Κωνσταντίνα Μιχάλη: «Απόλυτο φετίχ μου τα κοσμήματα»

ΚΩΔΙΚΟΣ 25

Εργασιομανής, φιλόδοξη και ερωτευμένη με το επάγγελμά της, η Κωνσταντίνα Μιχάλη είναι μια δημιουργική γυναίκα που εργάζεται ως sales manager στη μεγάλη εταιρεία κοσμημάτων Pandora Jewelry και που αισθάνεται τυχερή, αφού έχει τη δυνατότητα να ασχολείται με αυτό που αγαπάει και, κυρίως, να το μοιράζεται με νέους και ευχάριστους ανθρώπους που την πιστεύουν και τη στηρίζουν.

Η Κωνσταντίνα άφησε για λίγο τις εργασιακές της υποχρεώσεις, φωτογραφήθηκε για λογαριασμό της «Espresso» και αμέσως μετά το τέλος της διαδικασίας μάς δήλωσε χαμογελαστή: «Ηταν μια πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία, κυρίως, επειδή το concept της φωτογράφησης είχε τίτλο “Εγώ”. Είμαι σίγουρη πως όταν δουν την παρουσίαση οι φίλοι μου, θα με πειράζουν -όπως πάντα άλλωστε- και απλά θα το δείχνουν σε όλους τους γνωστούς μας. Περιμένω με αγωνία το αποτέλεσμα και ελπίζω να βγει αυτό που πραγματικά είμαι... ο εαυτός μου».

Με ένα ενδιαφέρον βιογραφικό, που περιλαμβάνει σημαντικές συνεργασίες στα τμήματα πωλήσεων τριών πολυεθνικών εταιρειών και με το modeling να αποτελεί ερασιτεχνική ενασχόληση, η 27χρονη sales manager δεν άργησε να βρει αυτό που έψαχνε, αφού εκτός από πλούσια εμπειρία, διαθέτει και αρκετή τύχη. Η ίδια μάς λέει χαρακτηριστικά: «Η συνεργασία μου με την εταιρεία προέκυψε εντελώς τυχαία, αν αναλογιστείς ότι η πρώτη μου επαφή με τα συγκεκριμένα κοσμήματα έγινε σε ένα ταξίδι που έκανα στη Γερμανία, όπου απέκτησα και το πρώτο μου βραχιόλι. Οταν κάποια στιγμή έψαξα να τα βρω και στην Ελλάδα, ήρθα σε επικοινωνία μαζί τους, όπου τελικά διαπιστώσαμε ότι είχαμε κοινούς στόχους για το προϊόν. Οι επαγγελματικές μου βλέψεις ταυτίζονται με αυτή μου τη δραστηριότητα γιατί, αφενός, συμβάλλω στην πελατειακή ανάπτυξη της εταιρείας και, αφετέρου, εξαντλώ τη δημιουργικότητά μου συμμετέχοντας και στο κομμάτι του marketing».

Η Κωνσταντίνα εργάζεται πολλές ώρες καθημερινά και γνωρίζει καλά πως για να βρεθεί η χρυσή τομή μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, χρειάζεται υπομονή, επιμονή και πολλή θέληση. Για το λόγο αυτό, φροντίζει να ξεκλέβει χρόνο ώστε να ηρεμεί και να ασχολείται με πράγματα που τη γεμίζουν και τη βοηθούν να νιώσει πιο όμορφα. Η ίδια μάς λέει πως: «Τις περισσότερες φορές αφιερώνω τον ελεύθερο χρόνο μου στους φίλους και την οικογένειά μου, και αυτό γιατί είναι οι άνθρωποι που με ηρεμούν και με γεμίζουν με μεγάλες δόσεις ενέργειας. Ετσι, τα χόμπι είναι μάλλον περιττά. Πάντως, μου αρέσει να παρακολουθώ ταινίες, να μαγειρεύω και φυσικά να ταξιδεύω. Ακόμη θυμάμαι και νοσταλγώ τις ξέγνοιαστες οικογενειακές διακοπές που κάναμε όταν ήμασταν παιδιά. Οσο για τον αγαπημένο μου ταξιδιωτικό προορισμό, ψηφίζω “δαγκωτό” Λευκάδα γιατί έχει τα ομορφότερα νερά του κόσμου».


ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΞΙΩΤΗΣ
ΦΩΤ.: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΨΑΛΗΣ
MAKE UP: ΙΩΑΝΝΑ ΚΥΡΙΖΑΚΗ

«Ο,τι πιο όμορφο έχει πλάσει ο Θεός είναι κρυμμένο πίσω από τα μάτια σου» της είπε κάποιος ανώνυμος θαυμαστής.