Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου, 2025

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Ελένη Κοκκίδου: «Σκυλομαμά» σε safe mode

Μια άνω τελεία στα επαγγελματικά της έβαλε η Ελένη...

Χριστούγεννα με εκπλήξεις* από το XMAS Calendar του opaponline.gr

Η Χριστουγεννιάτικη διάθεση μεγαλώνει ακόμα περισσότερο με το XMAS Calendar...

ΟΠΑΠ: Φρέσκια και δυναμική καμπάνια για το Υπεύθυνο Παιχνίδι με Χριστουγεννιάτικη διάθεση

Η προστασία των παικτών και η υπεύθυνη διασκέδαση στο...

Φονική ζήλεια

❱❱ Πυροβόλησε με καραμπίνα συγχωριανό, γιατί πίστευε ότι τα είχε με τη σύζυγό του!Από την
Εύα Παπαδάτου

Τυφλωμένος από ζήλια και οργή, ένας 63χρονος πυροβόλησε και τραυμάτισε έναν 66χρονο συγχωριανό του στο Ξηροκάμπι Λεΐκων της Καλαμάτας το μεσημέρι της Κυριακής, επειδή πίστευε ότι διατηρούσε ερωτική σχέση με τη σύζυγό του!

Μη μπορώντας να αντέξει άλλο την τεταμένη κατάσταση που επικρατούσε μέσα στο σπίτι του και θεωρώντας τον… αντίζηλό του υπεύθυνο γι’ αυτήν, πήρε το κυνηγετικό όπλο του και πήγε «γραμμή» στο διαμέρισμά του.

Ο μαινόμενος 63χρονος χτύπησε το κουδούνι της πόρτας και όταν ο ανυποψίαστος ένοικος άνοιξε, στόχευσε προς το μέρος του πυροβολώντας τον δίχως δισταγμό στον θώρακα, στην κοιλιά και στο δεξί χέρι. Το θύμα έπεσε στο δάπεδο αιμόφυρτο, αλλά κατάφερε να συρθεί και να βγει στον δρόμο ζητώντας βοήθεια! Εκεί τον είδε ένας πυροσβέστης, ο οποίος τον μετέφερε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας, όπου υποβλήθηκε σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις.

Ανθρωποκυνηγητό

Στη διαδρομή ο άτυχος άντρας κατονόμασε τον άνθρωπο που τον πυροβόλησε και πριν μπει στο χειρουργείο ενημέρωσε και τους αστυνομικούς. Οι άνδρες της Ασφάλειας Καλαμάτας εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του «πιστολέρο», ο οποίος το έβαλε στα πόδια αμέσως μετά την πράξη του. Τελικά, τον βρήκαν να κρύβεται σε μια αγροικία στην περιοχή του Μεσοποτάμου Πυλίας, έχοντας μαζί του το κυνηγετικό όπλο του και 23 φυσίγγια.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από την Αστυνομία, ο 63χρονος είχε πειστεί ότι ο συγχωριανός του ήταν υπεύθυνος για τα μεγάλα και άλυτα προβλήματα που αντιμετώπιζε με τη γυναίκα του. Από τον Αύγουστο, μάλιστα, του είχε γίνει έμμονη ιδέα ότι η σύζυγός του και ο 66χρονος είχαν κρυφές συναντήσεις και είχε απειλήσει αρκετές φορές το θύμα ότι θα το τιμωρούσε για το κακό που του έκανε, λέγοντάς του: «Θα σου δείξω εγώ»! Μάλιστα, ο άτυχος 66χρονος είχε φοβηθεί ότι ο συγχωριανός του θα έκανε πράξη τις απειλές του και είχε πάει στο αστυνομικό τμήμα για να εκφράσει την ανησυχία του.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...



Μποζουκια Αθηνα