Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Τσιρότο βάζει τέλος στον εφιάλτη των παιδιών

Οι ενέσεις, οι οποίες αποτελούν τον μεγαλύτερο φόβο των...

Χειροπέδες στον άφαντο «Ιησού του Bitcoin»

Στην Ισπανία ξετρύπωσαν οι αμερικανικές Αρχές τον λεγόμενο «Ιησού...

Σάλος με τη μέθοδο περιποίησης που κάνει η Κιμ Καρντάσιαν!

Η «μέθοδος βαμπίρ» για την περιποίηση του προσώπου που...

Στη μονή της Ντάλι με «ξεναγό» τον Ξεκούκη

Κατακόμβη με λείψανα μοναχών, σκήτες μέσα σε σπήλαια που...

Πάνω από 200 τα θύματα του παιδεραστή!

❱❱ Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τον προπονητή, που ομολόγησε ότι κακοποιούσε τους ανηλίκους ενώ δίπλα κοιμόταν η κατάκοιτη γυναίκα τουΗ προφυλάκιση δεν ήταν αρκετή για να γραφτεί ο επίλογος στη δράση του ανθρωπόμορφου τέρατος που ασελγούσε σε βάρος ανήλικων αγοριών στη Θεσσαλονίκη. 

Οι αποκαλύψεις για τον 63χρονο Αλέξανδρο Αγγελούδη, ο οποίος εκμεταλλευόταν την ιδιότητα του προπονητή τένις για να παρασύρει αθώα παιδιά, δεν σταματούν. Η δημοσιοποίηση των στοιχείων του προκάλεσε βροχή από καταγγελίες και οι αστυνομικοί, που συνεχίζουν την έρευνα, υπολογίζουν τον αριθμό των παιδιών, τα οποία θύματα των αρρωστημένων ορέξεών του, σε περισσότερα από 200!

Αλλωστε, και ο ίδιος ο παιδεραστής παραδέχτηκε ότι οι αποτρόπαιες πράξεις του ήταν μια… συνήθεια (!) που κρατούσε τουλάχιστον 20 χρόνια και ότι έχει χάσει και ο ίδιος τον λογαριασμό! Ακόμη πιο αηδιαστική σε όλη αυτήν τη φρίκη είναι η ομολογία του ότι κακοποιούσε τα παιδιά στο διπλανό δωμάτιο από αυτό όπου βρισκόταν κατάκοιτη η σύζυγός του! «Η γυναίκα μου κοιμόταν, δεν ξυπνούσε εύκολα. Εφερνα τα παιδιά και πηγαίναμε στο δωμάτιό μου. Κάναμε ησυχία, δεν την ενοχλούσαμε!» απάντησε κυνικά στις ερωτήσεις που δέχθηκε στο στάδιο της προανάκρισης για τη συγκλονιστική υπόθεση.

Θύματα του προπονητή ήταν αγοράκια από 11 ως 15 χρόνων, τα οποία «ψάρευε» από την περιοχή του Δενδροποτάμου, όπου είχε εστιάσει το τελευταίο διάστημα. Μάλιστα, έδινε χαρτζιλίκι σε έναν 17χρονο -που κατηγορείται για μαστροπεία- για να του βρίσκει «άγουρη αγορίστικη σάρκα» και να ικανοποιεί τα αρρωστημένα βίτσια του!

«Πάμε να δούμε τσόντες»

Μόλις ο παιδεραστής έβρισκε το υποψήφιο θύμα, το οδηγούσε σε κάποια καφετέρια, όπου το δελέαζε με δώρα όπως κινητά τηλέφωνα ή μετρητά, ή και με χυδαίες εκφράσεις του τύπου «πάμε να δούμε τσόντες». Κατόπιν, τα πήγαινε στο σπίτι του και ολοκλήρωνε την αποτρόπαια πράξη, την οποία μάλιστα συχνά κατέγραφε σε βίντεο. Οι αστυνομικοί, ερευνώντας το σπίτι του, ήρθαν αντιμέτωποι με μια πλούσια ταινιοθήκη παιδικής πορνογραφίας, που καταδεικνύει το μέγεθος της αισχρότητάς του.
Μάλιστα, σε μεγάλο μέρος του υλικού… σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής ήταν ο ίδιος, προφανώς για να κρατά αρχείο με τη δράση του, αλλά και για να διαθέτει επί πληρωμή πρωτογενές υλικό μέσω διαδικτύου σε άλλους παιδεραστές!

Οι κατάπτυστες πράξεις του πήραν τέλος όταν ένα από τα παιδιά «έσπασε» τη συμφωνία και αποκάλυψε σε συγγενικό του πρόσωπο τι συνέβαινε. Ετσι ο διεστραμμένος προπονητής βρέθηκε με χειροπέδες και -με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή- οδηγήθηκε εκεί που του αξίζει, στο κελί της φυλακής.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...

Τζένη Βάνου: Οι δύο άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της

Ο γιος της μεγάλης τραγουδίστριας Μιχάλης μιλά για τον...

Δώρα Αρχοντάκη: «Τα realities ανοίγουν τις πόρτες»

Ηταν το μακρινό 2001, όταν το «Big Brother» έκανε...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Χριστιανοί έβαλαν στο στόχαστρο την Τέιλορ Σουίφτ

Σάλο προκάλεσε με δύο νέα τραγούδια της η Τέιλορ...