Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

5 χρόνια-φωτιά από τον επαναστάτη Ουρανό!

❱❱ Ο πλανήτης, που στις 6 Μαρτίου μπαίνει στον Ταύρο, είχε σπείρει το περασμένο καλοκαίρι τον όλεθρο στο ΜάτιΑπό τον
Θάνο Μακρογαμβράκη

Ριζικές αλλαγές στην Ελλάδα και κοσμοϊστορικά γεγονότα σε ολόκληρο τον πλανήτη προβλέπουν τα άστρα για την επόμενη πενταετία, καθώς από τις 6 Μαρτίου ο επαναστάτης και ανατρεπτικός πλανήτης Ουρανός μετακινείται στο ζώδιο του Ταύρου, μια θέση δύσκολη για το πολιτικό και κοινωνικό σκηνικό.

Οπως εξηγεί στην «Espresso» η πολιτική αστρολόγος Δήμητρα Παπανικολοπούλου, μια πρώτη γεύση από το «πάντρεμα» αυτό γεύτηκε η Ελλάδα μέσα στο 2018, όταν ο Ουρανός βρέθηκε στο ζώδιο του Ταύρου το διάστημα 15 Μαΐου έως 6 Νοεμβρίου, που επέστρεψε πάλι στον Κριό: «Πολλά από αυτά που συνέβησαν τα είχαμε προβλέψει σε παλαιότερα δημοσιεύματα, ωστόσο επιβάλλεται να τα θυμηθούμε προκειμένου να πάρουμε τα μέτρα μας, γιατί η επόμενη πενταετία θα μοιάζει με ενεργό ηφαίστειο!»

Με Ουρανό στον Ταύρο, η Ελλάδα πένθησε τους 100 νεκρούς από την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε το περασμένο καλοκαίρι την ανατολική Αττική.

mati2
Από το πέρασμα της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι

«Πώς να ξεχάσουμε τον πόνο και τη θλίψη από τις μαύρες εκείνες ημέρες για τη χώρα μας; Αλλά και πώς να ξεχάσουμε όσα βίωσαν με τη σύλληψή τους στα ελληνοτουρκικά σύνορα οι δύο Ελληνες στρατιωτικοί, οι οποίοι κρατούνταν επί 167 ημέρες στις φυλακές της Αδριανούπολης; Με Ουρανό στον Ταύρο ολοκληρώθηκε όλη αυτή η δραματική υπόθεση, που λίγο έλειψε να τινάξει στον αέρα το διπλωματικό και πολιτικό σύστημα. Μην ξεχνάμε τις δηλώσεις περί κατασκοπίας από τους γείτονες.

Με το ίδιο φαινόμενο άρχισαν και τα προβλήματα στη Βόρειο Ηπειρο, με αποκορύφωμα την άνανδρη δολοφονία του Ελληνα Κωνσταντίνου Κατσίφα. Στις 17 Ιουνίου 2018 υπογράφηκε η περιβόητη Συμφωνία των Πρεσπών, επιτρέποντας στο γειτονικό κράτος των Σκοπίων τη χρήση του δοξασμένου ονόματος της Μακεδονίας. Με Ουρανό στον Ταύρο έγιναν τα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία, με την οργή του λαού να ξεχειλίζει, καθώς και πολλές δολοφονίες νεαρών ατόμων και σημαντικών προσώπων που εξακολουθούν να μας απασχολούν».

katsifas
Ο ήρωας Κωνσταντίνος Κατσίφας

Αυτά ήταν τα πιο τρανταχτά παραδείγματα από την εξάμηνη παραμονή του Ουρανού στον Ταύρο και… έπεται συνέχεια, όπως προβλέπει η εκπρόσωπος της American Federation of Astrologers:

«Βρισκόμαστε στην εποχή που θα ξεκινήσουν αργά ή γρήγορα να επιβεβαιώνονται πολλές από τις προφητείες. Αλλωστε η ζωή είναι ένας πόλεμος, όπως είπε και ο Μακεδονομάχος Παύλος Μελάς: “Πολέμα για τα ιδανικά σου, για τα ελληνικά ιδανικά του ανθρωπισμού. Πολέμα για τη μεγάλη Ελλάδα”. Ετσι, όταν θα γίνουν βουλευτικές εκλογές, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα αποχαιρετήσει με κρότο τον πρωθυπουργικό θώκο. Θα είναι ο μοναδικός πρωθυπουργός στην Ιστορία που θα αποδειχτεί μέσα από τις πράξεις του πως δεν αγάπησε τη χώρα του.

