Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου, 2025

«Σκυταλοδρομία» προσφοράς με τη dream team του ΑΝΤ1

Για περισσότερα από 35 χρόνια ο ΑΝΤ1 ενημερώνει, ψυχαγωγεί αλλά  βάζει παράλληλα και στο επίκεντρο της αποστολής του την κοινωνική προσφορά.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

«Να μ’αγαπάς»: Ρεκόρ σεζόν και πρωτιά σε σύνολο και δυναμικό κοινό

Οι εξελίξεις, το σενάριο και οι συγκλονιστικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών της καθημερινής σειράς του Alpha «Να μ’ αγαπάς», έκαναν

Δημήτρης Γιώτης: Γιορτάζει 20 χρόνια στη δισκογραφία με νέο τραγούδι του Κυριάκου...

Με μία μπαλάντα, που σε κερδίζει από το πρώτο της άκουσμα, κάνει δυναμικό come back στη δισκογραφία, o Δημήτρης Γιώτης.

Αμβρόσιος vs ΕΡΤ!

❱❱ Επίθεση με ανοιχτή επιστολή του μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιου (μικρή φωτό) στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Πρώτη είδηση», που παρουσιάζουν ο Νίκος Παναγιωτόπουλος και η Μαίρη Πολλάλη. Αφορμή; Τι άλλο; Η παράσταση «Jesus Christ Super Star». Ο μητροπολίτης Καλαβρύτων, ο οποίος έχει καταθέσει μήνυση κατά των συντελεστών της παράστασης, μιλώντας προχθές το πρωί στην εκπομπή ζήτησε να σταματήσει η ύβρις κατά του Χριστού.

Η συνέντευξη του μητροπολίτη Κυθήρων αποτέλεσε αφορμή για τον μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιο να επιτεθεί με ανοιχτή επιστολή του στους παρουσιαστές της «Πρώτης είδησης», κατηγορώντας τους για μη δημοκρατική και αγενέστατη συμπεριφορά. Μάλιστα, στο υστερόγραφο της επιστολής του ζητά από τους χριστιανούς να κλείσουν την ΕΡΤ γιατί είναι απαράδεκτη!

«Στον σεβαστό συνομιλητή σας θέσατε το ερώτημα εάν έχει παρακολουθήσει τη συγκεκριμένη παράσταση με το επιχείρημα: “Αφού δεν έχετε παρακολουθήσει την παράσταση, γιατί αντιδράτε;” Και εγώ, λοιπόν, σας ερωτώ: “Σεις έχετε παρακολουθήσει την παράσταση; Εάν όχι, τότε με ποιο δικαίωμα την υποστηρίζετε;” Είσθε, λοιπόν, απαράδεκτοι υποκριτές!» αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος στην επιστολή του, η οποία διαβάστηκε on air χθες το πρωί από τους Νίκο Παναγιωτόπουλο και Μαίρη Πολλάλη.

Οσο για την αντίδρασή τους, η κυρία Πολλάλη τόνισε: «Ο διχαστικός λόγος από τους εκπροσώπους της Εκκλησίας σε οποιονδήποτε τομέα δεν βοηθάει σε τίποτα. Και επειδή κάποιοι έχουμε ιδιαίτερη σχέση και με τη θρησκεία, τον χριστιανισμό και την Εκκλησία, που κηρύττει τον λόγο της αγάπης, θα έπρεπε (σ.σ.: οι εκπρόσωποι της Εκκλησίας) να είναι πιο προσεκτικοί στα σχόλιά τους».

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...







Μποζουκια Αθηνα