Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 30 Αυγούστου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σίγουρα δεν θέλετε κάτι περισσότερο, αφού τα πράγματα θα είναι από ευχάριστα έως απολαυστικά. Η τύχη θα…

ΚΡΙΟΣ: Στην αρχή μπορεί να αισθάνεστε ανασφαλείς, αλλά όσο περνάνε οι ώρες θα αρχίσετε να νιώθετε θαυμάσια και η μέρα θα αποτελέσει μια ενδιαφέρουσα μεταβατική περίοδο. Νιώστε ασφάλεια με τον εαυτό σας, γιατί η εξέλιξη θα έρθει ύστερα από επιμονή και υπομονή.

ΤΑΥΡΟΣ: Εδώ και καιρό βρίσκεστε σε μια φάση προσαρμογών στα καινούργια δεδομένα και η μέρα είναι θαυμάσια για να συνδυάσετε το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Η βελτίωση στον οικονομικό τομέα σας θα εξαρτηθεί από τη διαχείριση των εξόδων σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Παρότι κάποιες φορές είστε θαρραλέοι και κάποιες άλλες όχι, δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα από κάποια κακόβουλα άτομα που καραδοκούν. Η σημαντική πρόοδος στα εργασιακά σας θέματα θα σας ανεβάσει το ηθικό και θα σας αλλάξει τη διάθεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορεί να νιώθετε ότι θέλετε να απογειωθείτε, καλό θα ήταν όμως να αποφύγετε τις υπερβολές και να διαλέξετε την ποιότητα αντί της ποσότητας. Ο σύντροφός σας βρίσκεται μπροστά σε ένα νέο ξεκίνημα που θα φέρει ευκαιρίες και θα μαζί του θα χαρείτε κι εσείς.

ΛΕΩΝ: Να είστε σίγουροι πως τίποτα δεν γίνεται τυχαία στη ζωή, γιατί η ίδια σάς σπρώχνει σε γενικές αλλαγές που θα δώσουν χρώμα στη ζωή σας και θα την ομορφύνουν. Μην αφήσετε σημαντικές ευκαιρίες να χαθούν, λόγω κάποιων εμμονών του παρελθόντος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σίγουρα δεν θέλετε κάτι περισσότερο, αφού τα πράγματα θα είναι από ευχάριστα έως απολαυστικά. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας και ο έρωτας θα σας χαμογελάσει. Βρείτε χρόνο για λίγη διασκέδαση με τους φίλους σας ή για μια βόλτα που θα σας κάνει να ξανανιώσετε.

ΖΥΓΟΣ: Οι αντιξοότητες στον αισθηματικό τομέα δεν θα λείψουν, ενώ ενδέχεται ένας φίλος σας να σας προβληματίσει με την αλλαγή της συμπεριφοράς του. Οι επιφανειακές και βιαστικές κινήσεις δεν λύνουν τα προβλήματα, γι’ αυτό δώστε προσοχή στις λεπτομέρειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σήμερα είναι μια αρκετά καλή μέρα για να κάνετε μια εκδρομή και να την απολαύσετε. Στα επαγγελματικά θέματα φροντίστε να μη δείχνετε την εικόνα του επιπόλαιου ή του αδιάφορου, αφού τώρα θα κριθούν σημαντικά θέματα του οικονομικού τομέα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εκτός του ότι θα νιώθετε μεγάλη αυτοπεποίθηση, θα μπορέσετε με μεγάλη άνεση να διορθώσετε κάποια κακώς κείμενα που υπάρχουν στη ζωή σας. Απαλλαγείτε όσο το δυνατόν γρηγορότερα από άτομα που σας εκνευρίζουν ή σας κρατούν στάσιμους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στην αρχή της ημέρας θα είστε δεσμευμένοι από υποχρεώσεις και κάποιους δύσκολους ανθρώπους, αλλά στη συνέχεια θα βρείτε μια άκρη στις υποθέσεις σας. Φροντίστε να χαλαρώσετε, έστω για λίγο, καθώς το αδικαιολόγητο άγχος δεν σας βοηθάει σε τίποτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό της μέρας θα αποτελέσει εφαλτήριο για νέες κατακτήσεις στους τομείς που σας ενδιαφέρουν, όμως, αφού όλα έχουν το τίμημά τους, έτσι θα απαιτήσει και από εσάς το τίμημα, που θα πρέπει μάλιστα να το προκαταβάλετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Ενώ έχετε πολλή δουλειά και θέλετε να τη συνδυάσετε με ολιγοήμερες διακοπές, δυστυχώς ήρθε η ώρα να επωμιστείτε και άλλες ευθύνες, αλλά μην ανησυχήσετε, γιατί θα τα καταφέρετε. Μπορείτε τώρα να δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο αύριο. 

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...