεστε πολύ σε αυτές. Διαχωρίστε τα προβλήματα της εργασίας από τα προσωπικά για να μη σας φαίνονται βουνό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι υποδείξεις σας σε αγαπημένα πρόσωπα είναι χρήσιμες, αλλά να θυμάστε πως με τις συχνές παρεμβάσεις σας μπορεί να έρθετε σε δύσκολη θέση. Προσγειωθείτε στην πραγματικότητα για να μην πέσετε απότομα, επειδή φαντάζεστε πράγματα που δεν υπάρχουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αφού η πράξη τις περισσότερες φορές είναι πιο δύσκολη από τη θεωρία, εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητά σας να μπορείτε να εφαρμόζετε τις σκέψεις σας. Θα κερδίσετε την εκτίμηση και τη συμπάθεια των συνεργατών σας, λόγω της καλής προετοιμασίας σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσπαθήστε να αφοσιωθείτε αποκλειστικά σε αυτό που θέλετε να πετύχετε. Ετσι κι αλλιώς τώρα νιώθετε περισσότερη σιγουριά γι’ αυτά που επιδιώκετε. Μια ερωτική συνάντηση θα είναι ανάλογη των επιθυμιών σας και θα σας χαρίσει αξέχαστες στιγμές.

ΙΧΘΥΣ: Αφήστε τη διαίσθησή σας να λειτουργήσει για να εντοπίσετε πιθανούς κινδύνους στον χώρο της εργασίας σας, γιατί όσο έχετε επιφυλάξεις θα παραμένετε αναποφάσιστοι. Διεκδικήστε δυναμικά αυτά που σας ανήκουν, εφόσον έχετε κουραστεί για να τα αποκτήσετε.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...