Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 22 Αυγούστου

ΛΕΩΝ: Δεν θα λείψουν τα καλά, αλλά θα μεσολαβήσουν και δυσκολίες, οι οποίες θα έχουν να κάνουν με επαγγελματικές συναλλαγές και νέες κοινωνικές επαφές. Μην απομονώνεστε και κλείνεστε στο καβούκι σας, γιατί έτσι θα μείνετε για καιρό μόνοι.

ΚΡΙΟΣ: Το βασικό στοιχείο για τους περισσότερους από εσάς θα είναι η ένταση, ωστόσο δεν θα περάσετε και τόσο άσχημα, αφού κάτι θα αλλάξει στην ερωτική ζωή σας. Με τη βοήθεια της ελκυστικής προσωπικότητάς σας θα κάνετε και πάλι το θαύμα σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Τα πράγματα θα είναι αρκετά καλά, αλλά δεν θα λείψουν κάποιες οικογενειακές ή οικονομικές στενοχώριες. Οπως και να έχει, μην αφήσετε να σας χαλάσουν την καλή διάθεσή σας. Μην επιτρέψετε στα συναισθήματά σας να σας οδηγήσουν σε αδιέξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα έχετε όλα τα περιθώρια να περάσετε ευχάριστα και να ανακαλύψετε καινούργιες συντροφιές, όμως μην αμελήσετε τις ανειλημμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις σας. Εκτιμήστε τα προτερήματα των δικών σας ανθρώπων και μη βλέπετε μόνο τα ελαττώματά τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποφύγετε τις υπερβολές και τις μεγάλες υποσχέσεις, που αδυνατείτε να υλοποιήσετε. Δείτε την πραγματικότητα ως έχει και μην πιέσετε τους δικούς σας ανθρώπους. Λίγος ρομαντισμός δεν βλάπτει, γι’ αυτό μη μένετε μόνο σε πρακτικά ζητήματα.

ΛΕΩΝ: Δεν θα λείψουν τα καλά, αλλά θα μεσολαβήσουν και δυσκολίες, οι οποίες θα έχουν να κάνουν με επαγγελματικές συναλλαγές και νέες κοινωνικές επαφές. Μην απομονώνεστε και κλείνεστε στο καβούκι σας, γιατί έτσι θα μείνετε για καιρό μόνοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα έχετε πολλές ευκαιρίες για διασκέδαση και ταξίδια, όμως να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας και αποφασιστικοί στις πρωτοβουλίες. Βρείτε χρόνο να μείνετε μόνοι σας και να ηρεμήσετε στον δικό σας χώρο, μακριά από ό,τι σας αγχώνει.

ΖΥΓΟΣ: Δείτε πιο προνοητικά κάτι που τώρα σας ξενίζει, γιατί σας προειδοποιεί για μεγαλύτερες αλλαγές που θα ακολουθήσουν, με σημαντική αφετηρία τον ερωτικό τομέα. Υπάρχουν μερικές φορές που η ανοιχτή σύγκρουση φέρνει θετικά αποτελέσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ξεκουραστείτε για να αναζωογονηθείτε και στη συνέχεια να έχετε αποθέματα ενέργειας για τα επαγγελματικά θέματά σας. Μόνο βάζοντας μπροστά την τόλμη σας θα μπορέσετε να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αρκετή έμφαση θα δοθεί στην προσωπική ζωή σας. Παράλληλα θα πρέπει να φανείτε συνεπείς και υπεύθυνοι στον εργασιακό χώρο, ώστε να επωφεληθείτε και οικονομικά. Ισως αυτό που σήμερα σας ξεκουράσει είναι μια επίσκεψη σε έναν καλό φίλο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφύγετε να δείξετε στους άλλους τις αδυναμίες σας και γενικώς προσέξτε την κοινωνική εικόνα σας, μένοντας μακριά από λάθος παρέες και κακόβουλα άτομα. Στα μεγάλα λόγια που ακούτε φανείτε επιφυλακτικοί, αντί να ενθουσιάζεστε υπερβολικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσαρμοστείτε στις καταστάσεις και μην επιμένετε για πράγματα που προς το παρόν δεν είναι εφικτά. Προσπαθήστε να μην είστε υπερβολικοί στη συμπεριφορά σας. Σε προσωπικά θέματα που ακόμα σας πονάνε, το καλύτερο θα ήταν να το παίξετε αδιάφοροι.

ΙΧΘΥΕΣ: Ζήστε κάθε μέρα που έρχεται και μη μένετε προσκολλημένοι στο παρελθόν. Εφόσον ό,τι πείτε δεν μπορείτε να το πάρετε πίσω, φιλοσοφήστε τις αντιξοότητες που σίγουρα δεν θα λείψουν και προετοιμαστείτε για νέες κατακτήσεις που θα εμφανιστούν στην πορεία.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