Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Πρωινός «απολογισμός» του κυρίου «Αλλου Ανθρώπου»

«Δεν σου κάνω τον άγιο, αχ, αμάρτησα...» λέει το...

Ο Γιάννης Πλούταρχος έχει πρεμιέρα στο Anodos αυτή την Πέμπτη 28/3

Ο Γιάννης Πλούταρχος ξεκινάει τις εμφανίσεις του στο Anodos...

Eurojackpot πάρτι σε κατάστημα ΟΠΑΠ στον Βύρωνα με τη Μαρίνα Σάττι

Στους ρυθμούς του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού κινείται το Eurojackpot....

«Ψυχοκόρες»: Ο γοητευτικός απατεώνας Τάσος Μέρμηγκας

Όσα θα δούμε στο αποψινό διπλό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».Ο Τάσος...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 19-20 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ: Σώστε τη σχέση σας από τη ρουτίνα και μη γυρίζετε σε καταστάσεις του παρελθόντος. Μελετήστε προσεκτικά τις…

ΚΡΙΟΣ: Σώστε τη σχέση σας από τη ρουτίνα και μη γυρίζετε σε καταστάσεις του παρελθόντος. Μελετήστε προσεκτικά τις προτάσεις των συνεργατών σας και κερδίστε το χαμένο έδαφος. Για να αλλάξετε την ψυχική διάθεσή σας, πρέπει να αλλάξετε την εμφάνισή σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Ασχοληθείτε με κάτι διαφορετικό και πρωτότυπο, πριν νιώσετε πλήξη. Τα ενδιαφέροντά σας πληθαίνουν και σας κάνουν να αισθάνεστε πιο δημιουργικοί. Ασχοληθείτε με κάτι διαφορετικό πριν νιώσετε πλήξη και βρείτε χρόνο για τους φίλους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οταν η ματαιοδοξία σάς παρασύρει και ο ενθουσιασμός σάς αποπροσανατολίζει, το πρακτικό πνεύμα θα σας επαναφέρει στον σωστό δρόμο. Αξιολογήστε τους έως τώρα χειρισμούς σας σε οικονομικά θέματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μη βιάζεστε να εξιδανικεύετε ανθρώπους που γνωρίσατε πρόσφατα. Μια καινούργια γνωριμία θα σας δώσει ελπίδες για το μέλλον και θα σας ανανεώσει. Είναι προτιμότερο να αφήσετε την επίλυση δύσκολων προβλημάτων για μια άλλη μέρα.

ΛΕΩΝ: Λειτουργήστε αυτόνομα για να καλύψετε τις πιο προσωπικές ανάγκες σας. Καινούργιες συναναστροφές θα αλλάξουν θετικά το τοπίο της καθημερινότητάς σας. Μην παίρνετε τα πάντα τοις μετρητοίς, γιατί είναι καλό να παραβλέψετε λόγια εκνευρισμένων ανθρώπων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι επιδράσεις από το άμεσο περιβάλλον σας στη σχέση σας θα είναι αλυσιδωτές. Ο σύντροφός σας χρειάζεται χρόνο για να καταφέρει να βγει από τα αδιέξοδα, οπότε μην πανικοβάλλεστε. Μη γυρίζετε σε καταστάσεις που σας αγχώνουν και δεν οδηγούν πουθενά.

ΖΥΓΟΣ: Μην επιτρέψετε σε αναποδιές και φασαρίες να ρίξουν την ψυχολογία σας και να σας χαλάσουν το κέφι. Μάθετε από το παρελθόν και μην αποφασίσετε να ρισκάρετε και πάλι οικονομικά. Μια κοινωνική εκδήλωση θα σας δώσει ευκαιρίες για την επαγγελματική εξέλιξή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να μην αγχωθείτε αργότερα, τακτοποιήστε τις οικονομικές εκκρεμότητές σας. Μην αφήνετε στην άκρη τις προσωπικές σχέσεις σας για χάρη της εργασίας. Αποφύγετε να ασχοληθείτε με εκκρεμότητες, γιατί δεν σας ευνοούν οι συνθήκες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η αναγνώριση των προσπαθειών σας στον εργασιακό χώρο θα σας κάνει να νιώσετε καλά. Εάν θέλετε να αλλάξετε ριζικά τη ζωή σας, κάντε το χωρίς σπασμωδικές κινήσεις. Μην ξεχνάτε ότι πάνω απ’ όλα είστε άνθρωποι με αισθήματα και ανάγκες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν χρειάζεται να κρατάτε δίπλα σας άτομα που σας καταπιέζουν ψυχολογικά και συναισθηματικά. Επεκταθείτε σε εργασιακά θέματα χωρίς να ξεχνάτε τους αρχικούς στόχους σας. Διασκεδάστε με όσους αγαπάτε και μην ασχολείστε με όσους σας έχουν πληγώσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δώστε προτεραιότητα σε οικογενειακά θέματα και απαιτήστε ό,τι σας αξίζει. Οι καβγάδες δεν οδηγούν πουθενά, γι’ αυτό μην πηγαίνετε γυρεύοντας. Μετριάστε τον ενθουσιασμό σας, γιατί η υπερβολή μπορεί να σας ρίξει σε παγίδες.

ΙΧΘΥΕΣ: Η ματαιότητα της ζωής σάς εκπλήσσει και σας φοβίζει, αλλά ακόμη δεν έχετε το θάρρος να αγαπήσετε περισσότερο την περιπέτεια και να μπείτε σε καινούργιο κύκλο, πιο ελπιδοφόρο. Ομως μην αποθαρρύνεστε, αφού η αναγέννηση δεν αργεί. 

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...