Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 29 Αυγούστου

ΛΕΩΝ: Βάλτε κάποια ιεραρχία στον τρόπο με τον οποίο προσπαθείτε να διευθετήσετε ορισμένα θέματα για να…

ΚΡΙΟΣ: Παρά το ασυμβίβαστο του χαρακτήρα σας, θα έχετε αρκετό χρόνο που θα σας αφήσει περιθώρια για διεκδικήσεις και διαπραγματεύσεις. Τολμήστε και δεν θα χάσετε. Ξεπεράστε δύσκολες καταστάσεις και μην αντιστέκεστε σε χαρούμενους ανθρώπους.

ΤΑΥΡΟΣ: Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να ανασάνει, βγαίνοντας οριστικά από μια κατάσταση που σας ενοχλεί και σας επιβαρύνει ψυχολογικά. Εξάλλου, μόνοι σας δημιουργήσατε και προκαλέσατε τα αδιέξοδα με την παράξενη συμπεριφορά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η διπλωματία θα σας ανοίξει νέους δρόμους και θα σας δώσει ιδιαίτερη ευεξία, στην προσπάθειά σας να πετύχετε κάτι που δεν μπορείτε με αξιοκρατικό τρόπο. Επιβάλλεται να ζητήσετε τη βοήθεια των συνεργατών σας για να επιλύσετε τα τυχόν προβλήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Καθίστε και αναρωτηθείτε πόσες φορές έχετε αλλάξει γνώμη τον τελευταίο καιρό και ίσως παράλληλα αντιληφθείτε το μέγεθος της μοναξιάς σας. Τώρα, λοιπόν, είναι η στιγμή να ανοίξετε την καρδιά σας και να γίνετε πιο εκδηλωτικοί στις συναναστροφές σας.

ΛΕΩΝ: Βάλτε κάποια ιεραρχία στον τρόπο με τον οποίο προσπαθείτε να διευθετήσετε ορισμένα θέματα για να αντιμετωπίσετε καλύτερα τις απρόβλεπτες καταστάσεις που τόσο φοβάστε. Περάστε μια ήσυχη μέρα με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους που σας καταλαβαίνουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ψάξτε να βρείτε ουσιαστικούς τρόπους για να εκφράσετε το ενδιαφέρον και την αγάπη σας σε φίλους ή στον σύντροφό σας και αυτό θα δώσει άλλη τροπή τις σχέσεις σας. Δεν χρειάζεται να ξεπερνάτε τις δυνάμεις σας, γιατί έτσι επιβαρύνετε την υγεία σας.

ΖΥΓΟΣ: Αντί να παρασύρεστε από τη δυναμική διάθεσή σας, θα ήταν πιο συνετό να βάλετε λίγο φρένο. Εχετε κι εσείς δικαίωμα να χαλαρώνετε ή να κάνετε λάθη. Με σωστή διαχείριση θα δείτε ότι τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αντιδράστε απέναντι στην κοινωνική κριτική. Εχετε κάθε λόγο να επαναστατείτε για κάτι που δεν σας αρμόζει, ούτε συμβαδίζει με τις προσωπικές αξίες σας. Η αργή αλλά σταθερή βελτίωση του οικονομικού τομέα σας θα σας ανεβάσει την αυτοπεποίθηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι ανακατατάξεις στη ζωή σας σάς κάνουν να νιώθετε εγκλωβισμένοι και ίσως δυσκολεύεστε να αντιμετωπίσετε κάποιες αλήθειες. Αυτό που χρειάζεστε είναι να συντονιστείτε με τις αλλαγές, παίρνοντας μόνο τα θετικά μηνύματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ξεκαθαρίστε ευθύνες και υποχρεώσεις που δεν έχετε φέρει εις πέρας, λόγω του φόβου σας ότι θα ανατραπούν κάποιες λεπτές ισορροπίες. Ασχοληθείτε με ουσιαστικά προβλήματα και μην ξοδεύετε τον χρόνο σας και τις σκέψεις σας με ασήμαντα θέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορείτε άφοβα να εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας, αφήνοντας στην άκρη τους όποιους προγραμματισμούς και εγκαταλείποντας τυχόν μεθοδεύσεις. Με σύμμαχο τον αυθορμητισμό σας θα βγείτε από τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεστε.

ΙΧΘΥΕΣ: Οσο απαραίτητο είναι να οργανωθείτε και να προβείτε στις σωστές κινήσεις, άλλο τόσο απαραίτητο είναι να διατηρήσετε την αισιοδοξία σας. Προσαρμοστείτε σε διαφορετικούς ρυθμούς, σύμφωνα με τις νέες απαιτήσεις της καθημερινότητάς σας. 

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...