Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 28 Αυγούστου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δώστε προτεραιότητα στα συναισθήματά σας, γιατί ήρθε η στιγμή να πείτε κάποια πράγματα με το όνομά τους και…

ΚΡΙΟΣ: Φροντίστε περισσότερο τον εαυτό σας, κάντε πράγματα για εσάς και μην παγιδεύεστε σε καταστάσεις, ματαιώνοντας καθετί που σας ευχαριστεί, για να μη δυσαρεστήσετε τους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ: Οριοθετήστε τις επιθυμίες σας και διεκδικήστε κάτι που εδώ και πολύ καιρό εκκρεμεί εξαιτίας κάποιων συνήθειών σας, τις οποίες δεν μπορείτε να ελέγξετε, γιατί τα περιθώρια για αναβολές στενεύουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δοκιμάστε κάποιες άλλες μεθόδους που θα σας δώσουν λύσεις στις αμφιβολίες σας, αλλά σκεφτείτε τις κινήσεις σας προτού πάρετε τις τελικές αποφάσεις σας. Χαρείτε τις στιγμές της καθημερινότητας και μην αφήσετε τον έρωτά σας να ξεθυμάνει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δώστε προτεραιότητα στα συναισθήματά σας, γιατί ήρθε η στιγμή να πείτε κάποια πράγματα με το όνομά τους και μη νιώθετε άσχημα για τα συναισθήματα που πηγάζουν από την ψυχή σας.

ΛΕΩΝ: Τα λάθη δεν συγχωρούνται και επειδή δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για παιχνίδια, δώστε σημασία στη λεπτομέρεια που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις επενδύσεις σας. Προσεγγίστε άτομα που έχετε ανάγκη και που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε την κρίση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην αφήσετε να σας παρασύρουν διάφορες προτάσεις που δεν είναι ξεκάθαρες επειδή είναι πολλά υποσχόμενες, αλλά δραστηριοποιηθείτε προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις. Εκμεταλλευτείτε τις συνθήκες που επικρατούν για να πετύχετε ευκολότερα τους στόχους σας.

ΖΥΓΟΣ: Η ανάγκη που έχετε για ισορροπία και αρμονία θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα ευχάριστο και αισιόδοξο κλίμα στο φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον σας. Συμβιβαστείτε με τις υπάρχουσες συνθήκες και μη λειτουργείτε με γνώμονα τη συναισθηματική σας ανασφάλεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πείτε «ναι» σε νέες γνωριμίες και μην αφήσετε ανεκμετάλλευτες τις κοινωνικές επαφές σας, αφού δεν ξέρετε τον ρόλο που μπορεί να παίξουν στο μέλλον σας κάποιες από αυτές. Η μοναξιά δεν είναι καλός σύμβουλος, γι’ αυτό καλλιεργήστε τις κοινωνικές επαφές σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η εμπειρία από μόνη της μπορεί να μην είναι αρκετή, γι’ αυτό ενεργοποιηθείτε, κρατώντας, ωστόσο, τις επιφυλάξεις σας για πράγματα τα οποία δεν ξέρετε πού μπορεί να σας οδηγήσουν. Μη δημιουργήσετε εντάσεις με πρόσωπα της οικογένειάς σας, γιατί δεν φταίνε για την κατάσταση που επικρατεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η διαπίστωση ότι κάποιες διαπραγματεύσεις μπορεί να γίνουν με ευνοϊκότερους όρους θα σας κάνει πιο τολμηρούς. Κινηθείτε ανάλογα και διεκδικήστε αυτά που σας ανήκουν. Βρείτε ευκαιρία να επανορθώσετε για τα λάθη σας, όποια και αν είναι αυτά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η προσωπική ζωή σας μπορεί να αποδειχθεί σωτήρια για το άγχος σας. Χαλαρώστε και μοιραστείτε τους προβληματισμούς σας με τον σύντροφό σας στις δύσκολες στιγμές. Δεν χρειάζεται να ανταποκριθείτε στην εριστική διάθεση ενός φίλου που έχει κακή διάθεση.

ΙΧΘΥΕΣ: Βρείτε κάτι καινούργιο να εμπλουτίσετε την καθημερινότητά σας, που θα σας κάνει να νιώσετε ασφαλείς σε αυτά που θα αναλάβετε, χωρίς να αφήσετε τον ενθουσιασμό σας να σας παρασύρει.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...