Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Τα πρωταπριλιάτικα «αληθινά» ψέματα!

Τα ΜΜΕ κράτησαν το έθιμο με μικρές ή μεγάλες, αλλά πάντα fake ειδήσεις.

Στις χθεσινές εφημερίδες, στα δελτία ειδήσεων και στις ενημερωτικές εκπομπές, κάποιες ειδήσεις δεν είχαν την παραμικρή σχέση με την αλήθεια! Τα ΜΜΕ τήρησαν και φέτος το έθιμο της Πρωταπριλιάς, με μικρά ή μεγάλα -αλλά πάντως αθώα- ψέματα.

Η «Espresso» στο πρωτοσέλιδό της «αποκάλυψε» μια πανάκριβη διπλή μεταγραφή, με τον Γιάννη Αλαφούζο να κάνει κίνηση-ματ φέρνοντας στον Παναθηναϊκό «πακέτο Σκόκο και Τζιμπούρ»! Η «δημοκρατία» στο πρωτοσέλιδό της «είδε» τη Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου να προχωρά σε δυναμικό comeback κατεβαίνοντας ως υποψήφια ευρωβουλευτής, με τίτλο «Η Μιμή στη λίστα της ΝΔ;»!

Διπλό πρωταπριλιάτικο επιφύλαξε στους αναγνώστες της η «Ελευθεροτυπία», που «αποκαλύπτει» την απόφαση του Γ. Παπανδρέου για την ίδρυση νέου κόμματος, του οποίου μάλιστα δημοσιεύει το λογότυπο-έμβλημα: «Μετά τη ρήξη με τον Βενιζέλο: “Ηλιος” το νέο κόμμα του Γιώργου»! Πάντως, ο πρώην πρωθυπουργός σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου του Βloomberg, απάντησε διφορούμενα: «Είναι επικίνδυνο να απαντά κανείς σε φήμες την Πρωταπριλιά»!

Στο δεύτερο πρωταπριλιάτικό της, η «Ελευθεροτυπία» ανακοινώνει ότι… «Ξανανοίγει η ΕΡΤ με προσωπική παρέμβαση Σαμαρά, με όλους ανεξαιρέτως τους εργαζομένους που είχαν απολυθεί, στους οποίους θα χορηγηθούν οι μισθοί των δέκα μηνών που μεσολάβησαν»! Τέλος, ο «Ελεύθερος Τύπος» αναφέρεται σε ένα άγνωστο τετ α τετ του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με τον Γιώργο Παπανδρέου την Κυριακή: «Μυστικό γεύμα Γιώργου – Τσίπρα σε ταβέρνα στα βόρεια προάστια πριν από το «όχι» στη Βουλή!».

Λίγες ήταν οι τηλεοπτικές εκπομπές που κινήθηκαν στους ρυθμούς της Πρωταπριλιάς. Ο Γιώργος Λιάγκας στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 ανακοίνωσε «θορυβημένος» ότι ο Αντώνης Ρέμος φεύγει από το «Τhe Voice» και τον ΑΝΤ1, κάνοντας τους θαυμαστές του τραγουδιστή να ρωτούν μανιωδώς τι συνέβη. Από την άλλη μεριά, το Star ξεκίνησε τα πρωταπριλιάτικα αστεία από το πρωί, με την Πόπη Τσαπανίδου στην εκπομπή «Live U», η οποία είπε ότι η κυβέρνηση θα κάνει αυξήσεις 5% σε όλους τους μισθούς! Αλλά και ο Φώτης και η Μαρία το έριξαν στα ψεματάκια. Η εκπομπή «ΦΜ live» μας αποκάλυψε ότι η Ρούλα Κορομηλά έκανε αγωγή ενός εκατομμυρίου ευρώ στον Γιώργο Λιάγκα, επειδή καταφέρθηκε εναντίον της για την επιστροφή της στην τηλεόραση».

Στον ΣΚΑΪ, η μόνη εκπομπή που είχε διάθεση για αστεία ήταν αυτή της Αννας Μπουσδούκου, «Τώρα», η οποία έβαλε τον ανταποκριτή του καναλιού στο Λονδίνο να ανακοινώσει ότι αποφασίστηκε η επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα στην Ελλάδα από το Βρετανικό Μουσείο! Στον Alpha, η εκπομπή «Happy Day» με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή τήρησε το έθιμο στην καθημερινή σύνδεσή της με τον Δήμο Βερύκιο, καθώς ο δημοσιογράφος ανακοίνωσε ότι με διάταγμα απαγορεύτηκε η ραδιοφωνική και τηλεοπτική του εμφάνιση»!

ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...