Οι επόμενες εκλογές κρύβουν εκπλήξεις για κόμματα, συνεργασίες που ούτε καν θα φανταζόμασταν ποτέ, παραιτήσεις. Αυξημένα θα είναι τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής, ενώ θα πάνε στα σπίτια τους βουλευτές που έως σήμερα γνωρίζαμε και μας κουνούσαν το δάχτυλο. Κλονισμοί στο τραπεζικό σύστημα, σκάνδαλα θα τραντάξουν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, με αποτέλεσμα τη διάσπασή του, ενώ η Φώφη Γεννηματά αποχαιρετά την ηγεσία του ΚΙΝ.ΑΛ. Ξεσηκωμός των αγροτών, που θα βιώσουν στο πετσί τους το τέλος του επαγγέλματός τους. ramaΗ είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο, σε συνδυασμό με την πανσέληνο του Μαρτίου, θα φέρει επίσης ακραία καιρικά φαινόμενα, σεισμούς, πλημμύρες και φωτιές».

Ο Ουρανός στον Ταύρο θα προκαλέσει σημαντικά ρήγματα και σε όλο τον πλανήτη:

«Κοινό πεπρωμένο για τους πρωθυπουργούς Εντι Ράμα (φωτό δεξιά), Ζόραν Ζάεφ και Αλέξη Τσίπρα. Χρηματιστηριακό κραχ σε Αμερική και Ευρώπη, καθώς και τρομοκρατικά χτυπήματα σε Γαλλία, Αγγλία, Βρυξέλλες, Ρωσία. Η Ιταλία είναι πιο κοντά από ποτέ στην έξοδό της από την ευρωπαϊκή ομπρέλα, ενώ ο Ουρανός στον Ταύρο θα “τρίξει τα δόντια” (ακόμα και διαλύοντας) σε πολλές οικονομικές δυνάμεις. Ομως η μετωπική σύγκρουση το 2020 μεταξύ Κρόνου και Πλούτωνα, σε συνδυασμό με την ευθυγράμμιση στον Αιγόκερω και τις εκλείψεις, θα φέρει αστάθεια στη διεθνή οικονομία και συγκρούσεις μεταξύ Αμερικής και Ευρώπης. Θα βρεθούμε στην καρδιά των γεγονότων, με την Ελλάδα να είναι η τελευταία που θα αντιδράσει στην παγκόσμια διακυβέρνηση».

Πώς επηρεάζονται τα ζώδια

Κριός: Με τον ασταθή Ουρανό στον Ταύρο, που θα βρίσκεται στον οίκο των χρημάτων σας, θα πρέπει να μάθετε να μην ξοδεύετε αλόγιστα τα χρήματά σας, ώστε να μπορέσετε να καλύψετε κάποια απροσδόκητα έξοδα που θα προκύψουν. Τα καλά νέα είναι ότι οι αλλαγές που θα κάνετε τώρα θα καθορίσουν την υπόλοιπη ζωή σας.

Ταύρος: Χάρη στον επεκτατικό Δία στον Τοξότη, δεν θα έχετε να φοβηθείτε σχεδόν τίποτα σε οικονομικό επίπεδο, καθώς θα βιώσετε ένα απροσδόκητο γεγονός, είτε μέσω μιας αύξησης από τη δουλειά σας είτε μέσω μιας κληρονομιάς ή ακόμα και ενός δανείου που σκέφτεστε να πάρετε. Κάντε όμως καλή οικονομική διαχείριση και προσοχή στα έξοδα.

Δίδυμοι: Με τις εκλείψεις και τον υπεύθυνο Κρόνο που ενεργοποιεί τον χρηματοπιστωτικό τομέα, υπάρχει μια πιθανότητα να σας δοθεί μια ευκαιρία χάρη στην οποία θα κερδίσετε περισσότερα χρήματα. Είναι η εποχή που θα αποφασίσετε να ρυθμίσετε και να απαλλαγείτε από όλα σας τα χρέη. Γενικότερα, ήρθε η ώρα να θεραπεύσετε πολλές από τις πληγές σας.

Καρκίνος: Με τον Ουρανό στον Ταύρο θα αναζητήσετε επιπλέον οικογενειακή και επαγγελματική ασφάλεια, ενώ θα μοιραστείτε κοινές απόψεις και ιδέες με άτομα της δικής σας νοοτροπίας. Οι οικονομικές προοπτικές σας θα εξαρτηθούν από το πόσο πολύ εκτιμάτε τον εαυτό σας και τις ικανότητές σας. Λειτουργήστε με σιγουριά, γιατί δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα.

Λέων: Με τον Ουρανό στον Ταύρο ανακάμπτει ο οίκος των επαγγελματικών, με αποτέλεσμα να περιμένετε πολλά να συμβούν, είτε μέσα από μια προαγωγή είτε από μια αύξηση του μισθού σας. Μην παρασυρθείτε, όμως, από προσωπικά σας έξοδα, γιατί μπορεί στο τέλος να τρέχετε να καλύψετε λογαριασμούς και να μην έχετε να πληρώσετε.

Παρθένος: Τα οικονομικά σας μπορεί να φαίνονται λίγο ασταθή τώρα, αλλά τα πράγματα βελτιώνονται από την άνοιξη. Η επαγγελματική φήμη σας θα είναι επίσης ένα θέμα με το οποίο θα ασχοληθεί για εσάς ο Ουρανός στον Ταύρο, που θα σας απογειώσει μέσα από ευκαιρίες που θα σας χαρίσει. Μη φοβηθείτε να παίξετε τα δυνατά χαρτιά σας.

Ζυγός: Με τον ασταθή για εσάς Ουρανό στον Ταύρο να κινείται στον οίκο των οικονομικών, θα πρέπει να παίξετε έξυπνα, αν και εφόσον θέλετε να βγείτε κερδισμένοι. Γι’ αυτό αφήστε τον Ουρανό να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από χρέη του παρελθόντος. Είναι, επίσης, πιθανό να κερδίσετε χρήματα από την πώληση ενός ακινήτου.

Σκορπιός: Θα προκύψει μια σειρά από ευκαιρίες που θα σχετίζονται με την επαγγελματική ανάπτυξη και την καταξίωσή σας, γι’ αυτό θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί ώστε να αναγνωρίσετε και να υιοθετήσετε την πιο ενδιαφέρουσα για εσάς. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να καταλάβετε πως τίποτα δεν είναι τυχαίο και πως παλέψατε αρκετά ώσπου να φτάσετε εδώ.

Τοξότης: Με τον Κρόνο στον Αιγόκερω που κατασκήνωσε στον οίκο του εισοδήματος, καθώς και τις εκλείψεις που προσγειώνονται στον χρηματοπιστωτικό τομέα, τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να χειριστείτε επιπόλαια τα οικονομικά σας ή τους στόχους σας. Γι’ αυτό μη σπαταλάτε άσκοπα τις σκέψεις και την ενέργειά σας.

Αιγόκερως: Η έκλειψη και ο Κρόνος στον Αιγόκερω θα σας βοηθήσουν να διεκδικήσετε ένα καλύτερο μέλλον για εσάς μέσα από την εμπιστοσύνη που πρέπει να δείξετε στον εαυτό σας. Θα καταφέρετε να λύσετε πολλά από τα θέματα που σας απασχολούν, καθώς και να διεκδικήσετε ξανά όσα στερηθήκατε, κυρίως σε προσωπικό επίπεδο.

Υδροχόος: Θα απαλλαγείτε από τα βαρίδια της ζωής, με αποτέλεσμα να αρχίσετε τις αλλαγές που εδώ και καιρό υπολογίζατε να κάνετε. Ολοκληρώνετε την αγορά του δικού σας σπιτιού, ενώ η υπογραφή ενός μεγάλου επαγγελματικού συμβολαίου σάς απογειώνει. Παρ’ όλο που ίσως προτιμάτε να εργάζεστε μόνοι, η δικτύωση θα μπορούσε να αποδειχθεί πολύ πιο κερδοφόρα.

Ιχθύες: Αν τα πράγματα ήταν λίγο ασταθή για εσάς αυτό τον καιρό, εμπιστευθείτε το σύμπαν και όλα θα πάνε καλά. Ισως χρειαστεί να αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε για τα οικονομικά σας και τη σταθερότητα στη ζωή σας. Οι οικονομικές σας ελπίδες και ευχές θα μπορούσαν να γίνουν πραγματικότητα, αν και μπορεί να απαιτηθεί να πάρετε κάποια ρίσκα.

offer

{{-PCOUNT-}}28{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...