Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 2 Μαρτίου

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο ρεαλισμός στα προσωπικά σας θέματα είναι προτιμότερος, για να μην παίρνετε λάθος αποφάσεις και να μην αφήνετε εκκρεμότητες να καθυστερούν την πρόοδό σας

ΚΡΙΟΣ: Αντιμετωπίστε με τόλμη και θάρρος επαγγελματικά ζητήματα. Διευρύνετε τον κύκλο σας, καθώς οι σωστές διασυνδέσεις παίζουν σπουδαίο ρόλο, και διαφημίστε την ποιότητα που προσφέρετε στη δουλειά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Κάντε αλλαγές στον προσωπικός χώρο σας και νιώστε ανανεωμένοι. Αναπληρώστε τις γνώσεις που σας λείπουν και δεν θα βγείτε χαμένοι. Επισημάνετε τα υπέρ και τα κατά στον εργασιακό χώρο και διαχειριστείτε όλα σας τα ζητήματα πολύ προσεκτικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ισως στην προσπάθειά σας να αποκαταστήσετε τις ισορροπίες να συμπεριφέρεστε αλλοπρόσαλλα, γι’ αυτό χαλιναγωγήστε όσο μπορείτε τις ακραίες αντιδράσεις σας. Ξεχωρίστε καλούς φίλους από τους υπόλοιπους, από τους οποίους πρέπει να κρατήσετε αποστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην αφήνετε τη δουλειά να σας απορροφά και ξεχνάτε τη διασκέδαση και τον έρωτα. Απ’ το να ελπίζετε σε ανέφικτα πράγματα, προτιμήστε να διοχετεύσετε την ενεργητικότητά σας σε τομείς που μπορούν να αξιοποιηθούν.

ΛΕΩΝ: Διεκδικήστε ό,τι σας ανήκει και προσηλωθείτε στην καριέρα σας. Μην επιμένετε να πιέζετε καταστάσεις στον εργασιακό σας χώρο, γιατί θα περιπλέξετε ακόμα πιο πολύ τις καταστάσεις, χωρίς να καταφέρετε τίποτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσπαθήστε σε συναισθηματικά θέματα να μην ξεπερνάτε τα όριά σας. Καθώς δεν θα λείψουν οι αιτίες που θα ανατρέψουν λεπτές ισορροπίες, απαιτείται από πλευράς σας να διατηρήσετε αντικειμενικότητα και ψυχραιμία.

ΖΥΓΟΣ: Εάν θέλετε πραγματικά να κάνετε σωστές και κερδοφόρες κινήσεις στον επαγγελματικό τομέα, πρέπει να είστε οργανωτικοί και μεθοδικοί. Ισως ανακαλύψετε ότι θα αλλάξουν πολλά στον τρόπο ζωής σας αλλά και στα όνειρα που έχετε για το μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σας συμφέρει να κλείσετε εκκρεμότητες και όπου βλέπετε ότι υπάρχει ασυνεννοησία αλλάξτε πολιτική. Συζητήστε, προτείνετε, απορρίψτε ή αποδεχτείτε πράγματα σε συναντήσεις και επαφές με τους συνεργάτες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο ρεαλισμός στα προσωπικά σας θέματα είναι προτιμότερος, για να μην παίρνετε λάθος αποφάσεις και να μην αφήνετε εκκρεμότητες να καθυστερούν την πρόοδό σας. Υπερασπίστε τα πιστεύω σας και προχωρήστε σε γόνιμες διαπραγματεύσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η μέρα είναι κατάλληλη για να διαμορφώσετε πιο σωστά τους στόχους σας και να προετοιμαστείτε κατάλληλα για τα νέα σας βήματα. Καλλιεργήστε τις δυνατότητές σας και κάντε ένα γενικό ξεκαθάρισμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Περιορίστε υπερβολές και ανασφάλειες, για να μειωθούν σημαντικά αντιπαλότητες, αντιπαραθέσεις και κόντρες. Κρατώντας τη διάθεσή σας σε καλά επίπεδα θα είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε ακόμα και αυτά που σας φαντάζουν δύσκολα.

ΙΧΘΥΕΣ: Απαιτείται να κρατήσετε τη διακριτικότητα που σας χαρακτηρίζει και να μην ανακατευτείτε σε θέματα που δεν σας αφορούν. Θα υπάρξουν διαπληκτισμοί με το περιβάλλον, οπότε μη γίνετε αυταρχικοί, συγκρατηθείτε και μην πάρετε αποφάσεις εν βρασμώ ψυχής.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...