Ενα πιάτο γεμάτο αγάπη

Ο δαιμόνιος μάνατζερ Ηλίας Ψινάκης σε παλαιότερη τηλεοπτική του εμφάνιση.

Ενα πιάτο γεμάτο αγάπη

Πρόσωπα της τέχνης και των γραμμάτων, καλλιτέχνες αλλά και επιχειρηματίες επιστρατεύονται από τον Ηλία Ψινάκη, που θέλει να προσφέρει «ένα πιάτο φαΐ» στους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην καθημερινή τους σίτιση.

Εκστρατεία ξεκίνησε ο Ηλίας Ψινάκης προσπαθώντας να βοηθήσει όλους όσοι αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα και δεν έχουν ούτε ένα πιάτο φαγητό να φάνε. Με τον τίτλο «Για ένα πιάτο φαΐ» λοιπόν ο γνωστός μάνατζερ αποφάσισε να συνδράμει με τον τρόπο που γνωρίζει πολύ καλά: να συγκεντρώσει τους φίλους του, γνωστά πρόσωπα των τεχνών και της σοουμπίζ, και όλοι μαζί να προσφέρουν βοήθεια στους συμπολίτες μας.

Ο Ηλίας Ψινάκης έχει ήδη ζητήσει από τους καλλιτέχνες φίλους του να διοργανωθούν συναυλίες με πολύ φτηνό εισιτήριο και τα έσοδα από αυτές να διατεθούν για τους σκοπούς της εκστρατείας «Για ένα πιάτο φαΐ».

Και η αλήθεια είναι ότι σε όσους απευθύνθηκε ο γνωστός μάνατζερ για τη συγκεκριμένη κίνηση συμφώνησαν. Μάλιστα αποδέχτηκαν ακόμα και την πρότασή του να πάνε στους χώρους όπου θα παρέχεται η δωρεάν σίτιση και να σερβίρουν οι ίδιοι τους συμπολίτες μας!

Μπορεί λοιπόν ο Ψινάκης μετά την απόλυσή του από τον ΑΝΤ1 για όσα δήλωσε για το «Fab 5» να απέχει από το τηλεοπτικό τοπίο, αλλά ως δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων συνεχίζει να ασχολείται με τα κοινά. Οταν λοιπόν διαπίστωσε πόσοι συνάνθρωποί μας που ζουν ανάμεσά μας έχουν ανάγκη ένα πιάτο φαγητό, αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί και να ξεκινήσει την εκστρατεία του.

Μάλιστα η κίνησή του αυτή δεν θα περιοριστεί στην Αθήνα, αλλά θα περιλαμβάνει και άλλες πόλεις της χώρας, όπως η Θεσσαλονίκη. Να σημειώσουμε δε ότι τη Δευτέρα ο Ηλίας Ψινάκης θα γίνει δεκτός από τον μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο, ώστε να έχει συνοδοιπόρο στην εκστρατεία του και την Εκκλησία.

Η εκστρατεία του Ηλία Ψινάκη «Για ένα πιάτο φαΐ» πρόκειται να ξεκινήσει αμέσως, ώστε να συνεισφέρει με αυτόν τον τρόπο στα καθημερινά προβλήματα σίτισης πολλών συμπολιτών μας.


ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΕΛΑΣ

Ο δαιμόνιος μάνατζερ Ηλίας Ψινάκης σε παλαιότερη τηλεοπτική του εμφάνιση.