Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ο σύντροφος της νεκρής «Bella Mafia» σώθηκε με τραύματα σε χέρια και πόδια

❱❱ Μπλόκαρε το καλάσνικοφ και γλίτωσε από τύχη!Ο 37χρονος ο οποίος έγινε στόχος στο νέο αιματηρό επεισόδιο, που εντάσσεται στον ακήρυχτο πόλεμο μεταξύ ανθρώπων της νύχτας, το βράδυ της Τρίτης στον Πειραιά, είχε τύχη βουνό. Το συμβόλαιο θανάτου δεν εκπληρώθηκε, καθώς το καλάσνικοφ των επίδοξων δολοφόνων του έπαθε εμπλοκή, και σώθηκε με τραύματα στα χέρια και τα πόδια!

Το θύμα είχε στο παρελθόν στενή σχέση με την 33χρονη Κ.Α. με το προσωνύμιο «Bella Mafia» (μικρή φωτό), η οποία δολοφονήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο στο υπόγειο πάρκινγκ του σπιτιού της, στην Κηφισιά. Ο ίδιος θεωρείται ένα από τα πιο βαριά ονόματα στη νύχτα και έχει απασχολήσει πολλές φορές τις Αρχές για ληστείες και εκβιασμούς. Επιπλέον, το όνομά του είχε εμπλακεί στο συμβόλαιο θανάτου σε βάρος της προέδρου Πρωτοδικών Παρασκευής Καλαϊτζή, που φέρεται ότι είχε υπογράψει μέσα από τις φυλακές γνωστός βαρυποινίτης. Σύμφωνα με την κατάθεση που είχε δώσει στενή συγγενής του βαρυποινίτη, η οποία βρίσκεται πλέον σε καθεστώς προστασίας μαρτύρων, ο 37χρονος είχε αναλάβει να εκτελέσει το συμβόλαιο, αλλά δεν έκανε ποτέ κάποια κίνηση κατά της δικαστικού.

Μετά τις αλλεπάλληλες δολοφονίες των τελευταίων μηνών με θύματα πρόσωπα της νύχτας, το όνομα του 37χρονου είχε πέσει από τους αστυνομικούς στο τραπέζι για τουλάχιστον τρία συμβόλαια θανάτου. Πρόκειται γι’ αυτό σε βάρος νονού της νύχτας που είχε εκτελεστεί το καλοκαίρι στο Παλαιό Φάληρο και για τη δολοφονία του δεξιού χεριού του στα Γλυκά Νερά που είχε προηγηθεί, ενώ ο 37χρονος ελεγχόταν και για το πλέον ακριβοπληρωμένο συμβόλαιο με θύμα το πιο βαρύ όνομα της πιάτσας, που εκτελέστηκε τον περασμένο Ιανουάριο κάτω από το γραφείο της επιχείρησής του στο Χαϊδάρι.

Το βράδυ της Τρίτης, μόλις ο 37χρονος επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του στην Ακτή Κονδύλη, τον πλησίασε από την πλευρά του συνοδηγού ένα λευκό βαν. Μέσα από την καμπίνα, ο συνοδηγός έβγαλε ένα καλάσνικοφ και άρχισε να πυροβολεί κατά ριπάς εναντίον του. Ομως, ξαφνικά το όπλο μπλόκαρε κι έτσι ο οδηγός του βαν έβαλε ταχύτητα και απομακρύνθηκε.

Το παρ’ ολίγον θύμα των πληρωμένων δολοφόνων μεταφέρθηκε στο Τζάνειο με τραύματα από τις σφαίρες στα χέρια, τα πόδια και επιδερμικά στην κοιλιακή και θωρακική χώρα. Οι γιατροί τον έβαλαν αμέσως στο χειρουργείο, με αποτέλεσμα να διαφύγει τον κίνδυνο. Χθες το πρωί, με δική του ευθύνη, ο 37χρονος απαίτησε να μεταφερθεί σε ιδιωτικό θεραπευτήριο στο Φάληρο για νοσηλεία και αποκατάσταση των τραυμάτων του.

Λίγη ώρα μετά την απόπειρα, ένα χιλιόμετρο μακριά από τον τόπο της επίθεσης, οι αστυνομικοί βρήκαν καμένο το κλεμμένο λευκό βαν των δραστών και στο εσωτερικό του, επίσης καμένο, το καλάσνικοφ. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, η απόπειρα δολοφονίας ήταν πράξη αντεκδίκησης μετά τα τελευταία συμβόλαια θανάτου στον χώρο της νύχτας, αλλά και τιμωρία για την επέκταση των δραστηριοτήτων του 37χρονου στα ακριβά στέκια του Πειραιά, τα οποία μέχρι πρότινος βρίσκονταν υπό τον έλεγχο του νονού που δολοφονήθηκε το καλοκαίρι στο Παλαιό Φάληρο.

Θεοδόσης Π. Πάνου

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...