Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Επτά αθώες ψυχές «θέρισε» ο λοχαγός

❱❱ Ο killer ομολόγησε χθες άλλους τέσσερις φόνους, ανάμεσά τους μιας Ρουμάνας και της κόρης της
❱❱ Υστερα από δική του υπόδειξη βρέθηκε το πέμπτο πτώμα γυναίκας από το Νεπάλ ή την Ινδία στο πεδίο βολής της Ορούντας

Από τη
Μαρία Μεϊμάρη

Κάθε μέρα και μια γροθιά στο στομάχι φέρνουν οι αποκαλύψεις για την υπόθεση-θρίλερ με πρωταγωνιστή τον serial killer λοχαγό Νίκο Μεταξά. Υστερα από υπόδειξή του, ανασύρθηκε χθες το απόγευμα το πτώμα άλλης μίας γυναίκας, άγνωστης ταυτότητας, ενώ ο 35χρονος ομολόγησε τις δολοφονίες μιας 36χρονης Ρουμάνας και της 8χρονης κόρης της, μεγαλώνοντας ακόμη περισσότερο τη μακάβρια λίστα θανάτου που αριθμεί πλέον επτά ψυχές!

Κανείς δεν ξέρει πού θα φτάσει ο αριθμός των θυμάτων του σατανικού στρατιωτικού, μετά την 30χρονη Maricar Valdez που εξαφανίστηκε τον Δεκέμβριο του 2017, την 38χρονη Mary Rose Tiburcio, την 6χρονη κόρη της, Sierra, και την 28χρονη Arian Palanas Lozano! Ως αργά χθες το βράδυ είχαν εντοπιστεί τρία πτώματα και συνεχίζονταν οι έρευνες για τον εντοπισμό των υπόλοιπων τεσσάρων!

2 6
Από αριστερά: H Arian Palanas Lozano, η Mary Rose Tiburcio, η 6χρονη Sierra, η Maricar Valdez Arquiola, η 8χρονη Elena Natalia Bunea και η Livia Florentina Bunea

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πολίτης», χθες ο 35χρονος ίλαρχος της Εθνικής Φρουράς οδήγησε τους άνδρες του ΤΑΕ Λευκωσίας στο πεδίο βολής της Ορούντας σε έναν λάκκο, όπου είχε θάψει το πτώμα της άγνωστης γυναίκας. Οπως δήλωσε, δεν θυμάται ούτε το όνομα, αλλά ούτε και την εθνικότητα του θύματός του, εκτίμησε όμως πως είναι είτε Ινδή είτε από το Νεπάλ! Οι Αρχές πιστεύουν πως η σορός που βρέθηκε σε πλήρη αποσύνθεση δεν ανήκει στη Maricar Valdez, καθώς η άγνωστη γυναίκα η οποία βρέθηκε μέσα στον λάκκο δολοφονήθηκε το καλοκαίρι του 2018, δηλαδή πολύ καιρό αφότου είχε εξαφανιστεί η 30χρονη.

Στη συνέχεια, ο κατά συρροήν δολοφόνος φέρεται ότι υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο στο μεταλλείο του Μιτσερού, όπου έριξε το πτώμα της αγνοούμενης Maricar, καθώς και της 36χρονης Ρουμάνας Livia Florentina Bunea και της 8χρονης κόρης της, Elena Natalia. Μητέρα και κόρη εξαφανίστηκαν από το σπίτι τους στον Αγιο Παύλο της Λευκωσίας στις 30 Σεπτεμβρίου 2016, με την οικογένειά τους να έχει «σηκώσει» τον κόσμο για να τις βρει!

Συντριπτικά στοιχεία

Οσον αφορά την άτυχη Maricar, που τα ίχνη της χάθηκαν στις 13 Δεκεμβρίου 2017, ο serial killer είχε πει αρχικά ότι συναντήθηκαν την ίδια μέρα που εξαφανίστηκε. Υπό το βάρος των συντριπτικών στοιχείων που υπάρχουν σε βάρος του, όμως, φέρεται ότι ομολόγησε στο τέλος ότι τη σκότωσε!

