Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Μαρίνα Σάττι: Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι σε κατάστημα ΟΠΑΠ

Λίγες ημέρες πριν την αναχώρησή της για το Μάλμε...

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πότε και πού ντύνεται γαμπρός ο «Greek Freak»

Γάμος αλά ελληνικά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μετά την...

Η νέα ζωή του Μακρόπουλου

Ευτυχισμένος στο πλάι 28χρονης συναδέλφου του ο τραγουδιστής. Μένουν μαζί στο διαμέρισμά του

Νέα σελίδα στην προσωπική του ζωή έχει ανοίξει ο Νίκος Μακρόπουλος. Ο γνωστός τραγουδιστής είναι ζευγάρι με την 28χρονη ανερχόμενη τραγουδίστρια Γιούλη Τάσσου και μάλιστα πριν από λίγες μέρες οι δυο τους διασκέδασαν σε γνωστό στέκι της πόλης, όπου εμφανίζονται η Μαρία Ιωαννίδου και η Τζένη Βεργή. Και βέβαια δεν είχαν κανένα πρόβλημα να ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό μοιράζοντας απλόχερα χαμόγελα ευτυχίας.

Ο καλλιτέχνης και η συνάδελφός του είναι μαζί εδώ και αρκετό καιρό. Γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια της οντισιόν που έγινε στο μαγαζί όπου εμφανιζόταν τότε ο τραγουδιστής και η νεαρή βρισκόταν ανάμεσα στα άτομα που αναζητούσαν μια θέση στην πίστα. Από τότε είναι μαζί, ενώ συχνά πυκνά συνεργάζονται, για παράδειγμα, πρόσφατα που χρειάστηκε κάποιος να αντικαταστήσει τον Γιώργο Γιαννιά (ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση σκωληκοειδίτιδας) στο Romeo, όπου εμφανίζεται με τον Μακρόπουλο. Ηταν η Γιούλη και ο Κωνσταντίνος Γαλανός που αναπλήρωσαν το κενό, ενώ η κοπέλα συνόδευσε τον αγαπημένο της και στις περιοδείες του τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Το ζευγάρι βρέθηκε μέχρι και τη Μεγάλη Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη για διακοπές, καθώς από την επόμενη μέρα ο Νίκος άρχισε ξανά τις εμφανίσεις στο Romeo. Η εντυπωσιακή Γιούλη έγινε γνωστή στο κοινό από τη συμμετοχή της στο «X-Factor», όπου μπορεί να μην κατάφερε να φτάσει στον τελικό, όμως κέρδισε τις εντυπώσεις και κάποιες πολύ σημαντικές συνεργασίες. Παρ’ όλα αυτά, προσπαθεί χρόνια να αναδειχτεί στον χώρο, ενώ σε καμία περίπτωση δεν έχει εκμεταλλευτεί τον δεσμό της με τον δημοφιλή τραγουδιστή.

Η σχέση τους είναι αρκετά σοβαρή, αφού μένουν μαζί στο πολυτελές διαμέρισμα του Νίκου Μακρόπουλου στο Παγκράτι, ενώ ο τραγουδιστής εξακολουθεί να κρατάει χαμηλούς τόνους σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή.

Το δικαστικό θρίλερ και το διαζύγιο έπειτα από 25 χρόνια συμβίωσης

Μέλι γάλα φαίνεται ότι είναι πια οι σχέσεις του Νίκου Μακρόπουλου με την πρώην σύζυγό του, αφού ύστερα από το δικαστικό θρίλερ για το διαζύγιό τους, βρέθηκε η λύση και πλέον οι δυο τους βρίσκονται εν αναμονή της έκδοσής του κοινή συναινέσει.

Το πρώην ζευγάρι, που έζησε κοινή ζωή επί 25 έτη, κι αφού η σχέση τους πέρασε από σαράντα κύματα, αποφάσισε να αφήσει πίσω του τις διαμάχες. Το 2011 η υπόθεση του διαζυγίου του ζευγαριού είδε το φως της δημοσιότητας, με τη σύζυγό του να υποστηρίζει πως έμαθε για εξωσυζυγική σχέση που διατηρούσε ο άνδρας της από συγγενείς του τραγουδιστή, ενώ ο τότε 20χρονος γιος τους ενημερώθηκε για το θέμα από τον ίδιο τον πατέρα του.

Ο Νίκος Μακρόπουλος από τη μεριά του είχε διαψεύσει όλα όσα αναφέρει η σύζυγός του στην αγωγή διαζυγίου. Μάλιστα, όπως αναφερόταν στην αγωγή που είχε καταθέσει τότε στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, η γυναίκα του ήταν από την αρχή του γάμου τους αντίθετη με το επάγγελμα του τραγουδιστή, καθώς το θεωρούσε υποτιμητικό. Αυτός ήταν και ο λόγος που τα πρώτα χρόνια είχε παρατήσει την καριέρα του και ασχολήθηκε με άλλα επαγγέλματα. Τότε -σύμφωνα με όσα είχε αναφέρει στην αγωγή του ο Μακρόπουλος- άρχισαν τα προβλήματα στη σχέση τους, με αποτέλεσμα να περάσουν αρκετό διάστημα χωριστά. Οταν πια τα βρήκαν ξανά ως ζευγάρι, κατά τα λεγόμενά του, η γυναίκα του ζήλευε παράφορα και του δημιουργούσε σκηνές. Πλέον όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν, αφού και οι δυο τους αποφάσισαν πως ήρθε η ώρα να πάψουν οι διαμάχες.

Σάσα Σταμάτη 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...