Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μέχρι και εικονικούς γάμους ομόφυλων ζευγαριών κανόνιζαν τα μέλη της σπείρας με...

Αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι ανάμεσα στα μέλη των δύο...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την...

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος χειροθέτησε τον ευεργέτη Νικόλαο Πατέρα σε Αρχοντα...

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος τελέστηκε σήμερα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού...

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Ερμιονίδα: Θρίλερ με νεκρό ναυτικό

Βρέθηκε μέσα σε λίμνη αίματος σε αυλή σπιτιού ενός φίλου του. Τα δύο σενάρια της Αστυνομίας

Πυκνό μυστήριο καλύπτει την υπόθεση με τον μυστηριώδη θάνατο ενός ναυτικού από την Αργολίδα. Ο 42χρονος Θανάσης Λάμπρου, πατέρας ενός δωδεκάχρονου κοριτσιού, βρέθηκε από φιλικό πρόσωπό του μέσα σε λίμνη αίματος στην αυλή του σπιτιού ενός γείτονα φίλου του στο ψαροχώρι Κοιλάδα της Ερμιονίδας έχοντας τραύματα από σφαίρες στο κεφάλι και τον θώρακα. Αμέσως μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου, όπου λίγο αργότερα άφησε την τελευταία πνοή του.

Οι πρώτες εκτιμήσεις της Αστυνομίας έκαναν λόγο για αυτοκτονία, καθώς δίπλα του βρέθηκε ένα περίστροφο διαμετρήματος 38 χιλιοστών. Ο ιατροδικαστής ανέφερε ότι ο άτυχος άνδρας «κατέληξε από κακώσεις κεφαλής και θώρακος, οι οποίες έχουν προκληθεί από πυροβόλο όπλο». Ωστόσο η Αστυνομία διερευνά όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και της δολοφονίας.
4e213r223tgg 2Τα εγκληματολογικά εργαστήρια εξετάζουν αν υπάρχει πυρίτιδα στα χέρια του θύματος, που θα δείχνει αν ο ίδιος πυροβόλησε, αλλά και αν έχουν καθαριστεί τα αποτυπώματα από τη λαβή του όπλου, που θα σημαίνει ότι τον πυροβόλησε άλλος.

Αυτοπυροβολήθηκε

Για το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας, οι Αρχές προσπαθούν να διαπιστώσουν αν ο 42χρονος προσπάθησε να αυτοπυροβοληθεί στην καρδιά και αστόχησε, οπότε επιχείρησε δεύτερη φορά να στοχεύσει στο κεφάλι του. Το άλλο σενάριο είναι να επιχείρησε να πυροβοληθεί αρχικά στο κεφάλι και από το σοκ του τραυματισμού να έκλεισαν ασυναίσθητα οι τένοντες του χεριού που κρατούσαν το όπλο, με αποτέλεσμα αυτό να εκπυρσοκροτήσει και να τραυματιστεί και στην αριστερή πλευρά του θώρακα. Πάντως, δίπλα στον άνδρα δεν βρέθηκε κάποιο σημείωμα.

Το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου που χειρίζεται την υπόθεση, η οποία βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης, σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Κρανιδίου, παίρνει καταθέσεις από άτομα του οικογενειακού και του φιλικού περιβάλλοντος του θύματος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 42χρονος τελευταία δεν ήταν καλά και η ψυχολογία του είχε καταρρεύσει επειδή αντιμετώπιζε οικογενειακά προβλήματα, ενώ η οικονομική κατάστασή του ήταν κακή. Ο 42χρονος ήταν συνταξιούχος ναυτικός και τελευταία, για να συμπληρώσει το εισόδημά του, εργαζόταν περιστασιακά ως κηπουρός και ως επιστάτης σε μια βίλα.

«Καλοσυνάτος»

Η τοπική κοινωνία της Κοιλάδας Ερμιονίδας έχει σοκαριστεί, αφού κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι δεν θα ξαναδεί τον «καλοσυνάτο και ευγενικό Θανάση», ο οποίος ουδέποτε είχε δώσει δικαιώματα με τη συμπεριφορά του στο χωριό. Πάντως, οι συγχωριανοί του συμπεραίνουν ότι τελικά ο άτυχος άνδρας, μην μπορώντας να αντέξει όλα αυτά που είχαν αρχίσει να τον πνίγουν σαν θηλιά στον λαιμό, αποφάσισε να βάλει ο ίδιος τέλος στη ζωή του.

Τα ερωτήματα όμως παραμένουν, όπως γιατί δεν αυτοκτόνησε στην αυλή του δικού του σπιτιού ή σε κάποιο χώρο μέσα στην οικία του και διάλεξε την αυλή ενός φίλου του.

Εύα Παπαδάτου 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...