Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Στη Λεμεσό διαπρέπει η Στέλλα Καπεζάνου

Η Edit Gallery στη Λεμεσό παρουσιάζει την έκθεση «Pretty Little Crimes», σηματοδοτώντας την τρίτη ατομική έκθεση της Στέλλας Καπεζάνου στην γκαλερί.

Η «Απαγωγή» – θρίλερ που κόβει την ανάσα διά χειρός Νικολούλη

Η οικοδέσποινα μιας από τις μακροβιότερες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, του «Φως στο τούνελ», θέλησε να ρίξει περισσότερο φως στο σκοτάδι, για αυτό έγραψε το έκτο της βιβλίο με τίτλο «Απαγωγή»,

ΝΤΡΟΠΗ!

❱❱ «Οχι» από ΕΟΠΥΥ για αναπηρικό καροτσάκι στην άτυχη Μυρτώ, γιατί θα σκουριάσει (!) όταν την κάνουν ντουςΑβοήθητη από το ελληνικό κράτος στον γολγοθά που ανεβαίνει η κόρη της εδώ και έξι χρόνια δηλώνει η μητέρα της άτυχης Μυρτώς, του 15χρονου κοριτσιού που το καλοκαίρι του 2012 έπεσε θύμα βιασμού από τον Πακιστανό Αχμέτ Βακάς στην Πάρο, ο οποίος, αφού την κακοποίησε σεξουαλικά, αποπειράθηκε να τη σκοτώσει χτυπώντας με μανία το κεφάλι της στα βράχια. 

Εκτοτε η 21χρονη σήμερα Μυρτώ παραμένει καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι, ενώ, παρά τις επεμβάσεις και τη νοσηλεία σε κέντρο αποκατάστασης, η υγεία της δεν σημειώνει βελτίωση. Οπως αποκαλύπτει η μητέρα της, δεν έχει λάβει καμία κρατική υποστήριξη, ενώ πρόσφατα εισέπραξε ακόμη ένα «όχι» από τον ΕΟΠΥΥ, όταν ζήτησε ένα… αναπηρικό καροτσάκι για να μπορεί να κάνει την κόρη της μπάνιο.

«Αυτό κοστίζει 150 ευρώ, δεν μιλάω για κάποιο εξωφρενικό ποσό, και μου είπαν ότι δεν το δικαιούμαστε» αναφέρει η Μαίρη Κοτρώτσου. «Εμαθα ότι μέσα από τον νόμο του ΕΟΠΥΥ οι παραπληγικοί δεν έχουν δικαίωμα να κάνουν μπάνιο…» καταγγέλλει η μητέρα της Μυρτώς, γιατί, όπως της είπαν, «δεν μπορείς να βάλεις το αναπηρικό καρότσι κάτω από το ντους, γιατί θα σκουριάσει».

«Το κράτος σού λέει “πλύσου στο κρεβάτι ή πληρώστε το μόνοι σας” και αυτούς τους ανθρώπους τους πετάει, δυστυχώς…» προσθέτει. Μάλιστα, όπως παραδέχεται η άτυχη μητέρα, που έχει κινηθεί δικαστικά κατά του Ελληνικού Δημοσίου, η ίδια και η κόρη της ζουν χάρη στη φιλανθρωπία, ενώ σημειώνει ότι, επειδή ο δράστης της επίθεσης σε βάρος της Μυρτώς είναι Πακιστανός και η χώρα του δεν έχει υπογράψει κάποια διμερή σύμβαση με την Ελλάδα, το ελληνικό κράτος δεν μπορεί να αναλάβει τα ιατρικά έξοδα του παιδιού της.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...

Η εξομολόγηση της Νάντιας Κοντογεώργη για την υγεία της: «Πέρυσι ξεκίνησε η περιπέτειά μου»

Η Νάντια Κοντογεώργη αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας της και πόσταρε φωτογραφία της έξω από το νοσοκομείο.

Τζένη Θεωνά – Δήμος Αναστασιάδης: Αυτό είναι το νέο τους σπίτι

Η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης λίγο καιρό...

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.




Μποζουκια Αθηνα