Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Πεθερά η Ζούνη

❱❱ Πάντρεψε την 25χρονη μοναχοκόρη της στο Ναύπλιο

Η Πέμη Ζούνη έγινε πεθερά! Η 25χρονη μοναχοκόρη της Ελεονώρα, καρπός του έρωτά της με τον πρώην σύζυγό της Στάθη Σκέντζο, παντρεύτηκε το Σάββατο στο Ναύπλιο, σε μια ρομαντική τελετή που απόλαυσαν όλοι οι παρευρισκόμενοι.

Η όμορφη Ελεονώρα ντύθηκε νύφη στο πλευρό του dj συντρόφου της Sergio Tzianos και έλαμπε από έρωτα και ευτυχία. Μαζί της έλαμπαν και οι γονείς της, που καμάρωναν το μοναχοπαίδι τους στην πιο όμορφη μέρα της ζωής του…

Η νεαρή νύφη επέλεξε μία κομψή νυφική δημιουργία με δαντελένιες λεπτομέρειες του οίκου Victoria Kyriakides, ενώ τα μαλλιά της προτίμησε να τα αφήσει κάτω και να συμπληρώσει την εμφάνιση με ένα πέπλο.

Με τιρκουάζ τουαλέτα

Εκθαμβωτική ήταν και η διάσημη μαμά της, η οποία εντυπωσίασε μέσα στην τιρκουάζ τουαλέτα της, αλλά και ο κομψός μπαμπάς Στάθης Σκέντζος, ο οποίος δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή του συνοδεύοντας τη νύφη στην εκκλησία.

Την αποκάλυψη του ευχάριστου γεγονότος έκαναν οι φίλες της νύφης μέσα από… μπαράζ φωτογραφιών και InstaStories που ανέβασαν στους λογαριασμούς τους.

Η 25χρονη Ελεονώρα είναι ένα παιδί που μεγάλωσε με πολλή αγάπη… Δεν ακολούθησε τα επαγγελματικά βήματα της μαμάς της, αλλά ούτε και του μπαμπά της, που είναι πολιτικός μηχανικός.

Εκανε σπουδές στην Κοινωνική Πολιτική και Διακυβέρνηση στο Λονδίνο και έχει ζήσει πολύ στη βρετανική πρωτεύουσα, όπου δεν αποκλείεται να γνώρισε και τον έρωτα της ζωή της, τον σύζυγό της πλέον, με τον οποίο είναι μαζί πολλά χρόνια.

Μάλιστα, στην αποφοίτησή της από το London School of Economics and Political Science, τον Δεκέμβριο του 2016, εκείνος ήταν εκεί για να τη συγχαρεί και να της δώσει το πιο γλυκό φιλί.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»




Μποζουκια Αθηνα