Θλιμμένα γενέθλια έκανε ο Βασιλάκης

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Η Πόπη Μαλλιωτάκη στο καμαρίνι της κρατάει από τους ώμους τον μικρό Βασιλάκη. Στο βλέμμα του φαίνεται ένα μεγάλο «γιατί» για τον πατέρα του που χάθηκε...

Θλιμμένα γενέθλια έκανε ο Βασιλάκης

Μελαγχολικά γενέθλια με την Πόπη Μαλλιωτάκη να τα... δίνει όλα για το χατίρι του Βασιλάκη της. Είναι ο άνδρας της ζωής της, το πρόσωπο που της δίνει πλέον δύναμη να συνεχίσει. Η Πόπη ένα στόχο είχε για την φετινή Πρωτοχρονιά, που συνέπιπτε τόσο με τα γενέθλια όσο και με την ονομαστική εορτή του 8χρονου γιου της: να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να μειώσει το κενό που άφησε πίσω της η δολοφονία του Μπάμπη Λαζαρίδη. Η τραγουδίστρια, επιχειρώντας να απαλύνει τον πόνο του παιδιού της, που λάτρευε και θαύμαζε τον πατέρα του όσο κανέναν στον κόσμο, του αγόρασε μέχρι και ντραμς.

Το παιδάκι, βαθιά πληγωμένο από το χαμό του μπαμπά του, δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα στη σκληρή πραγματικότητα. Στα πρώτα του γενέθλια και γιορτή χωρίς την πατρική φιγούρα δίπλα του, η Πόπη φόρεσε το χαμόγελό της και προσπάθησε να αναπληρώσει -όσο αυτό είναι εφικτό- την απουσία του. Λίγες μέρες νωρίτερα είχαν πάει για ψώνια και του αγόρασε ντραμς, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς όμως έπρεπε να σφίξει τα δόντια, να προσποιηθεί ξανά πως ήταν χαρούμενη και να δώσει τη δική της μάχη για να χαρεί το παιδάκι της. Οταν ο Μπάμπης Λαζαρίδης δολοφονήθηκε -θυμίζουμε ότι η Πόπη είχε πει στον Βασιλάκη ότι ο πατέρας του έφυγε σε τροχαίο- το παιδάκι είχε πάθει σοκ. Γέμισε μάλιστα το δωμάτιό του στο σπίτι τους στην Ανω Γλυφάδα με φωτογραφίες του μπαμπά του, προσπαθώντας με αυτό τον τρόπο να τον έχει κοντά του.

Οσο κι αν προσπάθησε η τραγουδίστρια, ο Βασιλάκης έζησε τα πιο θλιμμένα γενέθλια και γιορτή της ζωής του. Και αυτό γιατί τη συγκεκριμένη μέρα πατέρας και γιος την περνούσαν πάντα μαζί. Βρίσκονταν στο μαγαζί του επιχειρηματία, τις «Mousses», κι έκοβαν τούρτα ακούγοντας την Αγγελική Ηλιάδη. Φέτος ο Βασιλάκης πέρασε την Πρωτοχρονιά μόνο με τη μαμά του. Το «Happy Birthday» το άκουσε από την Πόπη, που του επιφύλαξε μια γλυκιά έκπληξη στο μαγαζί όπου εμφανίζεται: μια τούρτα που έφτασε στο τραπέζι του μετά τις από μικροφώνου ευχές της μαμάς του. Η Πόπη Μαλλιωτάκη μιλώντας στην «Espresso» για τα πιο θλιμμένα γενέθλια και γιορτή του παιδιού της είπε: «Θα κάνω τα πάντα για τον γιόκα μου. Δεν θα του λείψει τίποτα. Δεν περίμενε ότι θα του είχαμε ετοιμάσει μια τέτοια έκπληξη. Ευχαριστώ όλα τα παιδιά στο μαγαζί που με στήριξαν».


ΘΑΝΟΣ ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗΣ