Αφροδίτη: Η σύγχρονη «θεά» που βάζει φωτιές
Η Αφροδίτη Λασκούδη είναι ένα από τα πιο γνωστά και όμορφα μοντέλα στη χώρα μας και -όπως χαρακτηριστικά λένε πολλοί φανατικοί θαυμαστές της- θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί «η σύγχρονη θεά Αφροδίτη».

Οπως ακριβώς και η θεά της ομορφιάς που γεννήθηκε στον αφρό της θάλασσας, έτσι και η Αφροδίτη λατρεύει τη θάλασσα, τον ήλιο, τα νησιά και το κολύμπι, ενώ το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη της εποχή. Ωστόσο, το καθημερινό της πρόγραμμα -τις περισσότερες φορές- είναι ιδιαίτερα φορτωμένο και, δυστυχώς, δεν βρίσκει τον απαιτούμενο χρόνο για να πραγματοποιεί εξορμήσεις εκτός των τειχών της πόλης, που τόσο πολύ της αρέσουν. Το γεγονός πως όλοι ανεξαιρέτως οι συνεργάτες και φίλοι της μιλούν γι’ αυτή με τα καλύτερα λόγια, λέγοντας πως διακρίνεται για το ήθος, τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό της γενικότερα, αποδεικνύει πως, εκτός από άψογη εμφάνιση, διαθέτει και όλα τα απαιτούμενα στοιχεία που χρειάζεται να έχει ένα μοντέλο προκειμένου να διατηρηθεί και να μεγαλουργήσει στον ιδιαίτερα απαιτητικό χώρο της μόδας.

Πάντως, παρά τη μεγάλη επαγγελματική επιτυχία που σημειώνει εδώ και καιρό, η πανέμορφη Αφροδίτη παραμένει ένα γλυκύτατο κορίτσι, που ακόμα και όταν δείχνει σκληρό, είναι ευαίσθητο και πονόψυχο.