Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 21 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ: Η μέρα θα έχει κάτι μαγικό και θα σας δείξει τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας. Θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες, γι’ αυτό φροντίστε να μην τις χάσετε. Οι λύσεις που περιμένετε σε κάποια θέματα θα έρθουν μέσα από το οικογενειακό περιβάλλον.

ΚΡΙΟΣ: Η μέρα θα έχει κάτι μαγικό και θα σας δείξει τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας. Θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες, γι’ αυτό φροντίστε να μην τις χάσετε. Οι λύσεις που περιμένετε σε κάποια θέματα θα έρθουν μέσα από το οικογενειακό περιβάλλον.

ΤΑΥΡΟΣ: Ολα τα βιώματά σας θα ενεργοποιήσουν έντονα τον ψυχισμό σας και τα γεγονότα θα σας κάνουν να αξιολογήσετε καλύτερα τις επιθυμίες και τις αποστροφές σας. Η κοινωνική δραστηριότητα και οι επαφές που θα κάνετε θα σας βοηθήσουν να εδραιωθείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι αντιλήψεις σας θα αρχίσουν να διαφοροποιούνται και έτσι θα μάθετε να ξεχωρίζετε καλύτερα το υγιές από το μη υγιές, φέρνοντας την αρμονία και την ευτυχία στη ζωή σας. Μην περιμένετε από κάποια άτομα να σας δώσουν αυτά που εσείς αποζητάτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είστε άνθρωποι που εκτιμούν πολύ την ανεξαρτησία και, δημιουργώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις, θα έχετε κάποιες πολύ ευχάριστες διασυνδέσεις. Βρείτε χρόνο για να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε, ώστε να αποβάλετε το άγχος σας.

ΛΕΩΝ: Μια έκτακτη υποχρέωση στον επαγγελματικό τομέα και ένας έρωτας που θα σας συγκλονίσει θα πρέπει να συνδυαστούν έξυπνα και όχι με βιαστικές κινήσεις και αποφάσεις. Ασχοληθείτε με δημιουργικές δραστηριότητες και μη μένετε κολλημένοι στα ίδια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ανήκετε στους τυχερούς, γιατί μπορείτε να έχετε αυτό που θέλετε, να πάτε εκεί όπου σας αρέσει, ακόμα και να ερωτευθείτε, οπότε σταματήστε να γκρινιάζετε και απολαύστε το. Αλλάξτε τρόπο σκέψης, μην είστε στενοκέφαλοι και με αιφνιδιαστικές κινήσεις θα πείσετε τους συνεργάτες σας.

ΖΥΓΟΣ: Προσπαθήστε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και μη γίνεστε υπερβολικοί στις απαιτήσεις σας, ειδικά όταν διασκεδάζετε. Εάν δεχθείτε πιέσεις, αντιμετωπίστε τις με στωικότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κινηθείτε με διπλωματία και μη χάσετε τον έλεγχο στις τυχόν δυσκολίες. Προσπαθήστε να δείτε με καλό μάτι όσα έρχονται ξαφνικά και σας αλλάζουν το πρόγραμμα που έχετε βάλει. Αναλάβετε πρωτοβουλίες και βγάλτε από το αδιέξοδο καταστάσεις που σας έχουν κουράσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κρατήστε τα μυστικά σας μακριά από άτομα που δεν γνωρίζετε καλά, μην εκτεθείτε σε κινδύνους και μην ανακοινώσετε τα σχέδιά σας, αν δεν είστε σίγουροι για αυτά. Μην είστε επιθετικοί με τους άλλους και μην τους βάζετε περιορισμούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφύγετε να θίξετε τα κακώς κείμενα μιας σχέσης που δεν έχει μεγάλες ελπίδες να βελτιωθεί προς το παρόν, αλλά δείτε πιο έξυπνα κάποιες καταστάσεις σχετικά με τα οικονομικά σας. Ασχοληθείτε με τις ανάγκες που έχουν πρόσωπα του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οπου αποφασίσετε να πάτε, κάτι θα γίνει και θα ξεχαστείτε, γι’ αυτό προσπαθήστε να εφοδιάζεστε ψυχικά και συναισθηματικά κάθε φορά που προκύπτουν αντίστοιχες ευκαιρίες.

ΙΧΘΥΣ: Φροντίστε καλύτερα τα ερωτικά ζητήματα και μην αφήσετε τίποτα στην τύχη. Εάν ο σύντροφός σας έχει παράπονα από εσάς, προσπαθήστε να τα εξαλείψετε τώρα, που θα έχετε την ευκαιρία.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...