Οδηγός συμπεριφοράς για singles με τη μέθοδο του «παγονιού»

❱❱ Για όσους θέλουν να… ζευγαρώσουν ακόμα και έως του Αγίου ΒαλεντίνουΦερθείτε χαζά και κάντε το… παγόνι. Αυτό συμβουλεύει, μεταξύ άλλων, ειδικός σε θέματα dating όσους βαρέθηκαν να είναι singles και θέλουν να βρουν σύντομα σύντροφο. 

Η Aμπι Μουτζάις από το dating app Badoo υποστηρίζει ότι είναι εφικτό να βρει κανείς το άλλο μισό του ακόμα και έως τη γιορτή του αγίου Βαλεντίνου, αρκεί να επενδύσει χρόνο και προσπάθεια ακολουθώντας κατά γράμμα τις χρήσιμες συμβουλές της, που υπόσχονται να επιταχύνουν τη διαδικασία.

Σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά της, το σημαντικότερο είναι να λειτουργεί κανείς σαν «παγόνι», πλασάροντας καλύτερα τα ενδιαφέροντα στοιχεία του χαρακτήρα του.

Αυτό, φυσικά, δεν σημαίνει ότι θα αρχίσει να συστήνεται ως «σούπερ cool άτομο που ψάχνει για σχέση εδώ και τώρα», αλλά ότι θα παρουσιάζει έξυπνα τον εαυτό του, με τρόπο ώστε ο άλλος να διψά για περισσότερες πληροφορίες.

«Αντί να πείτε μ’ αρέσει να κάνω ταξίδια, μπορείτε να πείτε ότι δυσκολεύεστε να αρνηθείτε μια πρόταση για Σαββατοκύριακο εκτός των πυλών, ακριβώς όπως δεν μπορείτε να αντισταθείτε και σε ένα γλυκό» λέει η Μουτζάις, η οποία προτείνει επίσης να μη διστάζει κανείς να κάνει κομπλιμέντα σε κάποιον που τον ενδιαφέρει. «Δεν είναι ταμπού να δείξεις σε κάποιον ότι σου αρέσει» προσθέτει.

Καλή τακτική αποτελεί, επίσης, να ρίξει κανείς τις άμυνές του και να αρχίσει να συμπεριφέρεται «χαζά», όπως θα έκανε αν ήταν με τους φίλους του.

«Οταν ρίξετε τις άμυνές σας και γίνετε ο εαυτός σας, τότε και οι άλλοι θα αρχίσουν να σας εμπιστεύονται περισσότερο και να δείχνουν και αυτοί τον πραγματικό εαυτό τους. Αν δεν το κάνουν, τότε δεν τους αξίζει το ενδιαφέρον σας».

Σε περίπτωση τώρα που βρήκατε το ιδανικό έτερον ήμισυ, η Μουτζάις συμβουλεύει να το γνωρίσετε αμέσως στην οικογένειά σας: «Οταν γνωρίζεις το περιβάλλον στο οποίο μεγάλωσε κάποιος, τους γονείς του, τις σχέσεις του με τα αδέλφια του, τότε αρχίζεις να αισθάνεσαι ότι είσαι πραγματικά κομμάτι της ζωής του».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Τρελά ερωτευμένος ο Φοίβος Παπαδάκης – Η φωτό με τη σύντροφό του

Ο Φοίβος Παπαδάκης πόζαρε αγκαλιά με τη σύντροφό του, Αλίκη Μαρία Νούση.

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...