Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

«Αγγίζουν» τον φονιά της όμορφης σεφ!

❱❱ Συγγενείς της Σόνιας Αρμακόλα θεωρούν ότι μετά το Πάσχα θα προσωποποιηθεί το άτομο που τη σκότωσε στη ΣκιάθοΑπό τη
Μαρία Μεϊμάρη

Συνταρακτικές εξελίξεις αναμένονται μετά το Πάσχα στο θρίλερ του θανάτου της 39χρονης μητέρας δύο παιδιών Σόνιας Αρμακόλα που ξεψύχησε τον Σεπτέμβριο του 2015 στο Νοσοκομείο του Βόλου, μετά τον τραυματισμό της στη Σκιάθο όπου εργαζόταν ως σεφ, όπως αποκάλυψαν στην «Espresso» άτομα από το στενό συγγενικό περιβάλλον της!

Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε ο γαμπρός της 39χρονης Κώστας Τσάκαλος, οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει να ρίξουν φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή της η όμορφη σεφ βρίσκονται μια ανάσα από τον φονιά της.

«Οπως μας πληροφόρησε ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, ο οποίος διενεργεί τις έρευνες, όλα τα στοιχεία συνηγορούν υπέρ της εκδοχής της εγκληματικής ενέργειας. Κατά 90% ήταν δολοφονία!» δήλωσε ο κ. Τσάκαλος, συμπληρώνοντας ότι πλέον είναι θέμα χρόνου να προσωποποιηθεί το άτομο που προκάλεσε τον θάνατο της Σόνιας και να λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη.

Από πτώση

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι μετά το Πάσχα θα μεταβεί μαζί με τον κ. Τσούκαλη στη Σκιάθο για να προβούν σε μία σειρά ενεργειών προς αυτήν την κατεύθυνση.

Η 39χρονη μητέρα δύο παιδιών από το Δίστομο κατέληξε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου τον Σεπτέμβριο του 2015, στο οποίο μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένη έπειτα από πτώση από το μηχανάκι στο οποίο επέβαινε.

Από την πρώτη στιγμή, όμως, η οικογένειά της δεν αποδέχθηκε την εκδοχή του τροχαίου και έκανε λόγο για εγκληματική ενέργεια. Οι συγγενείς υποστηρίζουν, συγκεκριμένα, ότι ο θάνατος της Σόνιας Αρμακόλα δεν ήταν αποτέλεσμα της πτώσης της από το μηχανάκι, αλλά από χτύπημα που είχε δεχθεί νωρίτερα. Μάλιστα, κατέθεσαν μήνυση κατ’ αγνώστων για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Η γνωμάτευση του τεχνικού συμβούλου της οικογένειας Ματθαίου Τσούγκα επιβεβαίωσε, πριν από μερικές μέρες, την πεποίθηση των συγγενών της άτυχης 39χρονης ότι επρόκειτο για ανθρωποκτονία. Η εκτίμηση αυτή είχε ενισχυθεί από ανώνυμες καταγγελίες από το νησί ότι η αδικοχαμένη μητέρα δύο παιδιών είχε χτυπηθεί από κάποιο άτομο. Συγκεκριμένα, ο καθηγητής Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας Θεσσαλονίκης αποκάλυψε ότι αιτία θανάτου ήταν μία ισχυρή γροθιά «από άνδρα δεξιόχειρα», δίνοντας νέα τροπή στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη!

Την ίδια ώρα, η επιμονή της οικογένειας της 39χρονης, σε συνδυασμό με τις τελευταίες εξελίξεις, έχουν αναγκάσει την Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου να κρατά ανοιχτή την υπόθεση, ώσπου να διαπιστωθεί πώς προκλήθηκε το αιμάτωμα στο κεφάλι της άτυχης Σόνιας.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.




Μποζουκια Αθηνα