Η απόδειξη ότι ο φονιάς λοχαγός συνδέεται με την εξαφάνιση της 30χρονης ήταν μια φωτογραφία της ταυτότητάς της, η οποία βρέθηκε στα προσωπικά του αντικείμενα και φέρεται ότι τραβήχτηκε τον Δεκέμβριο του 2017. Παράλληλα, από την ανάλυση των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων προέκυψε πως ο 35χρονος στρατιωτικός ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είχε επικοινωνήσει με την άτυχη Φιλιππινέζα. Φέρεται δε ότι χρησιμοποίησε το κινητό τηλέφωνο της Maricar για να στείλει ένα μήνυμα σε μια φίλη της, ώστε να την παραπλανήσει ότι η 30χρονη θα πήγαινε στα Κατεχόμενα.

Το συγκεκριμένο μήνυμα ήταν γραμμένο σε μια διάλεκτο που δεν χρησιμοποιούσε η Maricar, κάτι που σημαίνει πως πιθανότατα μεταφράστηκε από το Google Translate! Πλέον, οι έρευνες των Αρχών εστιάζουν στον χώρο εργασίας της Maricar και στην περιοχή όπου διέμενε, με τους αστυνομικούς να ψάχνουν πόρτα πόρτα για κάποιο στοιχείο που μπορεί να οδηγήσει στον εντοπισμό της σορού της.

Χθες το πρωί, ο 35χρονος λοχαγός οδηγήθηκε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, το οποίο διέταξε νέα διήμερη προσωποκράτησή του, με τη διαδικασία να συνεχίζεται το Μεγάλο Σάββατο, οπότε λήγουν όλα τα διατάγματα κράτησής του. Είναι η πρώτη φορά που οι Αρχές ζητούν έκδοση διατάγματος κράτησης υπόπτου για φόνο, χωρίς να υπάρχει πτώμα!

Σύμφωνα με όσα σοκαριστικά ακούστηκαν ενώπιον του δικαστηρίου, ο «Ορέστης» με τις… καλλιτεχνικές ανησυχίες στραγγάλισε την 38χρονη Mary Rose, ενώ σκότωσε την 28χρονη Arian στο πατάρι του σπιτιού του!

Ξαναρχίζουν οι έρευνες στο μεταλλείο του τρόμου

021

Χθες, ο διευθυντής της Πυροσβεστικής Μάρκος Τράγκολας δήλωσε πως ολοκληρώθηκαν οι έρευνες στο μεταλλείο του τρόμου στο Μιτσερό, χωρίς να βρεθεί πτώμα. Ομως, μετά την ομολογία του 35χρονου για το σημείο όπου πέταξε τα πτώματα της Maricar και των δύο Ρουμάνων, οι έρευνες στο συγκεκριμένο σημείο αναμένεται να ξεκινήσουν ξανά σήμερα το πρωί.

f11 pateras 6hronisΠαράλληλα, θα συνεχιστούν οι έρευνες στη λίμνη Ξυλιάτου, όπου ο κατά συρροήν δολοφόνος φέρεται ότι έριξε το πτώμα της 6χρονης Sierra. Εκκληση στις Αρχές να κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να εντοπιστεί η μικρή Sierra απηύθυνε χθες ο πατέρας της 6χρονης, Adrian Seucaliuc (φωτό δεξιά). «Δεν μπορώ να κοιμηθώ τις νύχτες. Το μυαλό μου είναι στο πού βρίσκεται το μωρό…» ανέφερε εμφανώς συγκινημένος στον Alpha Κύπρου ο 33χρονος, προσθέτοντας ότι προσεύχεται η κορούλα του να είναι ζωντανή.

Λόγω της έκτασης που έχει πάρει η υπόθεση, αλλά και των ανατριχιαστικών ευρημάτων τα οποία έρχονται μέρα με τη μέρα στο φως, αναμένεται τη Δευτέρα του Πάσχα να φτάσουν στην Κύπρο από τη Βρετανία πέντε ειδικοί σύμβουλοι.

Πρόκειται για έναν ιατροδικαστή, έναν κλινικό ψυχολόγο, έναν ειδικό σύμβουλο με εμπειρία σε τέτοιας μορφής εγκλήματα, έναν ανακριτή με εμπειρία στο «βαρύ» έγκλημα και έναν εμπειρογνώμονα για πολύπλοκες υποθέσεις, οι οποίοι θα συνδράμουν τις έρευνες με τις γνώσεις τους.

offer

{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....