Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 2 Αυγούστου

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το χαρακτηριστικό της ημέρας θα είναι οι δημόσιες σχέσεις και οι κοινωνικές επαφές. Κάποιες φορές η ανάγκη σας να επιβληθείτε σας κάνει εγωιστές και ματαιόδοξους…

ΚΡΙΟΣ: Μη ρισκάρετε τη σχέση σας με έναν καλό συνεργάτη σας, γιατί έχει κουραστεί από τους παράλογους εγωισμούς σας και είναι σίγουρο ότι θα αντιδράσει. Χαλαρώστε και μη τα βάζετε με τους άλλους, επειδή υπάρχει κάτι που βασανίζει το μυαλό σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Δεν θα σας λείψουν οι πιέσεις, οι αιφνιδιασμοί ή τα απρόοπτα συναισθηματικού και κοινωνικού χαρακτήρα. Αυτό που προέχει σήμερα είναι να υπερασπιστείτε τους στόχους σας, κινούμενοι μεθοδικά και προβλέποντας περιστασιακούς κινδύνους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Παρά την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα που επικρατεί, λόγω της επιφυλακτικότητας των άλλων, μια συμφωνία που έχετε στα σκαριά θα έχει αίσιο τέλος. Επειδή σήμερα η ψυχολογική σας κατάσταση προβλέπεται περίεργη, μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Λεκτικές συγκρούσεις εγκυμονούν κινδύνους, γι’ αυτό πρέπει να είστε ψύχραιμοι, και να τις αντιμετωπίσετε με διπλωματία και ευγένεια. Πρώτα βρείτε τα κοινά σημεία επαφής με τον σύντροφό σας και μετά αποφασίστε για το μέλλον της σχέσης σας.

ΛΕΩΝ: Μην επενδύσετε σε καινούργια ερωτικά ενδιαφέροντα, πριν κλείσετε τις εκκρεμότητες και τελειώσετε μέσα σας με παλιές αγάπες. Προωθήστε τις ιδέες σας συμπληρώνοντάς τες και με αυτές των συνεργατών σας, που θα σας φανούν πολύτιμες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην παρασυρθείτε από ζήλιες της στιγμής και ξεσπάσετε πάνω στον σύντροφό σας. Πριν σπαταλήσετε τα χρήματά σας, σκεφτείτε τις μέρες που θα έρθουν με ουσιαστικότερες ανάγκες. Στηρίξτε ηθικά έναν συνεργάτη σας για να αποδώσει μια συνεργασία σας.

ΖΥΓΟΣ: Με διακριτικό τρόπο απορρίψτε προτάσεις που δεν σας δίνουν ικανοποιητικές λύσεις. Εργαστείτε σκληρά και αφήστε τις ονειροπολήσεις για το βράδυ. Για να αποδείξετε την αξία των στόχων σας χρειάζεται να υποστηρίξτε με όλες σας τις δυνάμεις τις απόψεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η συζήτηση με κάποιον καλό φίλο σας θα σας κάνει να δείτε πως έχετε άδικο στη στάση που κρατάτε απέναντι στον σύντροφό σας. Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό από ό,τι κάνατε έως τώρα, πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το χαρακτηριστικό της ημέρας θα είναι οι δημόσιες σχέσεις και οι κοινωνικές επαφές. Κάποιες φορές η ανάγκη σας να επιβληθείτε σας κάνει εγωιστές και ματαιόδοξους. Μην αφήσετε τις ανασφάλειες που σας πιάνουν να επηρεάζουν την κρίση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν αποκλείεται σήμερα να ακούσετε ερωτικές εκμυστηρεύσεις που δεν περιμένατε. Σε όποιον επιχειρήσει να σας χαλάσει το κέφι, απλώς χαμογελάστε του. Θα αντεπεξέλθετε με ευκολία στις δυσκολίες από οικογενειακές υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν θα πετύχετε τίποτα αν με την πρώτη απόρριψη σε θέματα εργασίας το βάλετε κάτω. Κάντε αποφασιστικές κινήσεις και μην αφήνετε τίποτα στην τύχη. Προετοιμαστείτε ψυχολογικά και περάστε την υπόλοιπη ημέρα με τη συντροφιά των φίλων σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Η αναστάτωση και ο εκνευρισμός θα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της ημέρας, και είναι ευνόητο πως θα υπάρξουν αρκετές καθυστερήσεις, λάθη και παρανοήσεις τόσο στον επαγγελματικό τομέα σας όσο και στον προσωπικό.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...